Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בבעלותי גולף דור רביעי אוטומטית, ובעת הנסיעה מורגשת העברת הילוכים לא חלקה ודי מחוספסת,כמו גם הורדת הילוכים לא חלקה.

מכיוון שלא מומלץ להחליף נוזל ATF , רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר או "לתקן" את המצב.

אם כן, מה ניתן לעשות ואיפה.

תודה רבה והמשך ערב טוב

פורסם

איזו שנה, איזה מנוע וכמה ק"מ?

בטורבו דיזל למשאל האוטומט נחשב ליחסית לא אמין (מדברי נהגי מוניות שמשתמשים באוקטביות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

2001, 2 ליטר עשתה 103K.

שמעתי על כיוון ערכים,ניקוי בית מצערת...

אני לא יודע בדיוק מה כל אלה אומרים ומה היעילות שלהם לגבי הבעיה שלי,לכן אשמח להסבר ולפתרונות אם יש כאלה.

תודה לכל המשיבים

פורסם

[

כיוון שלא מומלץ להחליף נוזל ATF , רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר או "לתקן" את המצב.

יש דעות חלוקות בפורום לגבי החלפת הנוזל ואתה יותר מידי נחרץ וחד משמעי נגד ההחלפה ולא ברור למה.

המתן למרק 10 לתשובה מוחלטת אבל לדעתי יש מקום להחליף רק את נוזל תיבת ההילוכים.

התועלת במקרה הזה יכולה לעלות על הנזק שתעשה אם תמשוך את העניין עוד ואז כבר השמן יהיה במצב כזה שאף אחד לא יהיה מוכן לקחת סיכון ולהתעסק עם זה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ערב טוב

בבעלותי גולף דור רביעי אוטומטית, ובעת הנסיעה מורגשת העברת הילוכים לא חלקה ודי מחוספסת,כמו גם הורדת הילוכים לא חלקה.

מכיוון שלא מומלץ להחליף נוזל ATF , רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר או "לתקן" את המצב.

אם כן, מה ניתן לעשות ואיפה.

תודה רבה והמשך ערב טוב

אני לא שמעתי ולא ראיתי הוראה/הנחייה של הייצרן שאסור להחליף נוזל ATF.

הייצרן כותב שאין צורך אבל במידה ויש בעיה בגיר מומלץ להתחיל מהחלפת הנוזל ובדיקה ממוחשבת של הגיר בעזרת מחשב איבחון.

איזה כייף לי :)

פורסם

ערב טוב

אני נחרץ כי מעבר לקריאה מעמיקה בנושא,ע"פ הוראת יצרן אין להחליף שמן גיר,אז מעבר לכך שכנראה ויש סיבה,במוסך המורשה שמטפל ברכב סביר להניח לא יסכימו להחליף שמן גיר.

האם יש לך עצות נוספות מעבר להחלפת השמן?

תודה

פורסם

מרק,

אני בטוח שקראת מספיק תגובות והודעות של אנשים שאמרו שאחרי החלפת השמן התיבה פשוט שבקה חיים. מכיוון שהנושא נטחן פה בפורום חבל להתחיל מחדש...

לכן אני מעוניין לדעת האם מעבר להחלפת השמן,ישנן עוד דרכי טיפול שבעזרתן ניתן לפתור את הבעיה.

נ.ב-במידה שאני אחליט להחליף שמן גיר,האם במוסך רון ניתן לעשות את זה?או שעליי לפנות למומחה גירים אוט'?

תודה רבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...