Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני מס' חודשים אז ככה שהשאלה כבר לא רלוונטית אליי אבל, יצא לי לראות כל כך הרבה תוצאות של בדיקות בפורום

וחלק גדול מאוד מהתוצאות היו סתם כסתחים של המכון.

אם המצב באמת ככה, לא עדיף כבר לקחת את הרכב למוסך טוב שמכירים ולפחח שייתנו חוות דעת על הרכב?

במקום לקבל תוצאות בדיקה שעושה שחור בעיניים למרות שהרכב כדאי לקנייה, לא עדיף לקבל חוות דעת אמיתית וכנה מבעל מקצוע?

פורסם

אני איתך, במוסך אפשר לחבר את הרכב לסורק תקלות ולגלות תקלות שמכון רגיל לא יעלה עליהם

כמו כן אני חושב שמוסך מרכזי מכיר את הרכב טוב יותר וידע לתת הערכה נכונה יותר.

את הרכב שלי בדקתי במוסך שאני סומך עליו והוא אמר לי בדיוק כמה אני אצטרך להשקיע על הרכב

והוא קלע בול.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הכל נכון, רק שמוסך בדרך כלל לא יתן אחריות על הבדיקה ולא יפיק לך טופס מסודר ומאורגן.

ואם כבר מוסך - חשוב להגיע למוסך שמכיר את סוג הרכב ולוודא שלמכונאי הבודק יהיה מספיק זמן וסבלנות בשבילך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיף מוסך, אבל בתנאי שזהו מוסך אמין שאתה מכיר וסומך עליו. מוסכים שאתה לא מכיר כנראה יראו בך לקוח פוטנציאלי וקצת יעגלו פינות בקשר לממצאים שלהם על הרכב.

פורסם

רק במכון בדיקה !! , חד וחלק !.

להל"ן אירוע של בדיקת רכב במוסך במקום במכון :

פלוני נכנס למוסל לבדוק רנו קליאו , הרכב נבדק ומצאו ליקויים מכניים כגון : נזילות שמן , צלחות שחוקות , צמיגם פגומים ותיקוני פח וצבע.

האיש רכש את הרכב כעבור שנה וחצי , רצה למכור , הרוכש הפוטנציאלי לקח את הרכב למכון בדיקה , במכון גילו שהרכב אחרי תאונה קשה בחזית הרכב !, עם תיקונים בקורות האורך מעבר למתלים הקדמיים !, המוכר נתקע עם הרכב , המוכר לא יכול לבוא בטענות למוסכניק (הוא ניגש אליהם והם אמרו לו "אנו בדקנו את המצב המכני בלבד" ודחו את טענותיו.

אזהו חכם?... הלומד מטעויות של אחרים !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אפשר רק על ידי איש בדיקות רכב! לצערי גילוי תאונה בבדיקה חזותית היא עניין רק למקצוענים בתחום הבדיקות ובשום פנים מכונאי הכי טוב בעולם לא ידע ולא יגלה תאונה שתוקנה כראוי על ידי פחח מקצוען !.

פורסם

נניח ולקחת את הרכב למכון בדיקה, וקיבלת טופס שאומר "מצב השילדה: 100%! בדיוק כמו ביום שהרכב יצא משערי המפעל. שלדה במצב מדהים, גרגיר אבק לא נגע בה!" (מצב היפותטי, כן?).

נניח ואחרי שנה וחצי אתה מנסה למכור את הרכב ובמכון בדיקה אחר מגלים ש: "שילדה במצב גרוע. הרכב מולחם משני רכבים שונים. זהירות לא לגעת, סכנת נפשות".

באיזה טענות אתה יכול לבוא למכון הבדיקה?

הרי עברה שנה וחצי, יכולת לעשות עם הרכב לפחות חמש תאונות שלדה בזמן הזה ובמילא האחריות של המכון נגמרת אחרי חצי שנה. לך תוכיח שלא אתה עשית את הנזק לשלדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכון הבדיקה גם מצויד במכשיר המודד את עובי צבע הרכב במקומות שונים וכך מגלים חלקי רכב שעברו צביעה לאחר תיקון כלשהוא וממקדים אז יותר לבדוק אם הצביעה הנה בעקבות החלפת החלק מתאונה או בגלל משהוא אחר.

מוסך מכונאות אינו יכול לבדוק זאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
נניח ולקחת את הרכב למכון בדיקה, וקיבלת טופס שאומר "מצב השילדה: 100%! בדיוק כמו ביום שהרכב יצא משערי המפעל. שלדה במצב מדהים, גרגיר אבק לא נגע בה!" (מצב היפותטי, כן?).

נניח ואחרי שנה וחצי אתה מנסה למכור את הרכב ובמכון בדיקה אחר מגלים ש: "שילדה במצב גרוע. הרכב מולחם משני רכבים שונים. זהירות לא לגעת, סכנת נפשות".

באיזה טענות אתה יכול לבוא למכון הבדיקה?

הרי עברה שנה וחצי, יכולת לעשות עם הרכב לפחות חמש תאונות שלדה בזמן הזה ובמילא האחריות של המכון נגמרת אחרי חצי שנה. לך תוכיח שלא אתה עשית את הנזק לשלדה.

אפשר גם להיעזר בביטוח ולהציג הוכחות שלא תבעת אותו בגין ביצוע תאונה כלשהי. סביר שאם לא תהיה מעורב בתאונה, לא תתבע את הביטוח להוצאות התיקונים.

!AWDSOME

פורסם

חברים , פה מדובר באדם שרכש רכב לאחר בדיקה במוסך , האיש לא עבר תאונה כלשהי ברכב וזה מוכח , הוא גם מודה שהוא רכש את המכונית עם בדיקת מוסך בלבד.

פורסם

התשובה היא : גם וגם וגם.

גם מכון בדיקה, גם מוסך וגם פחח - כך אני עשיתי ואני ממליץ לכולם.

אף מכון בדיקה לא יכול להשתוות לעין של פחח מומחה, ואף פעם אי אפשר לדעת מה האינטרסים של המכון.

כאשר מתקבל OK מ3 גורמים שונים , בלתי תלויים, זה מוריד את החשש כמעט ל-0.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...