Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה עכשיו ברצינות זה נוסע ?:lol:

יעקב

ציניות

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
א. מומלץ לעשות לה מקיף. זהו הרכב הגניב ביותר בישראל.

ב. סיפור - יום אחד חבר עם סובארו כזו, היה בחתונה. בסיומה הוא נכנס לרכב, הניע ונסע הביתה. למחרת הוא קיבל טלפון נזעם מאדם שהיה בחתונה. מתברר , שהוא לקח לו את הרכב. המפתח פתח, הניע, ללא שום בעיה.

ג. כל הכבוד על הגשמת החלום. כמה זוזים עלה להגשימו?

א. מחיפושים וקריאה רבה בפורום הבנתי שחברות הביטוח אינן ששות לבטח את הרכב הזה בביטוח מקיף. יכול להיות שאני טועה ובמודל 93 הם כן יבטחו במקיף?

ב. אתה השני בשרשור שמציין את עניין קלות הפתיחה של הרכב, עכשיו אני ממש שמח שיש גם אזעקה, גם רב בריח להילוכים וגם קודן.

ג. תודה רבה, הגשמת החלום עלתה קצת יותר מ13K זוזים שזה כ2K זוזים מתחת למחירון. הרכב הספציפי הזה נרכש ממשפחה שעוסקת בתחום הרכב, הרכב צ'ופר בכיסא נהג של GL, מראות חשמליות של GL ורואים שהרכב היה שמור ומושקע בהמון פרטים קטנים. מעבר למצב הכללי שלו. הוא כמעט תמיד שימש כרכב שני ומכאן הק"מ הנמוך.

אני חושב שהמחיר ששילמתי עבור הסובארו DL הזו בהתחשב בק"מ הנמוך, במצב הכללי ובזה שהיא מצ'ופרת הרבה יותר מכל DL אחרת בפרט ומDL סטנדרטית בפרט. הוא ממש מחיר מציאה להגשמת חלום. אני מקווה שלא טעיתי

פורסם

תתחדש.

היה לי כזה בתקופת הצבא. אחלה רכב שבעולם.

והוא באמת נפתח בקלות...

פעם אחת, אחרי אירוע, ידידה שלי הלכה עם המפתחות לחכות לי ברכב וחיכתה לי ברכב אחר.

האמת שהיא הייתה קצת שיכורה... הרכב שלי היה לבן והיא חיכתה לי בכסוף....

פורסם

אני מכיר לפחות שני אנשים שמבטחים אותה במקיף.

המראות החשמליות הן סטנדרט.

אם אתה חושב ששילמת מחיר טוב עבור הרכב הספציפי, כנראה שכך הוא.

אתה אוהב את האוטו? הוא שמור?

זה מחיר זול בשביל להגשים חלום.

אגב, לדברי צביקה קרבורטורים, שיפוץ קרבורטור עושה לה פלאים בצריכת הדלק ובביצועים.

פורסם

תתחדש.. באמת רכב טוב יחיסת לגילו

עד לפני חצי שנה הייתה לנו אחת שנת 92 עם 160,000 ק"מ שנמכרה ב 16,000 ש"ח:roll:

פורסם
הייתה לי אחת כזו במשפחה במשך 17 שנה, ישר מאולם התוצגה.

כ"כ אהבתי את המכונית הזאת.

עד היום, אני מרגיש כ"כ חזיר שמכרתי אותה.

בתחילת שנות ה90 היתה לי פורד אסקורט מודל 1972 שמאוד מאוד אהבתי. ועד היום אני מצטער שמכרתי אותה. אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש ידידי היקר :cry:

אני מכיר לפחות שני אנשים שמבטחים אותה במקיף..

אני עדיין מחכה לתשובה מסוכן הביטוח שלי

המראות החשמליות הן סטנדרט..

הממ.. לא ידעתי את זה.

אם אתה חושב ששילמת מחיר טוב עבור הרכב הספציפי, כנראה שכך הוא.

אתה אוהב את האוטו? הוא שמור?

זה מחיר זול בשביל להגשים חלום.

אני חושב שבסה"כ שילמתי מחיר טוב בשקלול של כל הגורמים. וגם אם זה קצת יקר, לא נורא. שווה לי לשים עוד כמה שקלים בהתחשב במצב הרכב והנסיבות.

אם אני אוהב את האוטו? אני חושב שבהחלט אפשר להגיד שכן. בשבילי האוטו הזה הוא קצת כמו מנהרת הזמן, הישיבה בו והנהיגה בו הן חוויה מעבר לחווית הנסיעה עצמה. הן תענוג שנובע משילוב של הגשמת חלום ונוסטלגיה. אני לא בטוח שיש לי את המילים הנכונות להגדיר את התחושות ביתר דיוק, יותר משאני אוהב את האוטו בכל אופן - אני אוהב את מה ואיך שהוא גורם לי להרגיש.

אגב, לדברי צביקה קרבורטורים, שיפוץ קרבורטור עושה לה פלאים בצריכת הדלק ובביצועים.

אני לא מחפש ביצועים ברכב הזה, לפחות לא במובנים הספורטיביים של המילה. מה גם שאני נהג מאוד מאופק במובנים האלה, ובמיוחד כשאני נוסע עם הילדה באוטו. לאחר שאעבור תדלוק של כמה מיכלים עם הרכב, אדע אם כבר הגיע הזמן להכיר את צביקה באופן אישי. כיוון שהוא ואני בנתניה, זה אפילו יהיה מאד נוח.

פורסם

אל דאגה, לא התכוונתי שתהפוך את הרכב לרכב של 400 כ"ס במחי ניקוי ושיפוץ קרבורטור.

אבל רכב שנדלק בקלות יותר, מאיץ מעט יותר טוב, עושה צליל יותר נקי וכו' - שווה להשקיע עבור כל זאת את ה400 ש"ח של השיפוץ.

פורסם
תתחדש

השרשור לא שווה כלום בלי תמונות

היום נסענו למוסך של אילן בנתניה לקבלת טיפול 10,000 אישי מידיו האמונות של אילן. לא מחזה נדיר לראות DL בטיפול ובכ"ז תמונות למעוניינים.

DSCN1347.JPG

DSCN1349.JPG

DSCN1350.JPG

DSCN1351.JPG

DSCN1352.JPG

DSCN1353.JPG

פורסם

תתחדש :-)

הזכרת לי את הפורד אסקורט מודל 1970-5, ועברה בי צמרורת של געגוע.

לאחי הגדול היתה פורד כזו, לבנה, בסוף שנות השבעים, ואני בתור ילד קיבלתי רשות להתניע אותה מדי פעם. היה לה ריח יחודי שזכור לי ועולה באפי ממש ברגעים אלו.

אני יכל להזדהות עם השמחה שלך ומאחל לך הרבה הנאה מהרכישה המוצלחת :-)

פורסם

תתחדש.

לקחת אותה לבדיקה? (שאלה רצינית לחלוטין.)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תודה,

לא, לא לקחתי אותה לבדיקה. בהתחשב בסוג, אופי, גיל ושווי הרכב. בדיקה בכל מכון בדיקה תוביל לרשימת "לא תקין" באורך הגלות. בשורה התחתונה מדובר בסובארו ליאונה, וברכב כזה בגיל כזה, אף מכון לא יקח סיכון והכל ייצבע בשחור ואפור מאוד כהה.

לבדיקת הרכב, התלווה אלי עבור כל הרכבים שהלכתי לראות איש וחבר יקר שמכיר את הסובארואים על בוריים מכל הכיוונים. והידע והנסיון שלו עזרו והועילו לי רבות גם בבחירת הרכב הזה. אישור למצבו של הרכב נתן היום גם אילן ששמח מאוד לראות שהרכב מאוד מטופל ושמור מבחינה מכנית ובמצב מצוין באופן כללי (לשמחתי הרבה כמובן)

נראית שמורה,

אילן מתבייש או שזה רק נדמה לי?:-D

אילן הוא מכונאי מיוחד, הוא המכונאי היחידי שאני מכיר שעובד לבד ולא נותן לפועלים לעבוד במקומו. למעשה, אין לו כלל פועלים והוא המכונאי היחידי במוסך. הוא לא סומך על אף פועל שכיר שיעשה את העבודה כמו שהוא רוצה שהיא תיעשה.

אני לא חושב שהוא התבייש, אולי הוא התרגש לנוכח הפציינטית החדשה? :wink:

תתחדש :-)

הזכרת לי את הפורד אסקורט מודל 1970-5, ועברה בי צמרורת של געגוע.

לאחי הגדול היתה פורד כזו, לבנה, בסוף שנות השבעים, ואני בתור ילד קיבלתי רשות להתניע אותה מדי פעם. היה לה ריח יחודי שזכור לי ועולה באפי ממש ברגעים אלו.

אני יכל להזדהות עם השמחה שלך ומאחל לך הרבה הנאה מהרכישה המוצלחת :-)

תודה רבה,

אתה זוכר גם את הרעש המיוחד של האסקורט? הייתי מזהה מנוע של אסקורט בעיניים עצומות. בהחלט מעורר געגועים.

פורסם
היום נסענו למוסך של אילן בנתניה לקבלת טיפול 10,000 אישי מידיו האמונות של אילן. לא מחזה נדיר לראות DL בטיפול ובכ"ז תמונות למעוניינים.

תתחדש :-D, כמו קודמי , אחלה אוטו שבעולם.

אגב, תזהר הרחוב הזה נהיה מסוכן ,קצת יותר הלאה היו :2gunfire: (בית השייח).

אני מאחל לך רק הנאה מרובה מהרכב.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

תתחדש !

הגשמת חלום, כל חלום, היא מבורכת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...