Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם זוכרים נכון, חיפשתי סיאט (איביזה/קורדובה ממודל הרבה יותר גבוה) - האשה לחצה לכיוון של רכב יותר חדש.

בתוכי חלמתי על טרנספורטר קאראוול משנות ה80 - כי אני מאוד אוהב אותם, כיף לנהוג בהם.

שנים שאני חולם גם על לחזור ולהיות הבעלים של פורד אסקורט (1970-1975) - האוטו שנוסע בכל מצב.

חלומות לחוד, ומציאות לחוד. הרכב צריך להיות רכב שני במשפחה, לשרת את עיסוקי (פתרונות מחשוב ואינטרנט) בראש ובראשונה. ועם זאת להיות זמין לצרכי המשפחה.:idea:

כשלמדתי נהיגה ב1987-1988. למדתי נהיגה על סובארו DL לבנה. למעשה, אני חושב שכמעט כל רכבי לימוד הנהיגה שראיתי בזמנו בחיפה (קרית אליעזר - ליד לין, לחיפאים שביניכם) היו סובארו DL.

כתלמיד נהיגה, חלמתי אז כשנהגתי על רכב הלימוד שתהיה לי מכונית כזו. עם כל הכפתורים, המתגים, הידיות ולוח המחוונים המודרני. כן, ככה נראתה הסובארו DL אז בעיניי. הייתי נער תפרן והיא נראתה כ"כ יוקרתית בעיניי.:shock::shock::shock:

מאז, זרמו מים רבים בירדן ו20 שנה חלפו.

יצא לי לנהוג על המון מכוניות מאז, ואף היו לי לא מעט מכוניות משלי. אבל אף אחת מהן לא היתה סובארו DL. הן תמיד היו יקרות בהשוואה למתחרות האירופאיות.:cry:

בפורום הזה, נסעתי פעמים רבות לאחור בזמן. הפרוייקטים של שיפוץ רכבי האספנות ריתקו וריגשו אותי. ועדיין ממשיכים לעשות זאת. הפורדים, הפיאטים, הרנו, הסיטרואנים, הטייגר ושאר השחזורים של רכבי שנות ה70 וה80 סחפו אותי איתם.

הבנתי שאני כבר לא באמת רוצה ללכת על רכב חדש, שקט, ממוחשב ומפנק בשלל אביזרים. אני רוצה רכב שבו כן שומעים את המנוע, שמרגישים בו כמו פעם ולא תחושה "סינטתית" של רכב חללי. והכי חשוב, החלטתי אני רוצה להגשים את המשאלה הכמוסה ההיא משנת 1988.. שתהיה לי סובארו DL שהיא שלי.

והיום, הגשמתי את החלום ההוא. אחרי חיפושים שלא ארכו זמן רב. הפכתי להיות הבעלים המאושר של סובארו ליאונה 1600 ידנית מודל 93. היא אמנם כסופה ולא לבנה אבל אני לא קטנוני.:wink: היא שמורה ובמצב טוב יחסית לגילה. ולי זה מספיק :lol:

אני בטוח שיהיה כאלה שיזלזלו, הרי זה לא רכב אספנות, ולא רכב מיוחד. אבל בכל זאת, הגשמתי חלום אחד קטן מימי נעוריי התפרניים.

אולי בפעם הבאה אוכל להרשות לעצמי רכב אספנות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, הזדהיתי עם ההרגשה שאתה חש ברכב ישן, אין כמו לשמוע את המנוע והכביש ולהרגיש אותם כמו ברכבים של פעם.

היום אתה יכול לעמוד ליד דייהטסו סיריון שעומדת בניוטראל, ולא לשמוע את המנוע שלה בכלל!

מברוק!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש שמוע ב"אוף טופיק" ש(ציטוט) :

" סובארו DL, נפתחת מכוח המחשבה, אני חושב שזה אחד המנעולים הפחות יעילים שניתקלתי בהם (ולא אני לא בתחום:smile:)"

תברר לי אם זה נכון :lol: , ההודעה הזאת הרגה אותי מצחוק חחח =)

חחח בצחוק.

תתחדשן .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אם הגשמת חלום תתחדש.

תודה, בהחלט הגשמתי חלום נעורים.

כמה חבל שלא למדתי נהיגה על ב.מ.וו 318I, אה?:-)

יש שמוע ב"אוף טופיק" ש(ציטוט) :

" סובארו DL, נפתחת מכוח המחשבה, אני חושב שזה אחד המנעולים הפחות יעילים שניתקלתי בהם (ולא אני לא בתחום:smile:)"

תברר לי אם זה נכון :lol: , ההודעה הזאת הרגה אותי מצחוק חחח =)

חחח בצחוק.

תתחדשן .

יעקב

מנסיון, זה נכון לגבי כל המנעולים של דגמי פורד אסקורט הישנים הנקראים כאן MK-1. לפחות אלו שהיו בבעלותי :wink:

לגבי הסובארו שלי.. למשאלת נעוריי יש נעילה מרכזית ואזעקה עם שלט שמפעילה אותה כך שטרם יצא לי לבדוק (מצ"ב תמונת המודעה כפי שהועתקה מיד 2).

Sub.JPG

פורסם

א. מומלץ לעשות לה מקיף. זהו הרכב הגניב ביותר בישראל.

ב. סיפור - יום אחד חבר עם סובארו כזו, היה בחתונה. בסיומה הוא נכנס לרכב, הניע ונסע הביתה. למחרת הוא קיבל טלפון נזעם מאדם שהיה בחתונה. מתברר , שהוא לקח לו את הרכב. המפתח פתח, הניע, ללא שום בעיה.

ג. כל הכבוד על הגשמת החלום. כמה זוזים עלה להגשימו?

פורסם
תתחדש

השרשור לא שווה כלום בלי תמונות

תודה רבה,

מחר בבוקר לאחר שיוסדר הביטוח עבורה היא תיסע אחר כבוד למוסך לטיפול 10,000

אם ישאר לי זמן, אעבור אצל לקוח שלי שהוא פחח ברמת אומן שנהנה מהמון שעות של תמיכה טלפונית ממני, ועכשיו הגיע הזמן לבוא חשבון בכמה תיקוני פחחות קלים.

לא יודע אם אספיק לפני או אחרי, אבל יש לצפות לתמונות מחר 8)

פורסם
א. מומלץ לעשות לה מקיף. זהו הרכב הגניב ביותר בישראל.

קודם תמצא סוכן ביטוח שיסכים לעשות לזה מקיף (רמז למשרד שלו קירות מרופדים והוא נמצא באברבנאל 8))

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתחדש.

אין מה לזלזל. לכל אחד יש רכב שמיוחד לו.

אגב, במודעה רשום מראות חשמל. חשבתי שמראות חשמל היו רק בדגמי 1800 המאובזרות במלואן?

אני זוכר שהמראות ברכב הזה היו מתכוונות ע"י לחיצה על המראה עצמה. או שמא אני טועה?

• תוכן חדש...