Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר הייפוניקיס זאוס 6406 שמוציא 85 RMS לערוץ (אנדררייטד לפי מה שאומרים) שכרגע מחובר לסאב ולקומפוננט 5 ורבע (בחתימה).

הקומפוננט דורש 90RMS אז מה שאומר שהמגבר פותח אותם טוב.

סוף החודש אני משדרג למגבר מונו בשביל הסאב בעזרת ה' =] ואני רוצה לחבר את הקומפוננט בבי-אמפינג.

בגלל שהקומפוננט 5 ורבע הוא לא יורד מספיק נמוך וביאמפינג לא נראה לי ממש יעזור, ואני רוצה לשדרג גם אותו ל-6.5 (רק וופרים) אבל מה שאני קצת חושש ממנו זה הניצול של המגבר. אני לא יכול להביא קומפוננט של 150RMS כי המגבר לא יפתח אותו כמו שצריך.

השאלה שלי היא, אם אני יביא נגיד מידים של אייבירד אוביישן שהם בסביבות ה-150RMS המגבר יפתח אותם כמו שצריך בבי-אמפינג? או שעדיף להביא מידים איכותיים בסביבות ה-100RMS?

*דרך אגב כמה עולה הקומפוננט שלי קומפלט חדש (חתימה)?

*איפה אפשר למצוא כמה RMS דורשים רק מידים של אייבירד אוביישן?

סליחה על הסיפור

תודה מראש לעונים.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

MB הוופר ממש שונה ממוראל לא בטוח שתאהב והמורל יש לונ צילות נמוכה הוא דורש הגברה .

למרות שהוא יעבוד סבבה על 85 RMS (נראה לי )

והיפונקס לדעתי אובר ריטד (זה שהוא מעוות זה לא אומר שהוא יותר חזק )

פורסם

תודה על התגובה המהירה

לפני שאני יקנה אני ילך לשמוע כמה מידים ואיך הם עובדים עם המגבר בביאמפינג אבל עדיין אני רוצה כיוון כדי לא לעשות סתם בלאגן לעצמי.

עוד תגובות

תודה מתן

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...