Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון: מה תקופה שהלוח שעונים (ספידומטר וסל"ד) פועל לסירוגין..דלק, וטמפ' תמיד פועל (בד"כ בבוקר ובלילה עובד..כשקר יותר)

מדובר על איביזה 97 , 1600 לבנה, דגם לטינו..

1) קודם כל - במקרה הכי הכי גרוע.. צריך להחליף לוח שעונים נכון?

כמה דבר כזה עולה?

2) היום הרכב עבר טסט, אבל משום מה אח"כ גם התחילו רעשים קצת מכיוון האלטרנטור (אולי משאבת מים אמרו לי)..

בכל מקרה - האם לתקן את 2 הדברים ולבקש מחיר מחירון? או להוריד את המחיר וזהו?

אופציה שלישית היא שהקונה ישלם מחיר מחירון ובתמורה 2 התקלות יטופלו.

מה עדיף?

תודה ליועצים

פורסם

במקרה הגרוע אפשר למצוא אחד תקין בפירוקיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת שחשבתי על זה, אבל אני גר בהרצליה עכשיו... ולא מכיר פה שום "פירוקיות".

מישהו יכול להמליץ על אחת?

(אגב - אפשר להתקשר אליהם ולשאול אם יש את זה ומחיר? או שאני צריך לסוע ולבדוק?)

ויותר חשוב - בטוח שזה לא יהיה לוח שעונים מקולקל??

פורסם

גש למכון ספידומטרים לתיקון לוח השעונים שלך ולדוגמא אצל:

1. "אוו" שברח' בית אלפא 4 ת"א (יורדים לחצר פנימית ובצד ימין), טל' 03-5616880 לשמואל או סיגל

ואתרם www.avo-spd.co.il

2. "המחוון ספידומטרים" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254 לפניאל או רפי ואתרם www.speedometer.co.il

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...