Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשבאים אלייך הביתה ואומרים שלך שנרצח את אישתך וכל ילדייך ואותך נרדוף ונתעלל בך כל החיים, גם אתה תסכים להחביא נשק של מחבלים בבית.

רוב האוכלוסייה שם מאויימת ומשוחדת מאירגוניי הטרור.

עם כל השאר שרשמת אני מסכים בהחלט.

מחזקת את דבריך ודברי שי.ז 100% יש לי ידיד שחי בעזה, האיש הוא איש שלום, הוא נשיא מועדון השייט שם (כן כן גם שם מנסים לשמור על שפיות בעולם ההזוי הזה) בין היתר אספן כלי רכב קלאסיים.

כשמתאפשר לו להתחבר למסנג'ר אנחנו מתקשקשים , לרב לא כי:

1. בגלל הפסקות חשמל, ולא לא תמיד בגלל פעולות שלנו, אלא פשוט בגלל תשתית רעועה

2. כשלדעת מישהו שם הגזמנו בקשר המילולי הצמוד

והוא לא מייצג את הרב כי מצבו הכלכלי שפיר, אבל כשמישהו רעב ועוד יותר ילדיו רעבים הוא לא יחשוב לרגע אפילו "אויי ישראל כל כך חשובה לי עדיף שנמות ברעב למענה", את זה הם מנצלים, לו הינו אנחנו חכמים יותר והינו אנו אילו שמטפחים אותם במובן הזה היינו משיגים את התוצאות המיוחלות.

יש חברות ישראליות שמשקיעות בבניה בשטחים , ולאורך כל ההיסטוריה זה הוכיח את עצמו איפה שאתה משקיע ברווחת אוכלוסיה שם תמצא את השקט והשלווה.

השקענו בחוות חקלאיות, בפארקי מדע, ברפואה, ביעדים תיירותיים ועוד, בארצות שבעבר לא היו אתם קשרים דיפלומטיים נכון להיום גם אם השלום הוא קר עדיין יש שקט.

אחרי מלחמת לבנון השנייה, פרוייקט מסויים ממן העברת אוכלוסיה לשבועיים לדרום על מנת להרחיקם מהעוינות בצפון, הפרוייקט הזה לא עשה אפלייה וכלל גם את תושבי הצפון הערבים, חלקם גם את אילו שרקדו על הגגות כשהקטיושות נפלו, ובמשך השבועיים הללו קיימנו סדנאות וסיורים מודרכים במרכז הארץ ובדרומה, עד היום אינני מבינה מדוע נמנעו ראשי הפרוייקט מלפרסם זאת.

ברובים לעולם לא ננצח אך בפרחים כן

אירית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והוא לא מייצג את הרב כי מצבו הכלכלי שפיר, אבל כשמישהו רעב ועוד יותר ילדיו רעבים הוא לא יחשוב לרגע אפילו "אויי ישראל כל כך חשובה לי עדיף שנמות ברעב למענה", את זה הם מנצלים, לו הינו אנחנו חכמים יותר והינו אנו אילו שמטפחים אותם במובן הזה היינו משיגים את התוצאות המיוחלות.

אירית

שני דברים

1. אם הערבים ברצועה היו באמת עניים ולא היה להם אוכל , הם לא היו מביאים 10 ילדים על כל אישה. אם יש לכל אישה 10 ילדים ז"א יש להם מספיק אוכל להאכיל את כולם.

2.לא זכור לי שהגרמנים הפסידו בגלל שרוסיה וארה"ב שלחו חיילים עם סלסלות פירות יבשים.

לא זכור לי שניצחנו בששת הימים כי כבשנו את ירושלים בעזרת זרי פרחים. או שאולי אני טועה ועוזי נרקיס שלח את חייליו עם זרים מי יודע.

ההיסטוריה מוכיחה את עצמה מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
מחזקת את דבריך ודברי שי.ז 100% יש לי ידיד שחי בעזה, האיש הוא איש שלום, הוא נשיא מועדון השייט שם (כן כן גם שם מנסים לשמור על שפיות בעולם ההזוי הזה) בין היתר אספן כלי רכב קלאסיים.

כשמתאפשר לו להתחבר למסנג'ר אנחנו מתקשקשים , לרב לא כי:

1. בגלל הפסקות חשמל, ולא לא תמיד בגלל פעולות שלנו, אלא פשוט בגלל תשתית רעועה

2. כשלדעת מישהו שם הגזמנו בקשר המילולי הצמוד

אירית

אירית, אם אנחנו היינו חכמים יותר היינו משאירים את עזה למצרים ביחד עם סיני כעסקת חבילה.

מכיוון שנחנו חושבים שאנחנו חכמים, נשארנו אם הצרה הזאת שנקראת עזה.

לטפח? שאחיהם המצרים,הסורים וירדנים הם שיטפחו אותם לא אנחנו.

ראינו כמה טיפחו אותם בירדן שטבחו בהם ללא הבחנה.

אנחנו טפשים כי אנחנו לא עושים את הדברים האלו ,ונותנים להם את היד לעשות זאת.

בכל מדינה ערבית אחרת (אחיהם להזכיר) היו מזמן משקיטים את העניין ברגע.

לא בפרחים, לא.

בישראל אין לנו מקום לפרחים לצערנו.

פה מבינים רק כח, והשאננות הזו היא זאת שפוגעת בנו.

under construction..

פורסם

האקרים פלשתנאים כיסחו לנו את הפורום :x

אתמול היה רשום FREE PLASTAIN

והיום סתם מחקו... עוד פעם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מי שרוצה להילחם בתעמולה האיסלאמית נגדנו ולהראות לעולם את הצד האכזרי והמטורף שלהם

מוזמן לראות ולהפיץ את הלינק הבא שמסכם חלק מהמנהגים המקובלים (עד ימנו) באיסלאם:

סקילה, הכאות, תלייה, לינץ', טרור, חינוך ילדים לטרור, היסטריית המונים ועוד מכל טוב.

הכל מלווה בתמונות.

http://www.faithfreedom.org/gallery.htm

פורסם

Iron Horse כתב:

1. אם הערבים ברצועה היו באמת עניים ולא היה להם אוכל , הם לא היו מביאים 10 ילדים על כל אישה. אם יש לכל אישה 10 ילדים ז"א יש להם מספיק אוכל להאכיל את כולם.

רק אצלנו מותר? ואחר כך לשלוח את הנער שלהם לחזית המרכולים ולשנורר כסף למשפחות שלהם הנזקקות על מנת לאפשר לבעלים ללמוד תורה?

green monster כתב:

אירית, אם אנחנו היינו חכמים יותר היינו משאירים את עזה למצרים ביחד עם סיני כעסקת חבילה.

מכיוון שנחנו חושבים שאנחנו חכמים, נשארנו אם הצרה הזאת שנקראת עזה.

לטפח? שאחיהם המצרים,הסורים וירדנים הם שיטפחו אותם לא אנחנו.

כלומר אתה טוען שאנחנו גם צריכים לתת את הגדה המערבית "לאחיהם" הירדנים?

אנחנו טפשים כי אנחנו לא עושים את הדברים האלו ,ונותנים להם את היד לעשות זאת.

בכל מדינה ערבית אחרת (אחיהם להזכיר) היו מזמן משקיטים את העניין ברגע.

אז מה אתה מציע, שנשרוף את עזה והשטחים, נשאיר אדמה חרוכה ואז יבוא שלום?

כל מה שאני אומרת הוא, במקום בו שולטת כנופיה הדרך לחסלה היא לעורר את ההמונים, לא בנשק כי זה מה שאנחנו והם עושים במיוחד מאז אנטיפאדת הר הבית ב2000, ככל שאנחנו מתמהמהים הכנופייה מתחזקת והופכת למקצועית ומתוחכמת כמו החיזבולה.

בין 93 ל96 הייה שיגשוג כלכלי גם אצלנו וגם ברשות, השקענו בשטחים בתחום הבנין התיירות והיה שקט, הפעולות הכלכליות שלנו הביאו לשפע ולתקווה אצל הפלסטינים וגם אצלנו כאשר בעלי הון השקיעו מיליוני דולרים שתרמו לשוק העבודה הפלסטיני, כמו גם הקשרים הכלכליים עם ישראל שסייעו מאד לרשות.

בעקבות אינטיפאדת הר הבית, התדרדר המצב הכלכלי ברשות וגם אצלנו. אני שעוסקת בתחום התיירות נשארתי ללא עבודה לכמה שנים ו3 מבין מכרי בתחום התאבדו בגלל מצב כלכלי, שממנו עד היום הרבה מאד לא השתקמו.

ההסגר שהוטל על השטחים בעיקבות כל הפיגועים גרם להרבה מאד פלשתינאים לאבד את מקום פרנסתם דבר שהגדיל את היאוש ואת העוני גם שם ועל רקע זה התחזקות הכנופיות הטרוריסטיות שחילקו כספים שהגיעו מ"אחיהם" בעלי ההון.

כשיש עבודה ויש פרנסה יש שקט, אני לא טוענת שלעולמי עד, כי על פי ההיסטוריה זה בא במחזורים, עד עכשיו היה התור של המלחמה ועכשיו הגיע התור של השקט.

אירית

פורסם

אקיצ'ו, חבל שבזמן שאזרחים ישראלים נהרגים וחיים בפחד יומיומי, את מתעסקת במצבים הכלכלי והרגשי של תושבי עזה.

מעניין אותי אם תגיבי בכזו נחרצות למען תושבי שדרות, ועוד מעניין אותי, לדעת אם את מבינה שבבתי הספר ברצועה מלמדים את הילדים שאותך הם אמורים לרצוח ולגרש אותך מכאן, לחשוב שהשקעה בהם כפי שטענת ,תניב דעה אחרת מצידם, היא איוולת.

אזכיר לך שההסלמה הרצינית החלה בשנת 2000 כשניסה ברק לעשות שלום"אינתיפדת אל אקצה" כהגדרתך, , ולא בגלל שרצינו מלחמה, באותה תקופה הייתה תדהמה לנוכח פצצת מרגמה ראשונה שנורתה לעבר יישוב ישראלי ברצועה, היום עשרות קסאמים ביום הם שיגרה, למי שלא זוכר את ההבדלים בין התקופות, והדברים להם התרגלנו.

חבל שבימים כאלו זה מה שמעסיק אותך,את אמורה להיות מוטרדת ממצבם של אזרחי ישראל שנמצאים במקלטים ונרצחים, ואח"כ לידידיך בעזה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אירית-תצאי מהבועה התל אביבית "השוחרת שלום והפציפיסטיט" קבלי ממני הזמנה ל יומיים בשדרות, ותראי איך אנשים חיים. אם היו נופלים טילים בת"א גם היית אומרת בוא נעזור להם להצליח, או שת"א זה כבר אצלך בבית אז צריך להחזיר להם מלחמה.

מה אכפת לי אם יש עניים בעזה כל עוד הם יורים עלינו.אזרחי ישראל באים לפני תושבי עזה.

לראות עייני עד עכשיו נלחמנו עם זרי פרחים- נתנו להם את כל הרצועה בהתנתקות ללא תמורה. מה הם נתנו לנו? חייל חטוף וגשם קסאמים כל יום.

אנחנו נותנים להם לשתות ממיימי הכינרת, אנחנו מדליקים להם את הטלוויזיות מהחשמל שאנחנו מפיקים, למה? הם ממררים את חיי אזרחי ישראל ואנחנו נותנים להם מתנות?!

אני רוצה לראות עוד מדינה אחת בעולם שמפגיזים אותה, והיא נותנת חשמל ומים למדינה המפגיזה.

אם הכוח היה ביידי הייתי נותן אולטימטום- תוך 10 ימים יפסק ירי הקסאמים, והחייל גלעד שליט יוחזר לישראל. ולא כל בניין הקשור קשר כלשהו לאמל"ח או חמאס יופצץ. כאשר יופסק הירי והחייל יוחזר , נפסיק את הפעולה. כל קסאם שיפול= עוד יום של הפגזות בלתי פוסקות. בנוסף לשבות את הנייה להציג אותו מושפל , הייתי מחסל את משעל...ארגון ללא מנהיגיו איננו ארגון.

נעשה שיעור היסטוירה קצר הילטר ימח שמו וזכרו, התקיף בשיא כוחו את כל מדינות אירופה, כשהוא כבש אותן, הן לא העיזו למרוד פן יעצבנו את הנאצים.

למה אנחנו שיכולים לכבוש את עזה ב2 דקות לא הגענו למצב הזה שאנחנו נפחיד כ"כ את העזתים שהם יפחדו לירות עלינו קסאמים, ויעדיפו להתנגד לפעילי חמאס.

פורסם

הנחרצות שלך לגבי עיסוקי מאד מדאיגה אותי, כמו גם הבנת דבריי, ילדי שדרות מאד מדאיגים אותי, כמו גם ילדי קריית שמונה, שהמשיכו לסבול למרות נוכחותנו בלבנון.

דווקא בגלל הפחד שיהרגו עוד, דווקא בגלל הסבל של אותן משפחות שיסבלו כי יאבדו את יקיריהם, הייתי רוצה שהכל יפסק.

הינו בלבנון ולא מנענו את החיזבולה, נהפוכו מכנופיה מזויינת תרתי משמע הם הפכו לכח גרילה מקצועי, ששולט בכל הנעשה בלבנון.

זה מה שיקרה עם החמאס.

מה כבר אפשר לעשות יותר טוב? שאלתי גם מקודם, לשחוט שם את כולם? זה מה שאתה הנאור והרחום מציע?

אם אתה חושב שיש לך פתרון אז השמע אותו, אותי מענין לדעת איך אתה מציע לפתור זאת?

אני להבדיל ממך ולמרות דברים שהשמעת בעבר, עדיין לא כל כך נחרצת לגבי דעותיך

אירית

פורסם

למה חיזבאלה הפך למה שהפך?

כי אנחנו יצאנו מלבנון ויצרנו וואקום, שלתוכו נכנס החיזבאלה.

אם כל מוצב שנבנה היינו עושים ממנו מכתש, והיינו מחסלים כבר מזמן את נסראללה.וכל מנהיג אחר שהיה עולה במקומו, הם לא היו מה שהם היו.

לא למדנו את הלקח כמו שאז יצאנו, גם בהתנתקות יצאנו ללא תמורה. מה קיבלנו הסלמה.

אם ניכנס באבי אביהם, אולי לא נקבל שלום(אבל גם בנסיגות לא קבישלנו שלום ולא נעליים) אבל יהיה לתושבי שדרות שקט.

לשאלתך מה אני מציע לעשות כבר כתבתי- עד שלא יפסק הירי וגלעד יחזור להפציץ 24/7. לסגור להם את זרם החשמל, לסגור להם את זרם המים. עד שחמאס יתחנן לישראל שניקח את החייל. הייתי מחסל כל מנהיג של חמאס, בין אם הוא חי ברצועה או בסוריה.

לא ענית לי על השאלה.

אם ממחר יפלו טילים בת"א כל יום 30 טילים, עדיין היית דוגלת בלעזור לעזתים לשגשג כלכלית,למרות שהבית של החברה שלך ספג פגיעה ישירה מטיל,והקניון נסגר כי כל שעה נופל עליו טיל. או שהיית דואגת קודם כל לזה שיפסק הירי וישרור שקט ואחר כך לשגשוג הכלכלי של הרצועה?!

פורסם
אני רוצה לראות עוד מדינה אחת בעולם שמפגיזים אותה, והיא נותנת חשמל ומים למדינה המפגיזה.

לא ידעתי שפלסטין היא מדינה? קרה משהו בשבוע שלא הייתי בארץ?

אם הכוח היה ביידי הייתי נותן אולטימטום- תוך 10 ימים יפסק ירי הקסאמים, והחייל גלעד שליט יוחזר לישראל. ולא כל בניין הקשור קשר כלשהו לאמל"ח או חמאס יופצץ. כאשר יופסק הירי והחייל יוחזר , נפסיק את הפעולה. כל קסאם שיפול= עוד יום של הפגזות בלתי פוסקות. בנוסף לשבות את הנייה להציג אותו מושפל , הייתי מחסל את משעל...ארגון ללא מנהיגיו איננו ארגון.

ומה אם ישנה אוכלוסיה תמימה באזור, האם בכל מקרה תצדיק החרבה? אם התשובה היא כן, אז מבחינתך זה בסדר שהם נלחמים בנו דרך פיגועים ופגיעה באוכלוסיה אזרחית?

נעשה שיעור היסטוירה קצר הילטר ימח שמו וזכרו, התקיף בשיא כוחו את כל מדינות אירופה, כשהוא כבש אותן, הן לא העיזו למרוד פן יעצבנו את הנאצים.

זה ניתוח היסטורי מענין אפשר לקבל סימוכין?

למה אנחנו שיכולים לכבוש את עזה ב2 דקות לא הגענו למצב הזה שאנחנו נפחיד כ"כ את העזתים שהם יפחדו לירות עלינו קסאמים, ויעדיפו להתנגד לפעילי חמאס.

אנחנו מדינה קטנה, בת כ - 6 מליון תושבים, מסביבנו כמה ערבים עוינים? אחד שנים 300 מליון אתה מפחד?

אירית

פורסם
למה חיזבאלה הפך למה שהפך?

כי אנחנו יצאנו מלבנון ויצרנו וואקום, שלתוכו נכנס החיזבאלה.

נא לדייק, החיזבולה הוקם בגלל כניסתנו ללבנון ב1982, הוא פעל תחת שם אחר וכאשר נסוגנו ויצרנו את רצועת הבטחון בשנת 85 (לא יצאנו מלבנון, מלבנון יצאנו ב2000) הם יצאו בהודעה לעיתונות והודיע על קיומם באופן רשמי תחת שם זה, ואז גם החלו את ההתקפות על ישובי הצפון.

אם כל מוצב שנבנה היינו עושים ממנו מכתש, והיינו מחסלים כבר מזמן את נסראללה.וכל מנהיג אחר שהיה עולה במקומו, הם לא היו מה שהם היו.

לא למדנו את הלקח כמו שאז יצאנו, גם בהתנתקות יצאנו ללא תמורה. מה קיבלנו הסלמה.

אם ניכנס באבי אביהם, אולי לא נקבל שלום(אבל גם בנסיגות לא קבישלנו שלום ולא נעליים) אבל יהיה לתושבי שדרות שקט.

לשאלתך מה אני מציע לעשות כבר כתבתי- עד שלא יפסק הירי וגלעד יחזור להפציץ 24/7. לסגור להם את זרם החשמל, לסגור להם את זרם המים. עד שחמאס יתחנן לישראל שניקח את החייל. הייתי מחסל כל מנהיג של חמאס, בין אם הוא חי ברצועה או בסוריה.

כלומר 'נפלם' על כל הרצועה להרוג עד האחרון בהם? זה מה שאתה מציע?

לא ענית לי על השאלה.

אם ממחר יפלו טילים בת"א כל יום 30 טילים, עדיין היית דוגלת בלעזור לעזתים לשגשג כלכלית,למרות שהבית של החברה שלך ספג פגיעה ישירה מטיל,והקניון נסגר כי כל שעה נופל עליו טיל. או שהיית דואגת קודם כל לזה שיפסק הירי וישרור שקט ואחר כך לשגשוג הכלכלי של הרצועה?!

אני בהחלט אענה לך, אתה לא יודע בוודאות אם אני אבדתי מישהו קרוב נכון? קצת יותר קרוב מאיזה דיייט שלך שביתה נפגע?

אבל אתה צודק בדבר אחד, אם חלילה יפגעו לי בקניון שלי אז אני אישית אשחוט שם אחד אחד

הגד, אתה באמת חושב שכל מי שאבד מישהו קרוב חושב כמוך שיש להפוך להיות חיית אדם ולשחוט את כולם? מה מבדיל אותך מהם?

אירית

פורסם
אנחנו מדינה קטנה, בת כ - 6 מליון תושבים, מסביבנו כמה ערבים עוינים? אחד שנים 300 מליון אתה מפחד?

ממי יש לי לפחד ממצרים שתתקוף אותנו עם נגמשים שקנו מבריה"מ לפני 40 שנה, ורובי AK חלודים?

אנחנו במלוא כוחנו יכולים להשמיד עיר שלמה בפצצה אחת.

לידנו בעיראק ובאפגניסטן שוכן הצבא החזק בעולם, למה שאנחנו נפחד?

פורסם

סוס הברזל ,אם היית בקיא בדברי ימי מצרים היית מגלה שבעקבות נאמנותה לארה"ב במלחמת המפרץ היא קיבלה מלאי גדול של נשקים כגון: מטוסי אף 16 ופאנטום ,מיראז 2000 (זה מצרפת), מסוקי אפאצ'י (!!)

בשריון יש את טנקי האברמס האמריקיים (והרבה פטונים שהם כמו המגח הישראלי) שלא פחות טובים מהמרכבה הישראלית ואולי אף יותר טובים!

והם קיבלו מלאי גדול של רובים וארטילריה מודרנית מאמריקה

תוסיף לזה עוד אמל"ח סובייטי ישן אבל עדיין מתפקד ויש לך מדינה לא רעה בכלל מבחינה צבאית.

יוגב

פורסם

עכשיו אני מתחת למיטה רועד. יש להם כמה עשרות טנקים ומסוק אפאצ'י.

ידעת שטנק האברהמס הומצא בשנת 1985 והוא לא משתווה לטנק מרכבה סימן 4. אלא אם כן מרכיבים עליו שיפורים טכנולוגיים שקרוב לוודאי למצרים אין.והפטונים זה בכלל עגלה משנות ה60.

מצרים היא לא פקטור במקרה של מלחמה כוללת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...