Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו פורסם סירטון שמראה קטע לחימה בין צהל לבין הפלשתנאים

ומוכיח שהפלשתנאים מביימים הכל.

לא מצאתי אותו, וחשוב לי לשלוח אותו לחברים בחול.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום המצב שם שונה לגמרי. לא מרחם על העוסקים/תומכים בטרור אבל בהחלט מרחם על שאר האוכלוסיה שם שחיה בגטו גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה הקשר בירה נשר?

קובי מתכוון (כנראה) לאירוע בג'נין, לפני מספר שנים,

שבו רואים כל מיני "מתים" קמים לתחייה לאחר שנפלו

יותר מדי פעמים מהאלונקה, ונמאס להם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתי היום בבסיס (כן כן, באמצע החפש"ש.. אני יודע..) וראיתי בתיבת אימייל מכתב עם מצגת על תרמית ה"החשכה" של עזה.

הראו תמונות שצולמו ע"י סוכנויות ידיעות גדולות כמו AP ורויטרס והראו את האבסורד.

לדוגמא, תמונה של ישיבת ממשלה לאור נרות.

רק 2 בעיות, הראשונה שזה נערך באמצע היום.

השניה, שאמנם יש וילונות על החלונות, אבל רואים את האור מבחוץ מבצבץ ברווחים בין הוילונות לחלון.

תמונה שמאוד התפרסמה, של תינוק באינקובטור חשוך.

תמונה שצולם שניה לפני זה, מראה שיש אור בחדר, כל הציוד הרפואי שמחובר לתינוק עובד וכו'.

הפגנה בעזה, כולם עם נרות, ויש תאורת רחוב ברקע עובדת. יותר מזה - רואים באחד הבתים הסמוכים טלויזיה דלוקה!

פשוט אבסורד.

זה כלכך מעצבן שההסברה הישראלית לא מצליחה להשתמש בדברים האלו להראות איזה מניפולציות עושים הפלסטינים על העולם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה חברה.

הייתם צריכים לראות את התגובות בפורום שם...

אני מצטט אחת:

Well, you're right, I was amazed! And to think I thought myself somewhat educated. tard.gif I think the wrong people won the awards the other night in Hollywood. Apparently, Pallywood does a MUCH better job at staging "real" scenes. blush.gif It's sad to see major newsmen being used as such tools. I guess it's just too difficult for them to do the research for their own reports. Just to regurgitate the film that is given to them. rolleyes.gif

B

Bryan

פורסם
היום המצב שם שונה לגמרי. לא מרחם על העוסקים/תומכים בטרור אבל בהחלט מרחם על שאר האוכלוסיה שם שחיה בגטו גדול.

אני לא. האוכלוסיה "התמימה" מארחת את בוני הקסאמים במחסניהם, ומחביאה את נשקיהם בארון.

זו תוצאה של דימוי לישראל חלשה. אם על כל אדם שנצפה מחזיק נשק היה נוחת עליו טיל ממסוק, המצב היה שונה לגמרי.

בהלוויות הענק שרואים מחבלים מבוקשים בגלוי מסתובבים עם נשקים וטילי RPG צריך להעמיס כמה F16, פעם,פעמיים עד שיבינו שלא יוצאים לתהלוכות כאלה.

ולנושא ההסברה- צריך לפטר את כל משרד התקשורת ואת משרד החוץ וכל מי שאחראי על ההסברה.

זו התוצאה של שחיותות בשלטון, כשאנשים שיודעים להתבטא לא עובדים למען המדינה, ונותנים את מושכות ההסברה לחובבנים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

קובי, קבל ח"ח על ההסברה שאתה עושה לנו בפורומים זרים.

קובי למשרת שר ההסברה החדש!!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני לא. האוכלוסיה "התמימה" מארחת את בוני הקסאמים במחסניהם, ומחביאה את נשקיהם בארון.

כשבאים אלייך הביתה ואומרים שלך שנרצח את אישתך וכל ילדייך ואותך נרדוף ונתעלל בך כל החיים, גם אתה תסכים להחביא נשק של מחבלים בבית.

רוב האוכלוסייה שם מאויימת ומשוחדת מאירגוניי הטרור.

עם כל השאר שרשמת אני מסכים בהחלט.

:-) just smile
פורסם

גם כן האמרקאים המפגרים הללו........

יש כמה שמביני מה הולך..

חלק חושבים שאנחנו עם גמלים

וחלק חושבים שאנחנו ערבים..

עכשיו לך תסביר לרדנקים הללו מה הולך פה...

אז אני שם תמונות של מטרפולטנים מהארץ קצת נופים מכוניות בחורות.. ואז פתאם כולם רוצים לבוא לפה

פורסם
כשבאים אלייך הביתה ואומרים שלך שנרצח את אישתך וכל ילדייך ואותך נרדוף ונתעלל בך כל החיים, גם אתה תסכים להחביא נשק של מחבלים בבית.

רוב האוכלוסייה שם מאויימת ומשוחדת מאירגוניי הטרור.

עם כל השאר שרשמת אני מסכים בהחלט.

זה העניין. ישראל צריכה להפחיד את האוכלסיה יותר מאשר ארגוני הטרור. הם צריכים לדעת שאם ימצא נשק בביתם לא יהיה להם ביתם ואת שארית חייהם הם יבלו בבית כלא.

פורסם

זו תוצאה של דימוי לישראל חלשה. אם על כל אדם שנצפה מחזיק נשק היה נוחת עליו טיל ממסוק, המצב היה שונה לגמרי.

בהלוויות הענק שרואים מחבלים מבוקשים בגלוי מסתובבים עם נשקים וטילי RPG צריך להעמיס כמה F16, פעם,פעמיים עד שיבינו שלא יוצאים לתהלוכות כאלה.

ולנושא ההסברה- צריך לפטר את כל משרד התקשורת ואת משרד החוץ וכל מי שאחראי על ההסברה.

זו התוצאה של שחיותות בשלטון, כשאנשים שיודעים להתבטא לא עובדים למען המדינה, ונותנים את מושכות ההסברה לחובבנים.

לגבי מי שהולך עם נשק מסכים ב 100% שדינו מוות מיידי ולללא משפט. גם כל מוסדות השלטון שלהם, תחנות המשטרה והבסיסים צריכים להתרומם באויר אבל זו לא מדינה דמוקרטית ואתה לא יכול להפוך את האזרחים הפשוטים לקורבנות של כולם. לפי אותו היגיון ירי הקסאמים והטרור בכלל אלה פעולות מוצדקות כי חלק מהאזרחים עלולים להתגייס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דמוקרטיה לא קשורה. המעשה לא יהיה הומניטרי. אבל ראש ממשלת ישראל צריך לדאוג לאזרחי ישראל.

ואם לדאוג לאזרחי ישראל(אפילו אזרח אחד) צריך להפציץ 100 בתים, אז צריך להפציץ. למה? כי הוא אזרח ישראל, הוא משלם מיסים כדי שכספיו ילכו למען השקט הבטחוני שלו.

זה מזכיר לי ארוע ממלחמת לבנון השניה.

היה מידע מודיעיני שטרוריסט בעל שם מסתתר באיזשהו בניין.(ועל פי התקשורת הוא לא היה נחוץ חי)

היו 3 אפשרויות:

1. לשלוח מטוס ולהרים את כל הבנין= הרבה הרוגים

2. לשלוח מסוק ולהרוס רק את הדירה שלו= מספר הרוגים

3. לשלוח חיילם משייטת 13 = לסכן חיילים שלנו, ללא הרוגים.

כידוע נבחרה אפשרות 3 והתוצאה 8 חיילים שלנו פצועים. האם היה שווה ? מבחינתי לא. החיילים האלה שווים מבחינתו פי אלף יותר מכל הרוג לבנוני.

מדובר על הפעילות בעיר צור של שייטת 13.

פורסם

אפרופרו הסברה ישראלית כושלת.

הנה דוגמא טובה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513109,00.html

הכותרת אומרת "צה"ל פועל בצפון הרצועה; 14 פלסטינים נהרגו"

מה אני אמור להבין מהכותרת, שצה"ל הרג 14 פלסטינים תמימים.

אבל זה לא נכון, כי צה"ל הרג 14 מחבלים שירו על חיילי צה"ל. הרי לא נפצעו חיילים שלנו סתם, מישהו ירה עליהם.

אם בארץ אומרים פלסטינים ולא אומרים מחבלים, בחו"ל קרוב לוודאי מוסיפים דברים נוספםים כך שמתקבל שצה"ל הרג סתם ללא סיבה 14 אנשים.

איפה הצנזורה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...