Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להשתדרג לסט 3 חלקים, אך לפני זה אני צריך לעשות סדר בהגברה. כעת יש לי סט 2 חלקים וסאב אחד ומגבר 6 ערוצים (4X100 2X300), השאלה איזה הגברה נכונה ובריאה לסט 3 חלקים וסאב אחד. איזה מגבר עלי לרכוש מבין אלה בנוסף למגבר שיש לי כעת:

1. MCC602TM מגבר 2 ערוצים, יש מכירה באייבי על המגבר הזה. ואני מעוניין לנצל את זה.

2. MCC301M מגבר מונו

בסט 3 חלקים אני חייב להשתמש בקרוס/אקולייזר חיצוני?

פורסם

השאלה היא האם יש לך קרוס מספיק טוב במגבר - אם תיקח את המגבר 6 ערוצים בשביל להגביר אקטיבית את הסט אתה צריך 2 ערוצים על LP שזה בטוח יש , 2 ערוצים עם HP שזה בטוח יש , וערוץ אחד עם BAND-PASS שזה אני לא יודע אם יש ואתה צריך לבדוק. אם יש לך את זה אז אין לך בעיה להגביר את הסט אקטיבית בעזרת המגבר הקיים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם אם עופר צודק , זה לא אומר בהכרח שצריך מונו. גם מונו וגם מגבר דו ערוצי בגישור יגבירו בכבוד סאב. כמובן שבהספק מתאים.

פורסם

מגבר כזה מהולל וזה כל הקרוס שיש לו :shock:

מוזר ..

תבדוק במנואל שלו אולי אנחנו מפספסים משהו.

בכל מקרה אם זה אכן המצב אתה לא יכול להגביר אקטיבית סט שלושה חלקים בלי קרוס חיצוני ..

או שתקנה קרוס חיצוני , או שעבוד עם סט בעל קרוס פאסיבי.

אתה כבר יודע איזה סט הולך להיות ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפי הבנתי משיחות עם נדר.

המגבר מתהדר בקרוס ובפונקציות מטורפות. אבל הכול דיגיטלי. ונשלט דרך שלט! ואת זה חסר לו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן כן זה הקרוס הקיים במגבר ולא אחר, אך בנוסף לקרוס יש לי אקולייזר חיצוני שמתקינים אותו בתוך המגבר ביחד עם השלט ואז אפשר לפתור הכל, אבל אין לי שלט.

לגבי סט הכיוון הוא אלפיין או BEWITH שמבוסס על אוטופיה בריליום, זה יהיה לחודש מאי כי אני טס לסין ויפן.

יש קרוס של מקנטוש (1997 שנת יצור) ששיבחו אותו המון ואמרו עליו שהוא אחד הקרוסים הטובים בעולם, אבל העלות שלו מופרזת 1000$, אני לא יודע אם כדאי להשקיע בזה.

פורסם

לא יודע מה הקרוס שלהם , אבל תקח בחשבון שהקרוס הפאסיבי של הגנסיס עולה 1000 דולר אאל"ט , הבעיה היא שאני לא זוכר אם מדובר בקרוס של השני ערוצים או שלושה

ואאל"ט גם הקרוס של האלפיין F1 עולה את אותו דבר

ממה שהבנתי מתרד אחר כאן גם לקרוס של מורל אין מה להתבייש במחיר

כך ש1000 דולר לקרוס טוב זה לא ממש אסון

בברכה יהודה

פורסם

הקרוס של ה F1 הרבה יותר זול מהקרוס של אבסולוט , בכלל ה F1 הוא סט זול יותר.

בכל מקרה אי אפשר להשיג את השלט המדובר ?

בסכומים האלו של 1000 דולר הייתי הולך על מעבד\קרוס אקטיבי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה האקולייזר שיש לי: MEQ450

Parametric equalizer. 4 channel X 3 bands/channel. Provides acoustic control within the automotive environment. Installs inside McIntosh amplifiers. Adjustable Q (bandwidth) and center frequency. 15dB boost or cut. Digitally controlled analog filters. Ultra low distortion circuitry. Sold from 1994-. Last retail price $400.00. Currently included with the MC4000M

וזה הקרוס שאני חושב שכדי לקנות:

MEN456 Electronic crossover. 4 channel X 3-way/2-way. Microprocessor controlled analog filters. For increased reliability, no mechanical switches or controls are used. Ultra low distortion and high dynamic range circuitry. Adjustable gain, frequency, phase and slope. Local subwoofer gain control. MEQ parametric equalizer plug-in capability. Used with MEC459 controller. Aluminum extrusion construction. Size 2-3/4"H, 14"W and 7"D. Sold from . Last retail price $970.00

זה לינק לנתונים של הקרוס והאקולייזר

אני חושב שזה יתאים לסט 3 חלקים

פורסם

קרוס מלפני 10 שנים, היום יש כבר קרוסים שיכולים להגיע אליו בלי בעיה.

במקומך הייתי מתאמץ לחפש את ה PXA-H900 של אלפיין.

קרוס עם שליטה על 3 חלקים מקדימה וגם סאב, מליון אפשרויות פנימיות.

זה ה F1 הישן של אלפיין.

אם תמצא, תגיד לי, אני גם מחפש :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...