Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריה - עקרונית, אתה צודק!!! ולכן, אני מתנצל בפניך.

הכוונה שלי היתה לצנזר בשרשור זה - כל עוד המהלכים מתנהלים. אכן, לא רציתי ועדיין אינני רוצה שהשרשור הזה יהפוך לניגוח בין כל מיני גורמים. אבל, בכל מה שקשור לסיקור עיתונאי במקומות אחרים (מוספי ספורט, אוטו, מוטו וכו') - הייתי מצפה שממזמן ייגעו בנושא.

איפה "רון קופמן" של הספורט המוטורי?

חוץ מזה שכבר חז"ל אמרו - "אין אדם נתפס בצערו"... אני אחרי חודשים של השקעת אין קץ בסיפור הזה - ראיתי את הארץ המובטחת ומפחד שלא אבוא בה בגלל אגו טריפ של אנשים ספורים... אולי בגלל זה אני נשמע חריף מאשר בדרך כלל.

אל יצא קצפך עלי, ידידי.

אלון

נ.ב.

אם זה מה שאני מרגיש אחרי 8 שנים של ספורט (התחלתי להתחרות ב 2000) ובתוכם רק כמה חודשי פעילות בועד בתקופה האחרונה - מה מרגישים אלו שעבדו על הנושא שנים??? ליבי, ליבי עליהם.

אלון

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלון

......

רק אתה שהיית שם וניהלת את המגעים נדרש להביא בפני מי שלא היה שם את הדברים .

אריה,

כחבר ועד העברתי את כל המידע לחברי IRDA בפורום הסגור שלנו או בע"פ למי שפנה אלי. כך גם עשיתי לגבי השותפים שלנו בעמותות האחרות - את עיקר העידכונים הם מקבלים מהיו"ר - אהוד לביא.

בכל מקרה - כל אדם שיתקשר אלי וירצה לדעת מה קורה - אני לא אעלים מידע.

אני רק לא מפרסם הכל כרגע - כדי להימנע מעימות מיותר - פשוט, כי אין לי זמן לבזבז על עימותים מיותרים - אילו הייתי כתב ספורט בידיעות או מעריב או כל מדייה אחרת - הייתי לוחץ על העורך למרוח את מה שקורה כיום (כולל כל "הנשמות הטובות") על העמוד הראשי במוסף הספורט...

אני בטוח שהיות והידע לגבי ההתרחשויות לא מצוי רק בידי - בוודאי הוא כבר הגיע לכל העוסקים בתחום... אם יש מישהו שרוצה לדעת עוד משהו (גם אתה...) אפשר להתקשר אלי בכל עת.

אלון

פורסם

אלון

אני וודאי לא כועס עליך, סה"כ באת עם כוונות טובות וחשבת שאם תפעל בהגיון בריא הדברים יתקדמו.

אני יותר ממבין את התסכול שלך לאחר שהבנת שהדברים קצת יותר מסובכים,,,,,

הייתי מצפה שתכתוב לפחות את עיקרי הדברים שהועלו בפגישות, איזה הצעות הועלו ? מי היה בעד ? למי היה הצעות אחרות ? מי התנגד ?

זה יכול להכתב בצורה של דיווח עובדתי, בלי לגלוש להשמצות .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

שוב אתה צודק.

מחר כנראה תערך (שוב) ישיבת ועד IRDA (במקום ישיבה חודשית - יש לנו ישיבה שבועית... :-))...

בישיבה אבקש אישור מהועד לפרסם את כל שאירע... אם יש חשש שזה יפגע במהלך האחרון המתוכנן של מנהל המינהל, שפר, אפרסם בזהירות רק את עיקרי האירועים בדיווח עובדתי יבש - כפי שביקשת.

אלון

פורסם
אלון

סה"כ באת עם כוונות טובות וחשבת שאם תפעל בהגיון בריא הדברים יתקדמו.

אני יותר ממבין את התסכול שלך לאחר שהבנת שהדברים קצת יותר מסובכים,,,,,

.

אריה

זו באמת הסיבה לתסכול !

אנו התנהלנו בצורה ממלכתית לכל אורך התהליך ,אולם ההצד השני פירש זאת כחולשה לצערנו, וניסה בגסות לעשות מחטפים !!

במקום לשתף פעולה איתנו ולהקים ההתאחדות ולנצל ההזדמנות כאשר כולם הצהירו שמבטינו לעתיד ולא להתעסק עם העבר-

קם הקומץ ובעט בדלי !

הפרטים המדוייקים ואופן התפתחות האירועים יפורסמו ,אם בכלל, רק אחרי שכל המאמצים ייכשלו ולא תהייה תקווה !

מישל

פורסם

שלום לכולם

אני חושב שהגיע הזמן להניח על השולחן פה את כל הספור ושלכולם תהיה הזדמנות לקרוא ולהגיב.

אתחיל בזה שכהייתי בארץ לפני 3 שבועות הוזמנתי עלידי יוסי ניסן לפגישה אצלו במשרד, הפגישה היתה פוריה לדעתי לפחות, הוא שאל 1001 שאלות איך מתנהלות פה בנורבגיה העמותות והאתאחדות המוטרית וכו, וקיבל הסברים לכל דבר. אחרי שעה ויותר יצאתי בהרגשה שיוסי התחיל להבין מהיכון נושבות הרוחות הרעות בכל הספור שפה.

כמה ימים אחר כך היתה ישיבה במשרדו של יוסי ניסן לנסות להגיע להסכם ולסגור את העניין. באותו היום ובאותו המקום היתה אמורה להתקיים פגישה בין עמותת אירדה ומ.מ.י כדי לארגן ולסגור דברים לקראת האירועים העתידיים. אני הגעתי לפגישה שהיתה אמורה להתחיל ב6 בערב, כבר כשיצתי מהמעלית שמעתי את הצעקות ואני מדבר על 30 מטר כך גם ידעתי היכן הפגישה. וכנכנסתי לחדר היו שם נציגי מ.מ.י, אירדה, יוסי ניסן, מסטר גבי סורגו , אילן אהרון ויובל מלמד. חברה הפגישה התנהלה שמו שוק הכרמל ביום סוער. והצועק הגדול מכולם אתה יכולים להבין מי הוא היה. ישבתי בשקט כחצי שעה עד שמיים הגיעו עד נפש, ובשלב זה לא יכולתי להתאפק יותר ושאלתי את גבי שאלות ישירות וחדות, כמו האם יש לו ולחבריו עמותה רשומה? התשובה היתה שלא כי הוא קיבל עצה מחברו עורך הדין לא לרשום עמותה ולא לבזבז כסף ויותר טוב לו להתחבר לעמותה קיימת, השאלה הבאה היתה איך זה שחלק מהאנשים שרשומים בחבורה שלו הם פקטיבים? שוב קיבלתי תשובה מפולפלת ומתחמקת.אבל אפסיק פה כי אני יכול למלא 10 עמודים בשטיות של הבחור. בסופה של הפגישה רק שתבינו שאני מדבר כבר על השעה 8 בערב, בנוחחות של יוסי ניסן גבי הסכים לפשרה שהיתה מקובלת על כל הדדדים. להפתעתי יום למחרת הבחור שינה את דעתו וחזר בו מההסכם. כך שעכשיו אתם יכולים להתחיל להבין שלא משנה שאני שייך לעמותת אירדה, אלון דובר אמת בספור ורק איש אחד רק הכשיל את המהלך.

אני מקוה מאוד ושבקרוב יתחילו להתנהג ולהחליט מי שצריך להחליט בצורה הנכונה כי לפי מה שנראה עכשיו נראה לי שיהיה שלום עם הערבים לפני שיהיה לנו ספורט מוטרי.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

שלום ,

אולי מישהו יסביר בקצרה ובענייניות - מה הבעיה ? על מה הויכוח ? ומי רוצה ומה מההתאחדות ?

מה הסוד ? ( מבלי להכנס לדרמטיזציה ולתאורים משפילים )

אם מישהו אכן "שם רגליים" , כפי שניתן להבין מההתכתבויות כאן , למה גוף ציבורי הממומן מכספי המיסים

חייב להתחשב בגורם זה ולא מקבל החלטה המתבקשת לטובת הכלל .?

יום נעים ,

טוני

פורסם

להתאחדות תהיה יכולת השפעה בתחומה על דברים רבים:

1. תקנוני אירועים

2. נהגים ורישיונות

3. סוגי אירועים

4. מארגנים - מי כן מי לא ומי למה לא

5. תקשורת וזכויות שידור בידי מי?

6. ספונסרים וכו'

7. השפעה על עלויות

ועוד ועוד ועוד...

אני לא יודע מה האינטרס של כל אחד ממבקשי ההתאחדות - אני יכול רק לנחש...

דבר אחד ברור - ההתאחדות צריכה לייצג את מירב הספורטאים ומירב הספורטאים צריכים לדאוג שההתאחדות תעבוד בשביל הספורטאים ולא עבור קבוצה מצומצמת זו או אחרת.

בתחום הראלי - הוביל מי שהוביל פרישה של כ 8 נהגים מ IRDA ועתה מבקש אדם אחד בשמם הכרה כהתאחדות בתחום הראלי. עם רובם דיברתי וחלקם חברים שלי - שפשוט יושבים על הגדר!!! לא מבינים שבכך הם מכשילים את הספורט - ואני יודע שיכעסו עלי שכתבתי זאת. אבל לא מדובר בדיעות שונות וויכוח על הדרך - כמו שחשבתי בהתחלה - מדובר באגו או באינטרס אישי - אחד מהשניים ואני לא יודע מה חמור יותר.

למה לא מדובר בויכוח מקצועי על הדרך? כי הפשרה היתה ש IRDA תאמץ את התקנונים שלכאורה "הפורשים" כתבו. (בפועל סרוגו הצהיר שברוך שליט כתב אותם - ודני לוי טוען שהוא כתב אותם וצבי לייט מסר לי שיובל מלמד בכלל זה שערך אותם סופית). בקיצור - הויכוח המקצועי נגמר בנוכחות יוסי ניסן. יום לאחר מכן, הגיע נציג הפורשים ומסר לי בשמם שלאחר דיון שעשו בינהם החליטו לא לעמוד בפשרה לה התחייבו בפני יוסי ניסן והם רוצים לחלק את הראלי לשני תחומים (ראלי וכל השאר - ראלי ספרינט, אוטו קרוס וכו'). כאילו שם יש נהגי ראלי וב IRDA רק ספרינט - זה כמובן שטויות במיץ ולא כאן המקום להסבירם - אבל בין ה 8 -11 שפרשו (אני כותב 11 כי זה מה שגבי אמר בפגישה מול יוסי ניסן - שלא יגידו שאני מסלף עובדות) יש אולי 2 או 3 נהגי ראלי במלוא המובן של המילה - כל השאר בדיוק כמו שאר החברים ב IRDA (המונים כפליים ספורטאים ואף יותר מהפורשים). איפה מירב הספורטאים בענף ברור לכולם.

יתרה מזאת - אני הצעתי שיעשו בחירות בין כלל הספורטאים מחר - גם לזה התנגד נציג הפורשים (הוא יודע למה - ידוע מה יחליטו רוב הספורטאים). יש כמובן בעייה גם להחליט - מיהו ספורטאי? האם נהג שמתחרה חצי שנה אחרונה ב 3 אירועים הוא ספורטאי ולעומתו נהג שלא התחרה שנה בצורה סדירה (אני למשל - מחסור ברכב) אבל מתחרה בעשרות אירועים משנת 2000 ומכין רכב חדש שיהיה גמור בחודש הבא - הוא לא ספורטאי? האם נווט מאתמול שעד הפרישה לא ישב ברכב יותר מבאירוע אחד הוא ספורטאי? רק לצורך רשימות?

זהו על קצה המזלג...

אני יכול להגיד משהו אחד, סרוגו משהו אחר אתם יכולים להאמין לפה או לשם - כל זה לא משנה כלום.

הרשות צריכה להחליט ומהר! משום מה, הרשות מתמהמהת - והשאלה צריכה להיות - למה???

חובת הרשות ליישם את הספורט - ואני אישית - מצפה שתעשה כן! יחליטו מה שיחליטו ויתמודדו עם החלטתם - זו דעתי!

אלון חלווה.

פורסם

עד שהמדינה נותנת לגיטימציה להקים התאחדות ספורט מוטרי אז אנשים מתווכחים על שטויות.

מי ישמע כמה צוותי ראלי יש בארץ שמחלקים אותם ל1002 ליגות

צריך חלוקה פשוטה ביותר בידיוק כמו בחו"ל:

1. ראלי מכוניות סטייל WRC מירוצי עפר, אספלט וכו'.

2. ראלי סטייל דאקר שכולל ג'יפים, טרקטורונים ואופנעוים.

אני לא מבין למה הספורט הזה צריך להיכשל בגלל בעיות אגו.

שכל ענף ספורט כמו ראלי, דראג , דריפט, נהגי מסלול "לעתיד" יהיה בתת עמותה שכולן כפופות להתאחדות.

פורסם

יוסי ניסן חילק בצורה חכמה את ההתאחדות לחמישה ענפים:

1. ראלי רייד

2. עבירות

3. ספורט עממי

4. דראג

5. ראלי (כולל ספרינט, אוטו-קרוס וכו')

עכשיו יש מי שרוצה לחלק את תחום הראלי לראלי, לספרינט, לקרוס...

כולה 30 רכבים בארץ לראלי וראלי ספרינט....

הדרישה לחלוקה באה מצד נציג הפורשים והיא עלתה רק לאחר שיוסי ניסן קבע את מסגרת ההתאחדות והיה ברור שבתחום הראלי יש רק עמותת אחת שמרכזת את מירב הספורטאים והפעילות בשנים האחרונות וזו IRDA.

צעד קדימה - צעד (שלא לאמר שניים) אחורה.

מי ישים לזה קץ? בטח לא היושבים על הגדר שאחרים מדברים בשמם!! אני מצפה מהרשות שתעשה זאת עבור כולנו.

אלון

פורסם
עד שהמדינה נותנת לגיטימציה להקים התאחדות ספורט מוטרי אז אנשים מתווכחים על שטויות. - לא שטויות - כוח ושליטה (לצערי). והמדינה לא נותנת לגיטימציה - הנהגים כופפו בבג"ץ את יד המדינה לתת לגיטימציה. עכשיו יש באמת רשות שתפקידה יהיה ליישם את זה ובזה היא תמדד.

מי ישמע כמה צוותי ראלי יש בארץ שמחלקים אותם ל1002 ליגות

צריך חלוקה פשוטה ביותר בידיוק כמו בחו"ל:

1. ראלי מכוניות סטייל WRC מירוצי עפר, אספלט וכו'. - האירועים שבוצעו על ידינו הנהגים בשנים האחרונות בארץ בעיקר במסגרת IRDA ובסיוע וארגון של גופים כמו ממ"י.

2. ראלי סטייל דאקר שכולל ג'יפים, טרקטורונים ואופנעוים. - משהו דומה לאירועים שמתרכזים סביב עמותת הראלי רייד. פלוס מינוס.

אני לא מבין למה הספורט הזה צריך להיכשל בגלל בעיות אגו.

שכל ענף ספורט כמו ראלי, דראג , דריפט, נהגי מסלול "לעתיד" יהיה בתת עמותה שכולן כפופות להתאחדות.

טרקטורונים נכנסו להתאחדות הכידונים/אופנועים ולהם לא תהיה בעייה. גם לקארטינג העניינים כבר מוסדרים בהתאחדות נפרדת.

הערותיי בכחול,

אלון חלווה

נ.ב.

כתבתי לפני חודשים - "איך אתם רוצים להיזכר בספר דברי הימים של הספורט המוטורי"...

איש איש למצפונו!

אלון

פורסם

אוף, כל פעם אני נכנס לשרשורים האלה ומוצא ויכוחים. בתור צופה מהצד, זה מבאס אותי. ת'אמת, אפילו לא מעניין אותי על מה הויכוח. זה לא שיש כאן מירוצי-רכב ענפים וסיבה למריבות, סה"כ רוב התחומים בחיתוליהם. :(

אביעד

• תוכן חדש...