Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר אאודי A4 שנת 96 ומעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה המחיר של הרכב כל כל נמוך (96-2001) .

שוטטתי ביד 2 וראיתי את הרכב בטווח מחירים של 20K עד 40K אני בטוח שהוא עלה פעם פי 5 או יותר.

יש ל בעיות?

או סתם ירידת ערך אופיינית?

פורסם
למה המחיר של הרכב כל כל נמוך (96-2001) .

שוטטתי ביד 2 וראיתי את הרכב בטווח מחירים של 20K עד 40K אני בטוח שהוא עלה פעם פי 5 או יותר.

יש ל בעיות?

בוא נגיד למשל A4 חדשה עולה 250 אלף ש"ח (סתם לדוגמא)

אחרי 10 שנים היא תהיה שווה (אם אנחנו מורידים כל שנה 13 אחוז)

250,000\1.13^10

250 אלף חלקי 1.13 בחזקת 10 שנים... משהו בסביבות ה73 אלף שח

עכשיו זה לא כולכך משקף את המציאות, כי הרי בשנים הראשונות שהרכב על הכביש, האחוז שהוא יורד בשנה גבוה , ולאט לאט הוא יורד במשך השנים , כלומר בשנה הראשונה שהוא על הכביש הוא יכול לרדת 20 אחוז, אחרי שנה ב18 אחוז, שנה שלישת ב15 אחוז, זה הכל תלוי בידידנו לוי יצחק,

ויש עוד נתון שצריך לחשוב עליו, הרי כל כמה שנים יצרן AUDI עושה מתיחת פנים, וכשהוא עושה את המתיחה, הרכבים הישנים יורדים ביותר, יש מין כזאת קפיצה...

אז זה לא בגלל שלרכב יש בעיות, פשוט זה השוק.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יש ל בעיות?

יש לה בעיות - יבואן מאותגר תודעת שירות (אני מנפגעי צ'מפיון) ותיבת הילוכים אוטומטית שאריכות ימים איננה מתכונותיה המובילות.

אם תמצא אחת כזו שמורה עם גיר ידני - מומלץ.

אוטומטית - אני לא הייתי מציע לך להתקרב.

לגבי ירידת הערך - הוא יורד גם מסיבות מוצדקות (ראה לעיל) יותר וגם מסיבות מוצדקות פחות. לדעתי האישית מחיר של 250K ש"ח עבור A4 חדשה - פאסאט בתחפושת - זה מחיר לא סביר.

פורסם
MX5 החישוב שלך לא כל כך נכון כי בהתחלה 13 אחוז הם מספר מסוים (מתוך 250K) ואחרי זה כל שנה המספר הזה יורד (כי השלם קטן)

דבר ראשון יהיה נחמד אם תרשום עם פסיקים כדאי שנבין למה אתה מתכוון,

דבר שני, אם היית קורא את מה שרשמתי בהבנה, היית מבין שרשמתי שבשנה הראשונה האחוז שיורד הוא ממש גבוה, ואז כל שנה הוא יורד, אז למשל בשנה הראשונה זה 20 אחוז, אז שנה אחרי זה פחות, ואת האמת אין לי מושג, ולא ממש מעניין אותי, אבל זה החישוב.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...