Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החורף כבר הגיע, ואיתו הגשם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל סבבה שאתה בשליטה ....

כל בן אדם סבבה כשהוא בשליטה...

בהעיה היא איך לטפל באיבוד שליטה ... ואיך לדעת את הגבולות שלך !

ויי אני נשמע כמו אמא או משהו !

סתאאם ...

בכל מקרה אני לא משחק עם גשם או מים !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם אני כמעט נכנסתי היום לרשימת קורבנות הגשם הראשון...

מיהרתי מאוד לעבודה עם טויוטה היילקס - לא התייחסתי לזה שיש גם ראשון, באחד הסיבובים פשוט נזרק לי התחת במהירות, ניסיתי להשתלט וזיגזגתי בין הנתיבים תוך זריקות תחת מטורפות, עד שהאוטו נרגע. למזלי אף אחד לא בא מהצד השני וגם לא פגשתי את המעקה...

יותר מזל משכל... :?

הראל,

נ.ב-שעתיים אחרי זה בחורה דפקה לי את הדלת אחרי שפתחתי אותה בעצבנות- שוב אני אשם... :oops:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
נ.ב-שעתיים אחרי זה בחורה דפקה לי את הדלת אחרי שפתחתי אותה בעצבנות- שוב אני אשם... :oops:

פעם הבאה תזכור, עדינות, עדינות.

פורסם

מה שמרגיז זה שאני תמיד מעיר לאנשים להסתכל לאחור לפני שפותחים - בגלל אופנוענים, ודווקא אני נפלתי בזה... :evil:

תנסה להיות עדין שהבוס חופר לך במוח, ואתה לא מצליח לסיים את העבודה... :x

אוף !

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מה שמרגיז זה שאני תמיד מעיר לאנשים להסתכל לאחור לפני שפותחים - בגלל אופנוענים, ודווקא אני נפלתי בזה... :evil:

אוף !

הראל,

ובכל זאת, אנחנו לא משדרים באותו התדר, תקרא את התגובה שלי שוב.

פורסם

אוף !

הראל,

ובכל זאת, אנחנו לא משדרים באותו התדר, תקרא את התגובה שלי שוב.

אהא.. (יצאתי אהבל...)

עכשיו שאני קורא את המשפט שרשמתי...אממ... :oops:

שובב שכמותך.... :wink:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
גם אני כמעט נכנסתי היום לרשימת קורבנות הגשם הראשון...

מיהרתי מאוד לעבודה עם טויוטה היילקס - לא התייחסתי לזה שיש גם ראשון, באחד הסיבובים פשוט נזרק לי התחת במהירות, ניסיתי להשתלט וזיגזגתי בין הנתיבים תוך זריקות תחת מטורפות, עד שהאוטו נרגע. למזלי אף אחד לא בא מהצד השני וגם לא פגשתי את המעקה...

יותר מזל משכל... :?

הראל,

אם מדברים על החלקות של מכוניות, טנדרים הם הדבר ההכי מחליק בעולם!

חוסר משקל מאחורה (כשלא מועמסים ורוב הזמן זה ככה), קדמת רכב כבדה מאוד והנעה אחורית כמובן. כל זה זה מתכון להחלקה, אשר לא תמיד סימפטית במיוחד...

תזכרו טנדר על משטח רטוב זה כמו קאמרו על משטח יבש.... :lol:

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

• תוכן חדש...