Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב לכולם,

אני זקוק לעזרתכם.

מדובר באלפא 33 1500 הזרקה שנת 94, משאבת המים סיימה את חייה

ובגלל שיקולים כאלה ואחרים חלטתי להחליף אותה, לבד.

אוקיי, פירקתי את המזגן, רדיאטורים, גריל ואף מכסה מנוע.

כעת הגעתי לשלב בו המשאבה גלוייה בפניי, עדיין מורכבת.

כעת אני אשמח לעזרה באם מישהו עם ניסיון יוכל להגיד לי כיצד אני מוציא אותה משם, שכן מכות עדינות בעזרת פטיש פלסטיק לא עזרו בכלל.

איך בכל זאת אני יכול לחלץ אותה משם על מנת להרכיב את החדשה?

תודה.

פורסם

לפני כעשור עמדתי בפני אתגר דומה. אם אתה בטוח שפתחת את כל הברגים - תשבור את המשאבה בעדינות עם פטיש (מברזל) ואיזמל. תיזהר על רצועת טיימינג ופולים. יש גם כאלה שמספרים שברגע שהם שיחררו את הברגים המשאבה הישנה החליקה להם החוצה.

נ.ב. זאת היתה אלפא סוד, אבל המנוע צריך להיות מעוד דומה.

פורסם

באלפא סוד מנוע בוקסר וב-33 1.5 הוא מנוע טורי (ישנם גם כמה בוקסרים בנפח הנ"ל).

מדובר על בלוק אלומיניום, עם פטיש אפשר להזיק לבלוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
באלפא סוד מנוע בוקסר וב-33 1.5 הוא מנוע טורי

מה?! :shock:

אם אתה מראה לי סימוכין רשמי לעניין הזה (ולענייננו: גם תמונה של 33 עם מנוע טורי), אני מוריד לעצמי אצבע.

33, סוד, ספרינט וכן חלק מדגמי ה-145/6 - בכולן יש מנוע בוקסר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מתנצל, טעות שלי, אכן 33 באה עם מנוע בוקסר.

:oops:

עריכה:

ל-33 יש מנוע דיזל 1.8, גירסא שלא שווקה בארץ, זה מנוע טורי רגיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...