Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאונד מקורי ב-MAZDA 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להשקיע על הרדיו דיסק מקורי ? למה להוריד את הגרילים המקוריים למה לעשות חור בדופן האחורית ולתקוע שמה פיר אוורור?

זה סתם מיותר חבל על הכסף ועל שעות העבודה שבוזבזו על הרכב הזה

אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכל מקרה הבאגז הוא איטום מדרגה 2 אחריי התיבה

אם התיבה אטומה זה רעיון לא רע

(נראה לי )

תיבה אטומה+חורים עם פורטים במדף = תיבת bandpass גרועה.

מתכון טוב להריסת סאבוופר (כי לא שמענו את העיוות החולני)

פורסם

קיצור אם תאבה אטומה (בלי פורט) אז לא מומלץ פורטים בחלק אחורי,ז.א. חלק אחורי סגור כמו שזה צריך ליות?

אם תאבה לא אטומה (עם פורט) אז כן מומלץ לפורטים?

פורסם

אגב , אני מכיר מתקין שניסה לעשות RCA

לסוזוקי סוויפט כמו שלי

ועכשיו הוא מנסה לקנות ממני את ההד יוניט המקורי עבור הלקוח :)

זהירות

GAL 75

ברכב הראשון שלי היה לי חור על המגש מאחורה עם גריל עליו והסאב היה בתיבה אטומה וזה ממש הוסיף

בכל אופן חשבתי שאם זה לא האיטום הראשון אז זה בסדר לעשות מודיפיקציה בלי שינוי מהותי.

אבל אני בטוח שאתה מבין יותר ממני .

פורסם

יש הבדל בין סתם חור עגול לבין צינור בין תא המטען לתא הנוסעים

הצינור יגרום לתדר תהודה אחד בלבד שיעבור דרכו חזק יותר משאר התדרים

סתם חור ישפיע על מעבר האויר הכללי ללא תלות בתדר הבאס

פורסם

אין דבר כזה "סתם חור".

כל פורט גם אם הוא באורך של ס"מ בודד משפיע על תדר מסויים.

במידה והבגאז' די אטום ומה שמפריד זה המגש ללא חורים אז כל קדיחה של כל פרוט תשפיע על הצליל.

זה בעצם הופך את הבגאז' לתיבה בעלת כיוון לתדר מסויים, כמו שגל אמר לפני, זה יכול גם לגרום נזק לסאב.

under construction..

פורסם

הפתרון האופטימלי זה שהתא מטען יהיה אטום לחלוטין ותיבה לפי המלצות יצרן, פורטד או סילד לפי בחירה, אם הסאב חלש מידי להשקיע בהגברה טובה יותר במידה והוא יכול לסחוב או סאב חזק יותר במידה והוא לא יכול לסחוב

זאת דעתי....לחילופין אתה יכול להוריד את כל המגש האחורי אם זה רכב 5 דלתות ואז זה בסדר כי לא נוצר ממש "צוואר בקבוק" של אוויר ואני מניח שזה כבר כמו להני את הסאב איתך בקבינה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש דרך לכוון את הפורטים במקרה כזה ולהתאים גם את התיבה בשביל לקבל יותר באס בתוך האוטו?

אצלי באודי הבגאז' אטום לגמרי (כמו בגאז' של A4) בלי מושבים אחוריים שנופלים קדימה, אצל חבר בA4 יש P2 שמקבל את מלוא עוצמתו ממנובלוק ואפילו טיפה יותר, ב3/4 במערכת, הסאב בתיבה פורטד ורק כשמגיעים לHU 3/4 כמו שכיוונו בקושי מרגישים את הדפיקות, בוא נגיד שמרגישים אותו פחות מC12 בתיבה פורטד קצת יותר קטנה בפולו, ששמה הכסאות האחוריים נופלים קדימה והבגאז' שלו לצורך העיניין לא אטום בכלל ממש חלק פתוח של הרכב...

יש דרכים להגיע למצב שירגישו את הסאב יותר חוץ מלהביא סאב יותר חזק ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אני לא רוצה להרגיש, אני רוצה לשמועה, להרגיש אני מרגיש זה לא חסר לי.

שאלה שלי אחרת.

אם אני אבנה לסאב שלי תאבה אתומה כך שהוא ינגן לסלון דרך פתח של משאנת יד אחורית ב-180 מעלות ?

או להשתמש בבגג' כי תאבה? (כמו שיש גם לאחד החברי הפורום, סאב כמו שלי עובד לסלון, ומשמש את הבגג' כי תאבה)

מה תוצאות פחות או יותר?

נכון להיום יש לי IDMAX, והוא בתאבה אתומה 41 ליטר עם ספוג מיוחד בתוך ( לאחר ספוג 39 ליטר) זה משה ממליץ יצרן. מחובר ל-SOUNDSTREAM PCA1000D ב-1 HOM.

לא שאני לא מרוצה, ולא "מרגיש" באסים, אני רוצה לשפר, ולקבל תוצאות יותר טובות, אם אפשר.

פורסם

לאחר ספוג 39 ליטר?

איזה ספוג זה? כי הוא רק יגדיל את הנפח התיאורטי של התיבה.:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התיבה המומלצת ע"פ היצרן של הIDMAX 12:

ליטר1.3cubf*28.317=36.812

ספוג "מגדיל" את נפח התיבה. אם התיבה שלך היא 41 ליטר ועוד שמת ספוג שם אז "הגדלת" לעצמך את התיבה (אולי יותר מדי) נסה להוציא את הספוג ולראות איך זה ו/או לשים (אבל לעגן חזק) חתיכת עץ בנפח 4 ליטר בתוך התיבה ובכך בעצם להקטין את התיבה.

פורסם

כל עוד הסטייה מנפח התיבה לא עוברת את ה 25 אחוז, השינוי שנוצר בסאונד הוא מאוד זניח, ואפילו לא מורגש. [במיוחד בתיבות אטומות]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...