Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאבייה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוראל, מעניין אותי לדעת, נניח והיום היית עומד בפני רכישת רכב חדש, האם היית הולך שוב על האיביזה, או שמה היית בוחר דווקא בפאביה?

ואיך היא לעומת הרומסטר? (הם מתומחרות בערך אותו דבר לא?)

(*בהנחה שכן היו מציעים 1.6 ידנית)

פורסם
מחיר מושך :)

האמת שהתלבטתי בין 207/I30/C4 .

ועכשיו ראיתי את תג המחיר של הסקודה, עם גיר מתקדם יותר משל כל המכוניות שהוזכרו למעלה.

אתעלק על השירשור:

נראה כי הסקודה תהיה מכוניות "מהנה" יותר, מכל ה3 שהוזכרו, לא?

מחפש גם אמינות ונוחות.

ודרך אגב, באמת הסופר 2000 נראית מעולה!

ברור לך שאלו מכוניות מקטגוריות שונות לגמרי?

סתם להשוואה-

בסיס גלגלים סקודה פאביה חדשה: 2462 מ"מ

בסיס גלגלים יונדאי 30: 2650 מ"מ

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

CASPER תודה על התגובה.

כן, זה ברור לי.

אבל אני חייל, רווק בן 21 בקרוב (וגם משתחרר עוד מעט :-D:lol:).

אני לא מסיע משפחות שלמות ברכב, מרווח ומרחב ברכב (כמו כן בגאז') לא כ"כ מעניינים אותי לדוגמה.

בדרך כלל לבד או שאני +1/+2 .

אגב, מה זה הגג הלבן הזה? ולמה לי להוסיף עליו 2000 ש"ח :)?

8)
פורסם

בדור היוצא היה vRS, רק שהוא לא יובא ארצה. בדור הנוכחי עוד לא הושקה ה-vRS.

איביזה או פביה? שאלה קשה, האמת.

האיביזה נותנת יותר בסימן האיבזור הסטנדרטי.

הפביה נותנת יותר מרווח פנים, הרבה תאים ופיצי'פקס, איכות גבוה יותר בתא הנוסעים אך מעט פחות איבזור (החוסר בסאן רוף מקורי כסטנדרט - לדוג').

במידה ותיהיה פביה ידנית - יכול מאוד להיות שנחליף את האיביזה בפביה.

ימים יגידו :-)

הרומסטר מעט יותר יקרה, אבל מרווחת וגדולה משמעותית

ולדעתי, היא אפילו בחירה עוד יותר טוב - מבחינת תמורה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
CASPER תודה על התגובה.

כן, זה ברור לי.

אבל אני חייל, רווק בן 21 בקרוב (וגם משתחרר עוד מעט :-D:lol:).

אני לא מסיע משפחות שלמות ברכב, מרווח ומרחב ברכב (כמו כן בגאז') לא כ"כ מעניינים אותי לדוגמה.

בדרך כלל לבד או שאני +1/+2 .

אגב, מה זה הגג הלבן הזה? ולמה לי להוסיף עליו 2000 ש"ח :)?

OK, אז אפשר למחוק את היונדאי והסיטרואן מהרשימה?

הפאביה מסתמנת כעסקה מעניינת ביותר- פלטפורמה חדשה עליה יתבססו האיביזה והפולו הבאות אשר לבטח יהיו יקרות ממנה. הפאביה הקודמת נחשבת לסחירה ביותר כי הישראלים הבינו שיש פה מכונית טובה שנותנת כמעט את כל מה שהפולו נוספת במחיר נמוך יותר משמעותית (ולטעמי, עיצוב מוצלח יותר).

חוץ מהפאביה אפשר למצוא עוד שתי אופציות מוצלחות- סוזוקי סוויפט ומאזדה 2. קח כל אחת מהן לנסיעת מבחן אחריהן אני מבטיח שיהיו לך תובנות חדשות.

עכשיו ראיתי פרסומת בטלויזיה של רנו קליאו 1600 אוט' ב-102,900 ש"ח, שווה בדיקה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...