Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נא המלצה על צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
A539 הם אגדה וחבל לשמוע שהם עברו ליצור יד שניה, בדרך כלל יצור המוני ועסקאות למינהם ליצרן רכב שלא רוצה שם רע מייצרים בארץ המקור.

ב A539 היית תקלה בייצור שגרמה להתפוצצות הצמיג בדופן שלו.

לי אישית היו שתי צמיגים כאלה שהתפוצצו לי בדיוק באותו המקום, לחבר שלי שקנה בדיוק את אותם הצמיגים קרה אותו המקרה ואוטו דיפו החליפו לו את הצמיגים הפגומים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום על צמיג של קומהו מסדרת סולוס דגם KR21 - הוא קיים במידה שלך.

אוחז מעולה ביבש וברטוב!!

ממבחני דרכים הוא יריב הולם לצמיגים מהשורה הראשונה כמו פירלי P4 וגודייר הרמוני.

דרך אגב הוא זול בהרבה ממתחריו.

בהצלחה 8)

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם
ב A539 היית תקלה בייצור שגרמה להתפוצצות הצמיג בדופן שלו.

לי אישית היו שתי צמיגים כאלה שהתפוצצו לי בדיוק באותו המקום, לחבר שלי שקנה בדיוק את אותם הצמיגים קרה אותו המקרה ואוטו דיפו החליפו לו את הצמיגים הפגומים.

תעשה לי טובה

פורסם
תעשה לי טובה

זאת עובדה, היית שם תקלה בייצור ומאז גם הופסק השיווק שלהם.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...