Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום הלכתי למתקין להתקין את כל המערכת באוטו שלי הכל טוב ויפה עד שהגענו לקטע של ההדלקה והמגבר פשוט נכנס לפרוטקשיין ישר בהדלקה.

ששלשום בדקתי את המגבר באוטו של חבר והוא עבד אם כי אחרי שהוא עבד קצת הוא התכבה בלי פרוטקשיין בלי כלום ישר התכבה לא היה בום או משהו

פשוט הכל התכבה אחרי זה ניסיתי לנתק ולחבר עוד הפעם באוטו של החבר לא עבד לא היה אורות לא כלום הנחתי שמדובר בפיוז שרוף.

מה יכול להיות הסיבה? כל החוטים מנותקים רק רימוט מינוס ופלוס מחוברים והוא עדיין בפרוטקשיין.

כמה יעלה לי לתקן דבר כזה במידה והתקלה היא במגבר? ומה זה טעינה ? השברולט הוא שברולט אופטרה מור.

הגבר הוא Jbl 50.4 cs ויש עליו שלוש נורות איך שאני מדליק הם מהבהבות ולא רצופות הנחתי שמדובר בפרוטקשיין נכון?

פורסם

אני מניח שמדובר בחיבור לקוי כלשהו.

בטוח שהפלוס והמינוס מחוברים כמו שצריך ?:)

קרה כבר מקרה בפורום שמישהו חיבר פלוס ומינוס הפוכים:)

בכל מקרה, תבדוק שאין קצר בחוטי רמקול, נקודות חשופות, או שאין סיבי חוט שמבצבצים מהטרמינלים של החיבורים במגבר ונוגעים אחד בשני.

אמרת שהמגבר עבד ברכב של חבר שלך, אז מה הבעיה?

כנראה סתם תקלה באחד החיבורים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שאליקו כתב ועוד כמה דברים ממני.

תבדוק שיש לך בחיבור למגבר 12V

ותבדוק שגם ברימוט אתה מקבל אות של 12V.

בעזרת רב מודד.

פורסם

רב מודד בקדנו כבר אצל המתקין הכל תקין חוטים...כנ"ל הקטע שחיברתי אותו אצל חבר שלי הוא עבד זמן קצר

ולאחר מכן התכבה פשוט בלי שום פרוטקשיין אפילו בום לא היה פשוט התכבה. ואז ניסתי להדליק אותו עוד הפעם לא הלך.

ואז שתקנתי אותו היום הוא במצב פרוטקשין ברגע שהוא נדלק

פורסם

היית אומר שהוא ישן, חשבתי הוא חדש.

יכול מאוד להיות שהספק שלו הלך:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...