Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא כ-3000 ש"ח קצת גמיש

אני כעיקרון צריך מגבר , קומפוננט מקדימה, סאב, ואולי גם קומפוננט מאחורה אם ישאר כסף.

אני לא רוצה 6*9 מאחורה כי ממש לא מתאים לי לקדוח במגש האחורי.

דרך אגב יש לי HU של אלפיין שקניתי בארה"ב ב-900 ש"ח . פה אני חושב שהדגם המקביל לו עולה כ-1600.

בדקתי קצת החיפוש וראיתי שממליצים על JBL GTO 75*4 . מה אתם חושבים על MAC Z4200 ? הבנתי שהוא זכה במגבר המשתלם ביותר מבחינת תמורה לכסף. הוא עולה 1100.

קומפוננט חשבתי על DLS הבנתי שהם איכותיים מאד. יש המלצה לדגם מסויים שלהם? יותר חשוב האיכות מאשר העוצמה.

סאב אין לי מושג מה לקנות וחשבתי על בזוקה כדי לחסוך מקום בתא מטען הקטן של האיביזה. אני לא ממש מבין בזה אבל הבנתי שבזוקה היא לא איכותית. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה ותמליצו לי על דגם טובוסביר במחיר.

אני חושב שלסאב כולל תיבה אני יכול להקציב גג 900 שקל.

תודה לכולם

פורסם

מקפיץ

חברה צריך את זה דחוף הרכב עוד מעט מגיע לארץ ואני רוצה לקנות תרכיבים(=את הרכיבים) ולתת לרדיו מילאנו להרכיב

תודה לכולם

פורסם

בקשר למגבר יש לי אותו מותקן ברכב אחלה של מגבר עושה את העבודה שלו

ולדעתי טיפה יותר טוב מהגי בי אל

בקשר לקומפוננט זה כבר תלוי באוזן שלך לך מה אתה אוהב

תחפש קומפוננט בסביבות ה 1000 - 1500 ש"ח ואת השאר לסאב

משהו כמו P2 ,C12

פורסם

לי יש שילוב JBL + DLS

הולך אחלה .

בנוגע לתקציב של 1000 עד 1500 לסט קדמי של DLS , שמעתי את ה"קלאסיק" מותקן בפיגו על מגבר טרנטולה 5 ערוצים של סאונד סטרים .

לא משהו בכלל לא בבאס ולא בטויטר .

בתקציב הזה הייתי ממליץ לך ללכת על דוטק אובישן של MORTL ולנסות איכשהו לשדרג את הטויטר שלהם לMT22 .

מנסיון אישי שכן הם מותקנים אצלי אחורה הם דרייברים דיי טובים שיודעים לרדת לאיזור ה60 50 בצורה טובה אם יש איטום .על MT22 אין מה להרחיב :)

• תוכן חדש...