Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW ג'טה בתור ניידת משטרת התנועה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ביום חמישי שיצאתי עם חברים מספר של איזה 6 ניידות משטרה השייכות לגוף האכזר משטרת התנועה..

ביניהן היו גם 2 ג'טה חדשות אבל לא סמויות אלא ממש ניידות עם מדבקות והכל,הייתכן?

(לא יכולתי לצלם כי הם טסו,בטח הייתה תאונה או משהו)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתפלא כי עד עכשיו רק ידעתי שהם קיבלו את הג'טות בתור מוסוות בלבד.(אז כנראה שלא ידעתי מספיק..)

מה שמעניין אותי יותר זה שהם שוב התחילו להצטייד במכוניות של VAG כי הייתה הצטיידות אי שם ב2000 עד 2002 בפאסאט אם אני זוכר נכון,והיו את שני הדורות של הפאסאט אצלם חוץ מהנוכחי.

כלומר הB5 והB5.5.

ודרך אגב איזה מנוע הם לקחו לג'טה? אני בטוח שTDI אבל ה2.0 או 1.9?

פורסם
(לא יכולתי לצלם כי הם טסו,בטח הייתה תאונה או משהו)

מבצע 1+1 בשווארמה נשמע יותר הגיוני :wink:. אלא אם כן נצפה בן 18.5 מסיע 3 נוסעים במהירות מסחררת של 105 קמ"ש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן אני מדבר על הארצית.

טוב נחמד לראות שמשתמשים בכסף שלנו לניידות שלהם ככה שלנו יש איזו שהיא בעלות עליהן..

ולגרין מונסטר סתם התעניינות ותו לא,פשוט רציתי לדעת באיזה צורה משתמשים במיסים שלך ושלי.

פורסם
מה זה משנה איזה מנוע? אתה מתכוון לרדוף אחריהם?:roll:

אולי הפוך?

:-D

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

ממש לא 1.9 TDI... הג'טות מצויידות במנוע ה- 2.0 FSI בנזין. אין אף ג'טה דיזל במשטרת ישראל נכון לרגע זה.

פורסם

ד"א ברוב הג'טות החדשות מותקנות מצלמה מתחת ללוחית זיהוי .

שימו לב ברגע שהגטה חונה בצד , וצד אחד של הלוחית זיהוי כלפי מטה , בצורה אלכסונית תדעו שהמצלמה עובדת ברגע זה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...