Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל מתחיל ביום חמישי לפני שבוע כאשר פתאום הרכב מתחיל לגמגם(3 בוכנות עבדו).

יום שישי הגעתי למוסך, לעשות טיפול ולבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה קצרה, ניתגלה חוט הצתה אחד דפוק.

המוסכניק שם בנתיים חוט שהיה זרוק לו במחסן מרכב אחר, ואמר להחליף בהקדם לחוטי הצתה חדשים.

סיבוב קצר בחנויות חלפים באיזור מגלה שאין במלאי, כי אילו חוטי הצתה די מיוחדים(החלק שתופס את הפלג ארוך).

ניתן להזמין חוטי הצתה לא מקוריים (כנראה של חברת B.S) במחיר של 340 שקל.

בדיקה בחנות נוספת, חלופיים 400 שקל של B.S כמובן.

טוב, אמרנו ניבדוק עוד חנות אחת, אם לא יהיה שם משהו נורמלי ניקח ב340.

לא חשבנו בכלל לגשת למורשה רנו, כי כמובן ששם המחיר היה קרוב לוודאי פי 2.

ניכנסתי לחנות, בירור קצר האם יש חוטי הצתה לרנו קילאו B שנת 2002,ידנית, מנוע 1.2?

המוכר משיב שיש ומיד ניגש למחסן להוציא.

כמובן שאילו חוטי הצתה הידועים של B.S במחיר של 321 שקל.

שאלתי האם יש להם חוטי הצתה של BERU אולי(ציפתי לקבל תשובה שלילית כמובן), המוכר יוצר קשר עם הספקים של BERU, מחיר של 360 שקל. אמרתי עדיף להוסיף עוד 40 שקל ולקבל לפחות BERU. שמח שסוף סוף מצאתי חוטי הצתה, משיב למוכר "כן, תזמין". מתברר שאילו חוטי הצתה לא מתאימים, אלא כנראה לרנו קילאו B מנוע 1.4.

המוכר מציע עוד רעיון. "אם אתה רוצה, אני יכול לשאול כמה עולים מקוריים של רנו".

לא היה מה להפסיד, אמרתי תשאל.

עוד שיחת טלפון לאיזור כנות ששם נימצא המחסן, ככל הנראה.

המוכר נישמע המום ושואל שוב ושוב"אתה בטוח? רנו קליאו B שנת 2002 מנוע 1.2? עם סופית ארוכה?", אפילו נימסר מספר הרכב בשביל לאמת שאילו חוטי ההצתה המתאימים לדגם.

נחשו מה המחיר? 230 שקל + מע"מ למקוריים של רנו :)

המוכר זרק את הכבלים של B.S ואומר אני לא מאמין! והזמין לעצמו כמה כבלים גם.

לפעמים יש הפתעות. יום ראשון הוא אמור לקבל אותם ואני אסע לקחת אותם בתיקווה שזה באמת מתאים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...