Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן, ההיבריד לא דופק? והטוויטר MT22 נימרח?

אני מקיר את הסט והוא ממש לא כמו שאתה מתאר.

כנראה שלא היה מכוון טוב +מגבר חלש.

ההיבריד הוא סט חזק איכותי ויש לו טוויטר טוב, אבל הוא דורש מגבר בהתאם.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המגבר הוא קראון JBL 125 ב 4 אום (מספיק חזק למרבית הסטים , כרגע מגביר בכבוד DLS 3 חלקים מהסדרה הגבוהה ביותר)

הסט היה מותקן אצלי ואפילו העברתי אותו רכב אחרי שהחלפתי רכב .

הטויטר נמרח בווליום גבוהה והימד באס לא משהו לסט במחיר הזה אם אתה רוצה אתה מוזמן להשוות אותו למיד באס K2P

או הרץ מילה שהם עד 3K

אני לא אומר שהוא סט לא טוב אבל אני טוען שהוא לא שווה את הסכום (לקחת כל בפרופורציה ).

פורסם

בעניי התקנה טובה : חיווט נכון ומתאים צריכת הזרם + איטום , ל"זרוק " את האלמנטים במקומות הכי נוחים להתקנה ברכב (בלי לבנות או להרוס ) ולהשתמש בTC כדיי לבנות במה .

TC לא נועד בשביל לבנות במה. בשביל לקבל במה צריך למקם את האלמנטים כמו שצריך. אם האלמנט "זרוקים" ברכב בסופו של דבר לא תגיע לתוצאות טובות.

אגב בעניי ההייברד לא סט משהו בכלל בייחוד אם אתה מחפש עוצמה (הסט היה מותקן אצלי )

הטויטר נמרח בעוצמה גבוהה והבאס לא דופק .

לגבי הבאס אפשר להגיד שיש מידבאסים מוצלחים יותר מבחינת האימפקט והפנציות של ההייבריד. לגבי הטוויטר בהתקנה נכונה וכיוון נכון הטוויטר לא נמרח ושומר על איכותו גם בעוצמות גבוהות ביחס להספק שהוא אמור לקבל.

front comp: אם אהבת את הייבריד אז סבבה אם לא במחיר הזה אפשר 3 חלקים היי אנרג'י (במידה וההתקנה נוחה ).

בערך 2500 על סט קידמי

אני לא ממליץ ללכת על שלושה חלקים במקרה הזה ובתקציב הזה. סט שלושה חלקים על מנת לנצל אותו נכון מחייב התקנה מושקעת ותכנון נכון וזה עולה כסף והשקעה. עדיף להשקיע בסט 2 חלקים טוב שבו קל יותר לממש את הפוטנציאל של הדרייבר.

לגבי מגברים - ההמלצה שלי ללכת על יד שניה. הבלאי יחסית נמוך במגברים ואפשר לקבל מוצר הרבה יותר איכותי בסיכון מינימלי יחסית.

סאבים - לא הייתי הולך על זוג אלה על אחד טוב , כמו לדוגמא W3 , IDQ קאפה פרפקט וכו.

לגבי איטום - איטום בדלתות מקדימה חשוב ומועיל. להשקיע באיטום לדלתות מאחורה לטעמי מיותר .

לגבי סט של MBQ - הסטים החדשים שלהם לא ברמה של מה שהם היו פעם , בכל מקרה ממליץ לך לשמוע אותו לפני שתחליט (זה כמובן נכון גם לשאר הרמקולים).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סביר שהמגיב האחרון בעל ידע יותר נרחב ממני (עופר), בכל אופן אני מצטרף להמלצה על מגבר יד שניה וביותר פרטני יש פה בפורם קניה ומכירה דואל מונו של DLS

פורסם

לא ראיתי משהו נורמלי בלוחות מכירה ואני דיי מפחד לקנות משהו יד שניה.

למרות שאם אני קונה הכל ביד שניה העלות יורדת בלפחות 30% ואז אפשר להשקיע כביכול במוצרים טובים יותר.

לגבי האיטום נראה לי שאני אחכה עד חודש הבא כי הם (fulldesign) לא רוצים להתעסק עם המרים שמשות שלי אז אני אעשה את זה כבר כמו שצריך לבד.

חלק מאוד נכבד של האיטום מטרתו שקט בשבילי.

אני רוצה לעשו קצת אוברקיל בדלתות מראש : 2 שכבות על החלק החיצוני ועוד שכבה על החלק הפנימי ואם אני אצליח אז אני אדחוף שם גם פלציב.

מאחורה יהיה איטום של שכבה אחת לחיצוני ואחת לפנימי ובנוסף את הבתי גלגל אני גם הולך לבודד.

נראה מה ההתרשמות ומשם נתקדם.

אבל אני לא חושב שאני בחיים אגיע לרמה של הבחור עם הבורה הלבנה או שהיא כבר כסופה עכשיו:roflmao:(נראה לי שמו יחיאל)

ד"א היום אני הולך להתקין את המערכת.

אז תאחלו לי בהצלחה ומקווה להתחיל לראות אנשים במפגשים יכול להיות מעניין

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

לא צריך ללכת על הכל יד שניה , יש דברים שיותר קל לקנות משומש ויש שפחות. מגברים לטעמי זה כדאי. אני במקומך הייתי קונה מגבר יד שניה 2 ערוצים איכותי עבור הסט הקידמי ומונו כל שהוא לסאב . מגברים כמו ה P2 , ה DLS וכו יסגרו לך את הפינה להרבה זמן ..

לגבי איטום מאחורה , אני חושב שזה בזבוז כסף שאם הייתה משקיעה אותו במקומות אחרים היית מרוויח יותר.

אני לדוגמא , ברכב שלי לא עשיתי איטום מעבר לדלתות הקדמיות. עני לע חושב שזה מצדיק את ההשקעה.

בכל מקרה , המון בהצלחה ותהנה מההתקנה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין מה לעשות איטום בדלתות האחוריות (אני שמתי רק על הפח של הרכב דיינמאט ארגינל רק בשבי לרעשי פה )

קדימה : תלוי ברכב , אצלי סקנד סקין פרו על הפח שכבה אחת , על הפח הפנימי שכבה אחת אל הדיפון אובר קיל .

הקומפ יורד ל45 50 הרץ ומשתמש בדלתות בצורה מעולה .

בכל אופן , תשקיע יותר בקדימה על חבשון האחורה

• תוכן חדש...