Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בהחלפת וולוו 940 ב 850

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, להורי וולוו 940 2.0T 97

לאחרונה נעשה בירור על החלפתה בדודתה, 850.

רציתי לדעת האם זה משתלם ?

במה טובה יותר האחת מהשניה ?

מה יש לי פה שאין לי שם (ולהפך) ?

אם כבר 850, על איזה דגם ללכת ? מה הביצועים ?

אשמח אם תעזרו לי, משה

פורסם

ה- 850 היא וולוו מודרנית, בעוד של- 940 שורשים עתיקים, שנמתחים אחורנית לסדרות 100 ו 200.

ב- 850 הנעה קדמית, מנוע רוחבי, מתלה אחורי נפרד, בעוד ה-940 נסמכת על מנוע אורכי, הנעה אחורית ומתלה בתצורה די פרימיטיבית.

התנהגות הכביש של ה- 850, האחיזה וכן יכולת שיכוך המהמורות עולה משמעותית על זו של ה-940, שהמתלה האחורי שלה מתקשה להתמודד עם פני כביש בלתי אחידים ורצופי מהמורות (תרגום: כביש של מע"צ).

מבחינת אבזור סטנדרטי ל-850 אפשרויות רבות יותר, למרות שכאן כבר מדובר במפרט הספציפי של המכונית שבבעלותכם לעומת זו שאתם שוקלים לרכוש.

לסיכום: ראש בראש באותו השנתון, ה- 850 היא הבחירה העדיפה.

פורסם
לא ציינתה תקציב,

למה כבר לא לעלות ל S-70

התקציב נע בין 40 ל45.

על הS 70 לא נעלה מסיבות כלכליות בעיקר, ביטוח, מנוע גדול יותר ששותה יותר, בקיצור, אחזקה.

פורסם

אם כבר ה S70 זה אותם מנועים באותו גודל ואפילו טיפה יותר מודרניים ככה שהצריכה נמוכה.

לדעת ילא רמו להיות הפרש גדול בביטוח, שווה לקבל הצעות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...