Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה כל כך מתאים לפורום פה..אני מתנצל מראש אם טעיתי.

השאלה לי היא האם ידיים גבוהות משפיעים על מכירה של הרכב בעתיד, אני מחפש כבר רכב באזור ה3 חודשים ועד עכשיו הדרישה שלי הייתה עד יד 3 מקס, אגב אני מחפש רכבים באזור של 16Vפולו דור ראשון, איביזה, וקולט.

עכשיו אבא שלי די מפחד מהעניין של הידיים בידיעה שכנראה הרכב הולך להימכר עוד שנה-שנתיים גג האם יד גבוהה כמו 5-6 יוצרת קושי רב במכירת הרכב, כמובן שבמידה והרכב במצב טוב.

אני מבקש רק מאנשים שיש להם נסיום עם נסיון עם מכירה של רכבים עם ידיים גבוהות. ואגב אני לא מבקש לדעת אם זה משפיע על כמה האוטו טוב או משהו כזה אלה איך זה משפיע על המכירה של הרכב בעתיד.

תודה ולילט שחר.

פורסם

ידיים משפיעות על מכירת הרכב , אומנם יש רכבים שיש להם ביקוש גבוה ובמכירת רכבים כאלה הידיים פחות משפיעות גם ברכבי ספורט התופעה דומה (vr6 אימפרזות גולף gti קליאו ספורט אודי TT וכו...) הרכב שאתה מחפש הוא רכב מבוקש רוב הסיכויים שהיד תהיה גבוהה באופן יחסי בכל מקרה שים יותר דגש על מצב הרכב מאשר איזה יד הוא

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

פולו 16V הוא לא נחשק כמו הרכבי ספורט היותר רציניים, לדעתי גם יד 4 לא תהיה בעיה לימכור , מעבר לזה זה יסנן הרבה קונים פוטנציאלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...