Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הישתמשתי בגלגלת, בימקומה שמתי כפפת בד על היד ואיתה שיטחתי את החומר, אפשר להישתמש גם בידית של מברג שעשויה מפלסטיק.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כשעשיתם איטום , אילו חלקים של הדלת אטמתם ?

רק את הפנים שלה או שגם את החלק שעליו מתלבש הכיסוי ?

ועוד שאלה , בתא המטען שלי יש פלסטיקה שמסתירה את הפח של הרכב , האם יש טעם לבצע איטום מתחת לפלסטיקה או שמאחר והפח מכוסה אז האפקט נפגע ?

תודה על התגובות

פורסם

עתיד לא הצלחתי להבין אם יש לך כבר את הרפה בנד או שאתה מתלבט מה לרכוש מבין שניהם, אם זאת השאלה אז אז עדיף הרפה בנד, לגבי השאר FREESTYLE אל תכעס עלי אבל מה שעשית הוא מאוד חובבני אתה לא מנצל את איכויות החומר אין מה להשוות הצמדה של גלגלת למה שעשית ממליץ לפתוח את הדלת ולהצמיד עם גלגלת. לבחור ששאל על הפלסטיקה: הפלסטיק לא ירעיש באותה רמה שהיה קודם מכיוון שכרגע כביכול הוא לא על פח אבל עדייין יזמזם אם יש לך אפשרות להוסיף מה טוב.

פורסם

עוד לא קניתי את החומר , הבנתי שה TEXSA היא האופציה הכי זולה בין חומרי האיטום אז בגלל זה זה הכיוון ,

הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שגם רפהבנד הוא לא חומר יעודי לאיטום . מה ההבדל בינהם מבחינת האיכות ואיפה קונים את הרפה בנד ( ומחיר ) ?

פורסם
עתיד לא הצלחתי להבין אם יש לך כבר את הרפה בנד או שאתה מתלבט מה לרכוש מבין שניהם, אם זאת השאלה אז אז עדיף הרפה בנד, לגבי השאר FREESTYLE אל תכעס עלי אבל מה שעשית הוא מאוד חובבני אתה לא מנצל את איכויות החומר אין מה להשוות הצמדה של גלגלת למה שעשית ממליץ לפתוח את הדלת ולהצמיד עם גלגלת. לבחור ששאל על הפלסטיקה: הפלסטיק לא ירעיש באותה רמה שהיה קודם מכיוון שכרגע כביכול הוא לא על פח אבל עדייין יזמזם אם יש לך אפשרות להוסיף מה טוב.

בדיוק יוסי, אני מתלבט, למעשה אני כרגע בעיצומו של פרוייקט CAR-PC שאחריו יגיע איטום בהתאם, אז חשבתי על יד נדיבה של רפה בנד, כזה זה מה שיהיה

פורסם

אני רוצה להכריז מתוך ניסיון שלי עם ה"רפה בנד", החומר עושה פלאים, אטמתי את המכסה בגז' כולל הכנפיים האחוריות ואת בית הגלגל ולכל זה הלך לי מטר וחצי ריבוע.

1. הבגז' לא רועד כלל.

2. הבאס יותר עמוק ועוצמתי.

3. פחות רעשי דרך.

http://mbmi.co.il/Products.asp?cat_id=4&sub_cat_id=14

זהו הלינק לאתר של החומר. פשוט להיתקשר לטלפון המופיע שם ולהזמין. תוך יום היה אצלי בחיפה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אפשר לקפוץ לאוטופרט בפתח תקווה ולקנות את הגלגלת המקורית של דיינאמאט - יש מעץ ויש מפלסטיק.

העץ לדעתי עושה עבודה מספיק טובה והיא עולה משהו כמו 60 שקלים.

לגבי הריפה בנד - נראה שמדובר במוצר טוב, הוא גם עשוי מגומי בוטיל ולא מזפת, לא מסריח ולא מסוכן לבריאות.

אני חושב בקיץ גם כן לטפל בדלתות של הרכב כולל הדיפונים ומנגנוני נעילת הדלתות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני רוצה להכריז מתוך ניסיון שלי עם ה"רפה בנד", החומר עושה פלאים, אטמתי את המכסה בגז' כולל הכנפיים האחוריות ואת בית הגלגל ולכל זה הלך לי מטר וחצי ריבוע.

1. הבגז' לא רועד כלל.

3. פחות רעשי דרך.

זהו הלינק לאתר של החומר. פשוט להיתקשר לטלפון המופיע שם ולהזמין. תוך יום היה אצלי בחיפה.

מקס.

כמה שכוות של רפה בנד הדבקת ?

פורסם

1. הבגז' לא רועד כלל.

3. פחות רעשי דרך.

מקס.

ת'אמת אצלי זה לא עשה פלאים. אצלי זה עשה נס. בלי סאב יש בס בבג'ז. משהוא מדהים. הוא מגיע משום מקום. החומר לדעתי מייצר לי בס לבד. משהוא מדהים. לא יאומן. אין דבר כזה בעולם.

וברצינות זה נראה לך רציני.

כי זה ממש קשקוש. ולא תשובה רצינית.

אתה צריך לעשות השוואה. מספר רכבים זהים לבצע איטום זהה ולבדוק תוצאות.

אני מוכן לתרום יריעה של סקנד סקין.

צריך להביא יריעה של ראפה בנד / טקסא / אקסטרים / אוריגינל.

אבל כאן הפאנ'ץ. צריך להשיג 4 או 5 דלתות זהות ! לדוגמא 5 דלתות ימין של גולף.

ורק אחרי ניסוי כזה אתה יכול להגיד שהוא עושה נפלאות. (במידה והוא יהיה הכי אפקטיבי )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כמה שכוות של רפה בנד הדבקת ?

על מכסה בגז' שמתי ברוב המקומות שתי שכבות, כנפיים ובית הגלגל שכבה אחד וגם לא עמוס אלא בחלקים שעשו רעש.

ואלי שתדע שביפנית שלי (מיצובישי סופר לנסר) זה באמת עשה פלאים.

לפני כן הבגז'והכנפיים רעדו גם בלי הסאב ועכשיו שום רעש מיותר, אין מה להשוות בכלל.

אני לא אמרתי שזה החומר הכי טוב, אם היה לי תקציב יותר גדול הייתי קונה דיינמאט בלי לחשוב פעמיים.

עוד לא אטמתי את הדלתות אבל בקרוב מאוד אולי אפילו יום ראשון אני יעבוד על האיטום ותשמעו את החוו"ד שלי.

וד"א כל הכבוד וח"ח עצבני על העבודה שעשית עם הבורה, פשוט מדהים כמה סבלנות צריך לכך.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...