Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני הכל - קראתי את כל החומר באתר על איתום ובמפגש האחרון במרכז ראיתי אצל חבר בפורום איתום מחומר שנקרא TEKSA

הבנתי שהחומר יותר דק ולכן יש צורך ב - 2 עד 3 שכבות בדקתי מחיר והחומר נראה יותר זול מהחומרים האחרים ( דינאמיט ודומיהם ) כ 600 שקלים לגליל של 20 מטרים , את העבודה אבצע בעצמי . רציתי לשאול אם יש למישהו נוסף ניסיון עם החומר הזה ואם הוא באמת טוב ועושה את העבודה .

תודה

פורסם

אני גם מצטרף לשאלה של הבחור מעלי ומאיפה אפשר לקנות את החומר הזה ואת הגלגלת שאיתה משתמשים ?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני השתמשתי בחומר דומה שנקרה ריפהבנד חומר סביר פלוס המינוס שלו שצריך לשים 2-3 שכבות כדי שישפיע.... סה"כ אני ממש מרוצה יש תוצאות ןהוא עלה לי 500 ש"ח ל10 מ"א(רוחב 30 ס"מ)הספיק לי לעשות שתי דלתות של הונדה כמו טנק....8)

פורסם
אני גם מצטרף לשאלה של הבחור מעלי ומאיפה אפשר לקנות את החומר הזה ואת הגלגלת שאיתה משתמשים ?

לפי מה שהבנתי הגליל מגיע עם צד אחד דביק מעצמו כך שאין צורך בגלגלת .

יש מישהו אולי שיש לו ניסיון עם החומר הזה ויכול לתת חוות דעת ?

תודה

פורסם

ממה שראיתי את החומר הוא דק יותר אמנם מכל החומרים האחרים למינהם אבל שמעתי מורל מילניום עם

איטום טקסה 3 שכבות ונשמע פשוט נהדר.

רק הרבה עבודה.

פורסם

החומר בעיקרון דק יותר כמו שאמרתם קל ונוח לעבודה דיי גמיש, כמובן שחייבים להשתמש בגלגלת לצורך הצמדה של החומר, בהשוואה לחומרים איכותיים דוגמאת האקסטרים אז לפי דעתי אין מה להשוות בכלל (האקסטרים עדיף).בכל מקרה אופציה זולה ומי שחושב לעשות איטום טוב חייב לעשות מספר שכבות.

פורסם

אז בעיקרון אתם אומרים שאם עושים עבודה טובה של כמה שכוות אז התוצאה של TEXSA היא טובה ?

ושאלה נוספת , הגלגלת הזאת מגיע עם החומר איתום ( הגליל ) או שצריך לקנות אותה בנפרד ?

תודה

פורסם

לא הוא לא מגיע עם החומר.

אתה יכול להזמין את הגלגלת מחו"ל זו גלגלת מעץ היא עולה משהו כמו 5-7 דולר לא בשמים.

אבל למה לקנות עם אפשר לאלטר משהו אחר?!

אפילו לבנות, זה רק מכשיר עזר להצמיד את החומר טוב יותר לפח....

פורסם

דיברתי על הטקסה לא על רפה בנד, אבל במקרה יצא לי לעשות השוואה באותו רכב על אותו חלק, צד אחד אקסטרים וצד שני טקסה ניזקקתי לפחות לשתי שכבות של טקסה על כל שיכבת אקסטרים אחת כדי להשיג את אותה תוצאה כך שמי שקונה טקסה יעשה חשבון שהוא צריך לשים כפול חומר, לגבי גלגלת אתה יכול לקנות גלגלת קטנה של צבע להסיר ממנה את הספוג ולעבוד עם החלק הקשיח, הגלגלת היעודית שמוכרים לך בשביל לעשות איטום פשוט לא נוחה לעבודה הייתה לי אחת כזאת אבל ראיתי שהיא לא משהו וחבל על הכסף שלך.

• תוכן חדש...