Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
. ברז החימום הכוונה לווסת בתוך תא הנוסעים שיהיה על חום מקסימלי (על האדום)?

ועוצמת האיוורור על 1 נכון?נכון

למה זה תורם? מעניין לי פשוט, אני אעשה את זה כמובן.התרומה היא בפתיחת ברז החימום החשמלי ,מאפשר סירקולציה ביחידת החימום וניקוז האויר מתוכה

2. כשאתה כותב מלא מים למקסימום הכוונה עד לקו שכתוב COLD/KALT נכון? נכון

3. לאחר ההתנעה לחכות ולתת למים להשפך החוצה וכשזה מפסיק לסגור את הפקק? לא לתת לנוזל להישפך,פשוט לסגור

4. אם יהיה חסר ואני אוסיף זה לא יפרוץ החוצה דרך הפקק? לאחר שהמנוע יתקרר ,יש להוסיף ולא הם לא יקפצו

אגב ישנו בורג לניקוז אויר בסמוך לפתח המילוי ,בורג פלסטיק שטוח בצבע שחור ,פתח אותו בשעת המילוי וסגור לאחר יציאת כל הבועות ,ולאחר מכן בצע את שכתבתי

התשובות בהמשך לשאלותיך ,צבעי הפונטים אינם עובדים אצלי משום מה:???:

פורסם

מילוי נוזל קירור וניקוז אוויר בב.מ.וו:

על מנוע קר:

מלא נוזל קירור במיכל העיבוי [צמוד לרדיאטור]

פתח את הבורג הפלסטי שליד פתח מילוי הנוזל

השאר את פקק מילוי הנוזל פתוח

הנע את המנוע, העבר מיזוג למצב חימום, מאוורר עובד, AC לא.

תן למנוע להגיע לטמפ' עבודה, מלא נוזל קירור עד שמהפתח הקטן ליד פתח מילוי הנוזל יפסיק לצאת אוויר ויצא אך ורק נוזל קירור.

כבה את המנוע

סגור את הבורג הפלסטי

מלא נוזל קירור עד למקום המסומן במיכל העיבוי

סגור את פקק מילוי הנוזל.

סה טו.

הבורג תפקידו הוא לאפשר לאוויר לצאת מהמערכת.

המנוע עובד - ז"א שאוויר שכלוא ברדיאטור החימום שלך יצא גם, וגם אוויר משאר חלקי המערכת.

סה"כ תהליך פשוט, מה שכן, ואני חוזר על זה שוב ושוב - שים לב שבזמן התהליך, אתה יכול בקלות למלא עוד מיכל שלם של נוזל קירור [שני גאלונים נכנסים במערכת קירור של BMW מרובעת צילינדרים, קצת יותר במשושה]

ההערות אגב, לקוחות מספר מ"היינס" של הרכב הנ"ל ותואמות גם להוראות היצרן וכתובות גם בצ'ילטון וברפרנסים אחרים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בוצע !

עלי להודות שבינתיים זה נראה טוב מאוד.

הוספתי הרבה מאוד מים ויצאו המון בועות.

כמו כן עשיתי סיבוב של 20 דקות והמים לא פרצו החוצה כלל.

שוב תודה לקארספורום האדיר!

W202 C240

פורסם

האם מילאת מים או נוזל קירור מתאים לדרישות הייצרן ?

אחרי מילוי נוזל קירור יש לסגור את פקק מיכל העיבוי ולא להשאירו פתוח בכדי לנקז אוויר !

פקק פתוח עלול לגרום לגלישת נוזל קירור מחוץ למיכל זיהום הרכב והסביבה.

נוזל קירור הינו מאכל חוטי חשמל.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם מילאת מים או נוזל קירור מתאים לדרישות הייצרן ?

אחרי מילוי נוזל קירור יש לסגור את פקק מיכל העיבוי ולא להשאירו פתוח בכדי לנקז אוויר !

פקק פתוח עלול לגרום לגלישת נוזל קירור מחוץ למיכל זיהום הרכב והסביבה.

נוזל קירור הינו מאכל חוטי חשמל.

מילאתי מים רגילים בתוספת תרכיז של BMW.

הפקק סגור חזק.

W202 C240

• תוכן חדש...