Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו מים עד נפש. כבר למעלה משבועיים האימיול לא מתחבר(כל אימיול, בכל הפורטים שיש).

מה החלופות שיש לי?

קאזה לא בשבילי.

ביטורנט- לא יודע, ניסיתי ולא אהבתי. אבל אני מוכן לתת במצבי צ'אנס נוסף.

יש תוכנות נוספות? רשימת השירים מצטברת..

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם היית במצבך אבל נתתי לאימיול החדש עם בוסט(איך שרושמים את זה) צאנס והכל עובד סבבה (טפו טפו טפו)

רז

פורסם

דווקא לא, זה השרת הכי גרוע.

בפורטים - 7019 7029

זה הפורטים שאני משתמש בהם ומוריד על 600 קילו בייט עם אינטרנט 5 מגה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ממליץ גם כן על UTORRENT, משק ביטורנט פשוט נפלא ומנצל את מלוא רוחב הפס כאשר הקובץ נפוץ ושקיימים לו מקורות.

אתרים מומלצים: mininova, torrentspy... או שתרשום פשוט בגוגל: "אתרי טורנט מומלצים". ככה אני מצאתי אותם :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נסו את DC++, יש גם גרסה עברית שנקראת סבבה DC. קלה לשימוש, מהירות הורדה מעולה וניתן למצוא בה הכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נסו את DC++, יש גם גרסה עברית שנקראת סבבה DC. קלה לשימוש, מהירות הורדה מעולה וניתן למצוא בה הכל.

הדבר הזה יותר גרוע מקאזה

פורסם

לצערי אני ב012, אני סופר את הדקות שיגמר החוזה.

ניסיתי ביטורנט, והוא עבד דווקא בסדר אצלי.

• תוכן חדש...