Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבר כמה חדשים שאני מנסה להשתמש בתוכנה ולא הולך לי, איך משתמשים בה??

קודם כל עושים חשבון, 3 חודשים עולה 100 ש"ח, זה בכלל לא יקר לעומת מה שמורידים ובאיזה קלות. (דרך כל ספק אינטרנט ובלי שום חסימת פורטים).

מכניסים את פרטי החשבון (שם משתמש וסיסמא) לתוך התוכנה. ופשוט מעתיקים את הלינקים לתוך התוכנה, וזה מוריד אותם אוטומטית ובמהירות מקסימלית (על מהירות 1.5 מגה, זה יורד במהירות של 200 kb לשניה קבוע).

פורסם

אה, לא מעניין בתשלום.

אני מוריד באימיול ב190 KB לשנייה בחינם.

הבעיה היא שהמון מקומות שאני רוצה להוריד דברים טובים מביאים לינקים רק לרפידה.

:-) just smile
פורסם
רק Rapidshare, אימיול כבר לא שווה כלום.

Rapidshare הוא אמין מוריד במהירות מקסימלית, ובלי ווירוסים.

מחזק.

יש היום הכול שם.

אתה קונה חשבון 100 ש"ח ל3 חודשים. ומוריד מה שאתה רוצה במיידי .בשיא המהירות שיש לך.

יש מלה אתרים עם קישורים לרפיד.

אם אתה גם מעלה דברים ומורודים אותם ממך, אתה מקבל נקודות לחשבון של ראפיד. עם הניקודות אתה יכול להעריך לעוד חודש.

בקיצור, אני מוריד 25GB ב5 ימים. יש תוכנה שמורידה יותר?

Omnia mea mecum porto

פורסם
מחזק.

יש היום הכול שם.

אתה קונה חשבון 100 ש"ח ל3 חודשים. ומוריד מה שאתה רוצה במיידי .בשיא המהירות שיש לך.

יש מלה אתרים עם קישורים לרפיד.

אם אתה גם מעלה דברים ומורודים אותם ממך, אתה מקבל נקודות לחשבון של ראפיד. עם הניקודות אתה יכול להעריך לעוד חודש.

בקיצור, אני מוריד 25GB ב5 ימים. יש תוכנה שמורידה יותר?

אתרי ביטורנט שמצריכים הזמנה מורידים בכזאת מהירות!

http://www.zamunda.net http://www.tvtorrents.com http://www.iptorrents.com אתרים מצוינים.

פורסם

לא הבנת, זה לא המהירות. אין יותר מהר מראפיד. זה מוריד בשיא שלך כל הזמן.

הכוונה, היא שגם ביום אני יכול להוריד 25. פשוט בראפיד 25 זה הגבול ל5 ימים.

Omnia mea mecum porto

פורסם
קודם כל עושים חשבון, 3 חודשים עולה 100 ש"ח, זה בכלל לא יקר לעומת מה שמורידים ובאיזה קלות.

אני מבין למה היצרנים דורשים שתשלם כסף על תוכנות.

אני מבין למה אנשים מורידים את התוכנות האלה באימיול/ביטורנט/WHATEVER בחינם בלי לשלם.(לא שאני לא עושה את זה)

אבל לדרוש מאנשים כסף כדי לתת להם להוריד עותק פיראטי של תוכנה או לחילופין למכור דיסקים עם תוכן פיראטי (ולא משנה אם זה תוכנה, משחק, סרט או שיר), זה כבר ירידה, בערך כמו לסחור בדברים גנובים.

גועל נפש :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שאתה מדבר (זה נכון לכל דבר) תבין על מה מדובר ואיך זה עובד.

רפיד - לא מתעסקת בתוכנות פיראטיות ודברים כעלו.

היא סה"כ נותן לאנשים שטח אכסון. את השטח הזה צריך לנהל ולתחזק. כך שהם עושים טובה מאוד גדולה ,שנותנים לך להשתמש בשירותים שלהם . בנוסף, אתה לא חייב לשלם. אפשר להוריד גם חינם, אבל זה מוגבל במהירות וגודל.

כך שמשלמים רק עבור השירות, שאין לו שום קשר לתוכן.

Omnia mea mecum porto

פורסם
רוב המודים המהונדסים באימיולים דפוקים (דיב,2008 וכ"ו)

מניסיון האימיול הכי טוב יציב ועובד זה הEMULE PROJECT

וMORPH XT

שבוע שעבר החלפתי לחבר בעבודה את האימיול של GOOP שלא התחבר לו אפילו לשרתים לMORPH

תוך 5 דקות הוריד עשרים שירים במהירות מקסימלית

תמחוק את הגירסא הקודמת לגמרי ותנסה (תן לו לבחור פורטים לבד)

ותשאיר את הDOWNLOAD והUPLOAD ללא הגבלה

+1

שלשום התקנתי את MORPH אחרי שהאימיול שלי גסס עם מעט שרתים ואהב להתרסק כל כמה שעות (גירסה 0.47), למרות שעדיין לא פתרתי את בעיית הפורטים(LOW ID) האימיול יחסית מהיר והכי חשוב יציב.

למרות הכל להורדות מהירות ואמינות אין כמו µTorrent.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...