Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו שנת 99 16V המנוע חותך, זואת אומרת מרגישים את זה בעיקר שאוטו לא בנסעיה התורים יורדם ועולים ממש בתזוזות קטנות והמנוע עושה רעש.

וגם כן שנותנים למנוע מכות קטנות על הגז אז הוא משמיע רעשים של back fire

מה יכולה להיות בעיה תודה מראש

פורסם

תקלה במע' החשמל /ההצתה- יש להתחבר עם הרכב לסורק תקלות כדי לגלות את הסיבה /ות לתקלה.

ניחוש פרוע: מפלג /כוייל אבל בדיקת מחשב בוודאי תאמר יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה שומע את ה"בק פאייר" מאיזור האגזוז, הרי שמדובר בתקלת הצתה ו MIS FIRE . אם ה"באק פייר" הוא בניגוד לשמו, נשמע מאיזור המנוע - לפנים תא הנוסעים, הרי שמדובר בחוסר אספקת כמות דלק מהותית לתאי השריפה, אז, יש לאתר את הסיבה.

כדאי לחבר את הרכב דרך שקע האבחון, לסורק תקלות, יתכן והתשובה, או הדרך הקצרה לתשובה (לאיתור התקלה) תרשם בו ומייד, על פי זכרון מחשב ניהול המנוע, ו/או על פי תקלה קיימת.

יש לוודא שחיבור הסקנר אינו מספיק ,אלא שאת התקלה שנרשמה, ככל שתרשם כזו, "יתרגם" בעל מקצוע שמבין בתחומי התקלות והדיאגנוסטיקה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...