Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כבר בגולף MK 3 ולכן מנועי ה 20V שציינתי מתאימים, גם מנוע ה KR יתאים, אופציה נוספת אפשרית (רק לא ממש חוקית) היא מנוע ה ABF עם 150 סוסים (16V 2000 סמ"ק).

מנוע לא פחות מאשר מעולה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ב92 עדיין מדובר בקבריולט על בסיס MK1 ולא MK3

אם אני זוכר נכון יש גם 1.6 וגם 1.8 בקבריולטים האלה.

איזה מנוע יש לך?

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

צודק, למרות שה MK3 יצאה בשנת הדגם 92 (נובמבר 91)הקבריו שונתה ל MK3 רק ב 93.

בהתאם לזאת, כל מגוון המנועים שציינתי בשרשור הנ"ל רלוונטים לקבריו המדוברת.

פורסם

לדעתי אם כבר משתילים אז 20VT , יש כבר כזו בארץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תלוי מה מחפשים, 20VT יתן תמורה מצוינת לכסף, מנוע מודרני, מלאי חלקים גדול (כי המנוע הוא מנוע שעדיין בשימוש), קלות בשיפור עתידי ועוד.

מצד שני הוא יקר לקניה, לעבודה וכל העניין לא יסתיים בפחות מ 20K. מה מקבלים? 150-180 כ"ס.

באותה מידה את יכול להשתיל מנוע KR שאתה קונה באיזה 2-4K ש"ח. קצת שיפורים קטנים ואתה על 150 כ"ס (140 במקור).

כל ההשתלה (כולל טיימינג וקלאצ מחוזק חדש)לא תעבור את ה 6-8K ש"ח וזאת כבר תמורה ממש מעולה לשקל.

מצד שני, אם אתה יודע מראש שהאוטו ישאר איתך הרבה זמן ו 150 אטמוספריים לא יספיקו לך ואתה מהר מאוד תחפש עוד כח, בהחלט שווה מראש להשקיע ה 20VT.

פורסם
ב92 עדיין מדובר בקבריולט על בסיס MK1 ולא MK3

אם אני זוכר נכון יש גם 1.6 וגם 1.8 בקבריולטים האלה.

איזה מנוע יש לך?

1800

לדעתי אם כבר משתילים אז 20VT , יש כבר כזו בארץ

יש כזו בארץ? איך אני יכול להגיע לבחור? מאיזה אזור הוא?

תלוי מה מחפשים, 20VT יתן תמורה מצוינת לכסף, מנוע מודרני, מלאי חלקים גדול (כי המנוע הוא מנוע שעדיין בשימוש), קלות בשיפור עתידי ועוד.

מצד שני הוא יקר לקניה, לעבודה וכל העניין לא יסתיים בפחות מ 20K. מה מקבלים? 150-180 כ"ס.

באותה מידה את יכול להשתיל מנוע KR שאתה קונה באיזה 2-4K ש"ח. קצת שיפורים קטנים ואתה על 150 כ"ס (140 במקור).

כל ההשתלה (כולל טיימינג וקלאצ מחוזק חדש)לא תעבור את ה 6-8K ש"ח וזאת כבר תמורה ממש מעולה לשקל.

מצד שני, אם אתה יודע מראש שהאוטו ישאר איתך הרבה זמן ו 150 אטמוספריים לא יספיקו לך ואתה מהר מאוד תחפש עוד כח, בהחלט שווה מראש להשקיע ה 20VT.

20K יקר לבחור

אני חושב שהוא ילך על מנוע KR . אני אדבר איתו ונראה איך מתקדמים הלאה.

פורסם
1800

יש כזו בארץ? איך אני יכול להגיע לבחור? מאיזה אזור הוא?

.

כנס למועדון VAG תחפש אחת קבריולט כסופה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...