Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היגוי, אחיזה ועוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את הפורום כבר דיי הרבה זמן וראיתי תגובות ממש טובות על מכוניות כמו 205GTI, 106 RALLY, 306GTI, XSI וולקן ועוד ....

מדברים הרבה על ההתנהגות של המכוניות האלו, אחיזה ועוד .....

אף פעם לא יצא לי לנהוג על אחת מהמכוניות האלו ולא ברור לי מה ההתפעלות הרבה מהן.

מישהו יכול לנסות(לדעתי קשה במילים) להסביר לי?

עד עכשיו נהגתי סך הכל על סיאט טולדו שעליה למדתי - כבר לא כל כך זוכר.

נהגתי בסביבות 300KM על איזה טנדר של שברולט, כבר לא זוכר איזה (עשיתי טובה למישהו) וגם לא ממש זוכר איך היה(היה בימים הראשונים אחרי שנגמר המלווה).

נהגתי(לדעתי כמה אלפי ק"מ) על האוטו של הוהורים שלי VW BORA 1.6 AUTOMATIC

ועוד פה ושם על מכוניות של חברים(נסיעה של 5-10 דקות ...)

מה אתם אומרים על הבורה מבחינת התנהגות(מישהו שנהג עליה...)?

פשוט לא ממש יש לי למה להשוות ואני רוצה לדעת אם האוטו שאני נוהג עליו בעל התנהגות כביש טובה או לא .....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

קודם כל - לפולקסווגן בורה 1.6 אוטומטי חסר כח מנוע.

שנית - ה"אחיזה" וההנאה מנהיגה נובעות אמנם מהשילדה ומההיגוי (לא ניכנס לזה עכשיו).

התוצאה של שילדה והיגוי טובים - האוטו מגיב מיידית לכל פקודה של הנהג בלי שום עירפול והשהייה של התגובה. חוץ מזה, כשהשילדה וההגה טובים - הנהג מרגיש בלי לראות בכל רגע נתון מה מצב האוטו על הכביש - אם הוא מתקרב למגבלות, אם יש עוד אחיזה...

אתה רוצה להרגיש בעצמך מה זה אוטו כיפי בלי לפשוט את הרגל?

לך לקרטינג נחשונים או לקרטינג נתניה, וקח סיבוב. בקארטינג ההגה ישיר, ואין קפיצים ובולמים, ולכן הנהג מרגיש הכל כמו שצריך, ותגובות הרכב מיידיות וכייפיות.

קארט הוא למעשה רכב הכיף האידיאלי, כל עוד אין לך בורות, באמפים, ושאר מרעין בישין הנפוצים במקומותינו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

הבורה לא נחשבת למהנה.

ההיגוי בה מעורפל וקל מדי, השילדה רכה מדי ולא מעודדת משחקים.

האחיזה גבוהה מאוד ובשילוב התנהגות בטוחה (נטייה לתת היגוי) = שיעמום.

תוסיף לזה רכינת מרכב נוכחת מדי בסיבובים ויש לך מתכון לבינוניות.

בכללי:

רכב מהנה הוא רכב שמעביר את הקורה בגלגלים להגה ולנהג, דרך הידיים והישבן.

רכב שההיגוי בו אינפורמטיבי והשילדה מדוייקת וקלה לשליטה.

קשה לתאר במילים, צריך "לנסות" ולהרגיש.

פורסם

לבורה אין אחיזה טובה אבל יש לה התנהגות בטוחה.......

יש לה תת היגוי בטונות.

אפילו שיש לה צמיגי ענק 205R16 אז טיפה גז בסיבוב מהמנוע העלוב שלה (1.6 8 שסתומים) והפרונט יוצא לחיים משלו.

פגשתי הגאים מוצלחים בחיי, אבל המשקל היה טוב, והתת היגוי כ"כ מורגש שלא צריך את ההגה כדי לדעת עליו. וגלגל ההגה עצמו מאוד נוח.

חוצמזה המתלים רכים מידי מה שפוגע גם בנוחות וגם בהתנהגות, וזויות הגלגול נמצאות בשפע, מה שזורק את הנהג לכל הכיוונים ובאיזשהו שלב ממש עולה על העצבים יחד עם מושבים ללא שום תמיכה צידית דיי מטריד לנהוג "חזק" בבורה.

הבלמים טובים מאוד, וקל מאוד "לשלוט" בעוצמת הבלימה.

אמנם זאת רק משפחתית 1.6, אבל יש טובות ממנה למשל כמו מגאן או הרבה יותר טובות ממנה כמו אסטרה.

פורסם
נהנתי לקרוא את התשובות.

מסקרן אותי מאוד - תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם על האחיזה וההתנהגות של אלמרה 1.6 SLX?

תודה

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

תשאל את זה שתלשת... :lol::lol:

פורסם
נהנתי לקרוא את התשובות.

מסקרן אותי מאוד - תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם על האחיזה וההתנהגות של אלמרה 1.6 SLX?

תודה

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

תשאל את זה שתלשת... :lol::lol:

אתה גאון !!!

נפלתי מהכיסא בגללך !

......גם בגלל הפנצטה ( או משהו כזה... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תראה, אני יכול לדבר בינתיים מתוך ניסיון על הוולקן....אחי, ברגע שאתה רק מניח את ישבנך על המושב, אתה מרגיש שזה זה, המושב מחבק אותך חיבוק חם כאילו לא רוצה שתרד ממנו ( ותאמין לי אתה לא תרצה :lol: ), ההגה הקטן קורא לך " תאחז בי...חזק...תסובב אותי...מהר..." כמובן שאתה נענה לו. לגבי נוחות נסיעה....אתה צריך לנסות בכדי להבין !!!

כנ"ל לגבי אחיזה, האוטו כאילו מודבק לכביש ועושה מה שתגיד לו, ללא תלונות וללא התחרטויות באמצע...

אז כמו שאני אומר לכל ההונדוהידים והקולטואידים למיניהם שמציעים לי הצעות מגונות ברמזור....ניפגש בסיבוב :wave:

פורסם

בתור בעלים גאים של פיז'ו 205 GTI אני יכול לנסות עד מחר להסביר לך מהי התחושה בנהיגה בדבר הזה אבל תחושה אחת שווה מליון מילים אז עד שלא תנסה לא תדע , רק תזהר זה פשוט ממכר , האוטו הזה הוא פשוט הדבר הכי קרוב שיש לקרטינג (במיוחד אם יש לך בולמי קוני וקיט הנמכה..) אתה מגיע למצבים שאתה נוסע וכמו איזה נרקומן כל הזמן מחפש פניות רק בשביל לזרוק את האוטו לתוכן ולהרגיש בידים בכל רגע נתון היכן הגלגלים הקדמים נמצאים , כאילו אתה זה שמסובב אותם ישירות, אתה מרגיש בישבן איך הזנב נהיה קליל ומהיר יותר ובתיקון קליל של ההגה במידה המדויקת אתה יכול לשלוט בו כמה שרק בא לך ,

כמובן שהכל מלווה בצווחות גלגלים שמוסיפות לחוויה ,

הקיצר חוויה ממכרת!

וכמו שכבר כתבו פה לפני , המכוניות האלה (וולקן , 205 , Rsi ) הן לא ריסריות לקו ישר וישנן הרבה מכוניות לאו דווקא ספורטיביות שלא רואות אותן בקו ישר( אלא אם כן יש לך איזה MI-16 או T-16 במקרה..) אך הסיבובים כן הסיבובים..

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
יש מישהו שבא לו לענות לי או שהוא גם רוצה להוכיח שהוא שכח תמוצץ בגן :?::?: :!:

מי צריך מוצץ כשיש סמקייה? :lol:

סתם, פשוט נפלת על האוטו הכי גרוע לשאול עליו את זה (באופן מפתיע), וגם מי שהיה יכול לענות לך הכי טוב מוקצה מהפורום... :evil:

ביי ביי

פורסם
נהנתי לקרוא את התשובות.

תודה

אתה לא רציני? :?:shock::shock:

Rikshanoam-R

פורסם
נהנתי לקרוא את התשובות.

תודה

אתה לא רציני? :?:shock::shock:

זה הקטע העצוב... :cry:

או קורע... תלוי איך מסתכלים על זה... :p

פורסם

תקרא ותפנים !

אין התרגשות באלמרה .

אין התנהגות באלמרה .

אין ביצועים באלמרה .

אין תחושות באלמרה .

אין הגה מדבר באלמרה .

אין מושבים תומכים באלמרה .

אין אחיזה באלמרה .

אין ברקסים באלמרה .

אין בולמים טובים באלמרה .

אין שיכוך באלמרה .

אין "לוק" ספורטיבי באלמרה .

אין נוחות באלמרה .

אין צמיגים אוחזים באלמרה .

מה יש ?

יש מזגן טוב ! ( סתם... חוש הומור )

יש אחלה אוטו ליום יום - אין הרבה תקלות ( יפני )

יש גיר אוטומט .

יש מזגן טוב - באמת .

זהו !

אני מאמין שלפי השאלות שלך אתה בערך בגיל 17.5 עד לגיל המופלג 19 .

וכל הגלגלים לא מוסיפים כבוד לאף אחד וזה גם לא פוזה..... זה טימטום !

ואני לא שכחתי את המוצץ בגן , אני מצאתי אותו ונתתי אותו לגננת !

( אח"כ סגרתי ת'רוכסן...... :lol: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תשובה :

שים כפפת איגרוף על היד שלך ונסה ללטף בחורה בעלת גוף סקסי. תגיד לי מה בדיוק זה עושה לך ..

עכשיו שים כפפת מנתחים על היד ותעשה אותו הדבר ...

ואת ההבדל תרגיש ב"עיקולים" שלאורך הגוף החטוב שלה.

אנלוגיה נוספת -

נסה פעם לזיין בלי קונדום ותבין את ההבדל .. :wink: (ובמקרה של ה BORA זה כמו 10 קונדומים אחד על השני ..)

דני G.

• תוכן חדש...