Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אנשי ה VAG, מחפש מוסך באזור המרכז ודרומה שיכול לטפל בגולף GTI שנות ה 80 עם מע' הזרקה מכאנית.

תודה,

טל :roll:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברתי איתו, הוא כבר לא מטפל ברכבים אלה, אין לו את הציוד והחלפים, אם נצטרך.

עוד מישהו??? :idea:

פורסם

למרות שאני מאוד מסתייג.. נסה את GI-DUB בחולון. לגבי יש MK1 מושקעת מאוד ואני מאמין שיש לו זמינות לחלפים. הם יושבים בחולון. הבעיה היא שהם לא מוסך מורשה משרד התחבורה אלא סדנא פרטית שמתעסקת בעיקר בשיפורים ובעצם "מוסך חצר" כך שאין למי להתלונן במקרה ה"גרוע"... לעומת זאת, הרבה VAGיסטים סומכים עליהם מאוד, ויש לחבר'ה הרבה נסיון..

שיקול שלך...

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

העניין הוא שאני מחפש בעיקר מוסך לטפל ברכב ולא שיפורים. הרכב שלי הוא ללא שיפורים בכלל, על טוהר האורגינל, ואני גם לא חפץ בשיפורים.

תודה

פורסם

G-DUB לא עושים רק שיפורים אלא גם טיפולים שוטפים...

אני כן הייתי סומך עליהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חברים יקרים,

לפני שאתם מכניסים את הרכב היקר שלכם 'למוסך' אנא תבדקו שהמוסך (העובדים ומנהל המוסך בעלי הסמכה) והינו מורשה משרד התחבורה וראשי לטפל במערכת הבלמים קרי החלפת רפידות/דסקיות מסרק הגה ועוד מערכות הקשורות לבטיחות חייכם !

עד כמה שידוע לי 'המוסך' שציינתם הינו מוסך מדרכה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, זו בדיוק הייתה הטענה שלי.

לפותח השרשור, אם רון אינו יכול לעזור לך, ואינך רוצה (או לא יכול באותו הקשר) לטפל במורשה אני חושב שGI-DUB, למרות שהם לא מורשים מטעם משרד התחבורה, הם "מוסך החצר" הטוב ביותר לרכב שלך. (ישנם עשרות אנשים שמטפלים שם... ראה www.vag-club.com

בקרתי שם פעם אחת (לא לטיפול מכני/בטיחותי אלא קוסמטי) והם עשו רושם חיובי מאוד, אך אני מטפל בגולף שלי אצל רון מהסיבות הברורות.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לחבר

היכנס למוסך "תושייה" מורשה היבואן ברח אחים מסלויטה בתל אביב,בקש את חיים או יניב ,אני מניח שחיים עדיין זוכר את התקופה בה רכבים כאלה עברו תחת ידיו ,אגב הם מטפלים בחיפושיות של לקוחות ותיקים כמו יוני נמרי הרוקיסט לשעבר (למי שזוכר)

לגבי מחיר כמובן בהתאם ,שווה ניסיון !(אל תתקשר תגיע שיראו את הרכב ,ותצטייד בגישה חיובית)

יגאל

פורסם

ממליץ על מוסך שאפט, צברו לא מעט ניסיון על סוג הרכב המדובר כולל שיפוצים יסודיים למנוע,בניית ו/או שיפוץ מערכות הזרקה.

פורסם

אתם בטוחים שלג'י דאב אין אישור עבודה ? כי עד כמה שידוע לי לאיציק יש הסמכה לניהול מוסך כך שבעיקרון לא מוצא סיבה שלא יוציאו אישור רישמי

פורסם

המוסך "מדרכה/חצר" הנ"ל טוב יותר מהרבה מוסכים "מורשים"- רק תראו את כל בעלי המכוניות המשופרות שבאים לשם לטיפולים שוטפים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטרף לעצתו של יגאל - ובתור מחזיק באחד שהולך להיות קלאסי (מודל 95') אני יכול להגיד לך שאין מקצוען כמו חיים שיכול לתת את השירות הכי טוב בשביל הגולף שלך...

והשירות - אתה VIP שם...

פורסם

לא?? ואם תעשה שם טיפול בטיחותי, לדוגמא בלמים, וכמה ימים אחרי זה תגלה שהבלמים לא תפקדו.. את מי תתבע ברשלנות? את מוסך החצר? בשביל מקרים כאלה בדיוק קיים אישור משרד התחבורה!

• תוכן חדש...