Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב טוב לכולם אני אישית מטפל אצל איציק וגבי במוסך וממה שהתרשמתי מהעבודה השרות זמינות ורמת ביצוע ההעבודה מאוד גבוה ובאיכות מעולה אנשים מקצוענים אם תעודות וחשבוניות

כך שלא יחשבו שהם מוסך חצר :)

אני בספק רב שמוסך שמקום משכנו הינו קונטיינר (מכולה) עם ליפט שמגיע עד גובה הביצים יכול להקרא מוסך ולקבל את האישורים הנדרשים מכול הגורמים הרלוונטים כמו: כיבוי אש,משרד העבודה,משרד התחבורה...

איזה כייף לי :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מכיר את המוסך הנ"ל: אבל, יא אללה, אז הוא לא קיבל אישור, אז מה? עדיף לטפל במוסך מורשה שהקשר בינו לבין מורשה הוא זה שיש להם כסף כדי להשכיר מישהו שיש לו הסמכה למוסך, והמוסכניקים שבו הם בקושי סיימו הנדסאי רכב? ומה חסר מטומטמים שקיבלו הסמכה למוסך? ההסמכה הנ"ל זה סתם חתיכת נייר לשם כיסוי תחת, שאם חס וחלילה יקרה משהו אז יהיה את מי לתבוע, לא מעבר. אני מעדיף לטפל במוסך מדרכה אבל שהמוסכניק שלי ידע מה הוא עושה, מאשר במוסך מורשה ושיעבדו עליו איזה טמבלים שרק סיימו הנדסאי.

ROOONEEYY

פורסם
אני בספק רב שמוסך שמקום משכנו הינו קונטיינר (מכולה) עם ליפט שמגיע עד גובה הביצים יכול להקרא מוסך ולקבל את האישורים הנדרשים מכול הגורמים הרלוונטים כמו: כיבוי אש,משרד העבודה,משרד התחבורה...
לפי תאוריך, נראה שהמקום מוכר לך. לפי תגובותיך עושה רושם שרוח רעה נושבת בינך לבין האנשים שם. אולי תשתף גם אותנו?
פורסם

מאיפה לך שהם בתוך מכולה ? דווקא מהתמונות נראה שהם במקום לא כלכך קטן

וגם בתמונות השונות הליפט עולה לגובה מירבי תיקני :)

אומנם לא מדובר אולי במקום כמו של רון עם 5 ליפטים + חצר ענקית + מספר מכונאים + מחירים בהתאם

אבל עדיין מדובר במוסך שנותן אחלה עבודה תמורת מחיר הוגן !

פורסם
...............ומה חסר מטומטמים שקיבלו הסמכה למוסך? ההסמכה הנ"ל זה סתם חתיכת נייר לשם כיסוי תחת, שאם חס וחלילה יקרה משהו אז יהיה את מי לתבוע, לא מעבר. .............

כדי לקבל הסמכה לניהול מוסך, צריך לעבור מספר שלבים שאורכים שנים. לאחר מכן, המבחן הסופי הוא עיוני, ולאחר מכן מבחן מעשי שכולל למיטב ידיעתי 16 תחנות (16 תתי מבחן) שאין אפשרות להכשל אף לא באחת.

בשנים האחרונות נהיה יותר מקשה מאוד להוציא תעודת הסמכה, גם לאנשי מקצוע שנחשבים "מוכחים/מעולים".

זה לעניין הסמכה של איש מקצוע, כלומר הסמכה לניהול מוסך, אבל שימו לב, זהו אינו רשיון למוסך עצמו!!

זהו התנאי הראשון והנדרש מכל הרשימה שאת חלקה הקטן פירטתי בתגובתי הקודמת, שעל מוסך להוכיח כדי לקבל תעודת "מוסך מורשה משרד התחבורה".

אינני מתייחס למוסך הספציפי הזה כפי שציינתי בתגובתי הקודמת, כי אינני מכירו, ואינני מכיר מי מעובדיו, ואינני יודע מה יש לו ומה אין לו,

התגובה שלי באה באופן כללי ביותר.

אולי המוסך ההוא מעולה, אולי אף יש לו רשיונות, אולי כפי שאומרים אין, זאת אינני יודע, ועל כן לא אתייחס למוסך הזה.

יש להבין, חוסר פיקוח לקיום מוסכים שאינם מורשים יביא למצב שיותר ויותר לא מורשים יבצעו תיקונים, הסיכוי לתיקון לקוי, במיוחד אם מערכת בטיחות טופלה שלא כראוי, מחוסר הבנה, או חוסר ידע, או חוסר אמצעים, או חוסר הקפדה על החוקים, תביא לסיכוי גבוה של עלייה בתאונות כתוצאה מכשלים אלה, ואף לנפגעים בנפש.

אף אחד מאיתנו לא רוצה להיות מול האוטו הספציפי, אף אם הוא אחד בודד מתוך רבים אחרים, שהמערכת המכנית שלו, או מה ממנה, הולכת לשבוק, בכל אופן, אני לא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אאל"ט זה 13 תחנות ולא 16.

על מנת להתקבל לתחנות צריך לקבל מכונאי סוג 3, או ללמוד הנדסאי רכב, הנדסאי רכב זה שנתיים לימודים ואתה ניגש ישר לבחינות של התחנות, עובר אותן ויש לך הסמכה לניהול מוסך. קשה? לא ממש...

ROOONEEYY

פורסם

ואללה לא. אני לא בעל הסמכה. אשמח אם תאיר את עיניי לאופן קבלת ההסמכה ורמת הקושי שבקבלתה...

אגב, שלא תבין אותי לא נכון, לא טענתי שכל המוסכניקים לא מבינים כלום, אמרתי רק שההסמכה לא קובעת את טיב המוסך והמוסכניק, אני מכיר כמה וכמה מוסכי "חצר", שהלוואי ומוסכניקים במוסכים מרכזיים היו ברמה שלהם. הלימודים להנדסאי רכב ומעבר התחנות לא הם שיעשו אוך גאון ומוסכניק טוב.

ROOONEEYY

פורסם

יפה לכל המגיבים בנושא אופן כשירות מוסך וכיצד ניתן להקים מוסך חוקי, אך פתיחת השרשור הייתה על מי מכיר מוסך לגולף GTI משנות השמונים שמבין ברכבים הנ"ל ויכול לתת מענה לחלפים אם צריך.

תודה, :-)

פורסם

קיבלתי תשובה -G-DUB

מוסך מעולה לבעלים יש אחת משופרת בטירוף שעברה פרוייקט בין המושקעים בארץ - הוא מכיר את הרכב כמו הכף יד שלו

• תוכן חדש...