Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שרגא, עצה אליך, שמור על הפה שלך אני לא אחזור על זה.

לא מכיר אותך ולא מכיר את שרגא אבל עבריינות מקלדת היא לא לעניין בכלל ואם מעצבנים אותך ואתה לא יכול להשתלט על התגובות שלך אולי עדיף שלא תשתכל מה אנשים כותבים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

שרגא, עצה אליך, שמור על הפה שלך אני לא אחזור על זה.

השם הוא לא שרגא השם הוא אבנר

דבר שני, עצה לחיים, שאתה מאיים על מישהו תדאג לא לעשות את זה במקום שאנשים יכולים לקרוא בחופשיות את האיום

תדאג שהאיום לא יהיה כתוב באופן שמאפשר העתקה, ציטוט, מעקב IP ,ושאנשים אחרים יראו שאתה מטומטם

נוסף על כך תדאג שמי שאתה מאיים עליו באמת ירגיש מאויים, באמת ישים משהו על איום אינטרנטי של סמרטוט אינטרנט

חוץ מזה אתה מוזמן לפנות בפרטי לצורך מתן איומים שיועברו לאנשים שמתעסקים באיומים

אתה באמת חושב שאם תאיים עליי אני יגיד "טוב אני לא יעשה את זה"?

תנסה אותי

אמרת שהוא אמר משהו גזעני אני מברר מה כי יכול להיות שמה שהוא אמר מתאים לטיפול משטרתי, זה שאתה ממציא דברים זו בעיה אחרת

פורסם

מחיפוש שערכתי בפורום מצאתי שאחרי איום באינטרנט אנשים נעלמים אם לוחצים ALT+F4

ושאלה שעלתה לי מתוך סקרנות, האם אתה רוצה להלשין על אדם זה ? (בחורה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל מי שמזלזל באיומים של גיא, שימו לב לשרשור הבא: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186294

בכל מקרה, עבריינות מקלדת לא תתקבל בברכה בפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...