Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצה שלדה, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום מזדה 3 יפיפיה

בדיוק בתקציב, בדיוק בקבוצה (קבוצה 2, דגם אקטיב). הרכב ישמש כרכב צמוד לנהג יחיד בחברה.

יש לרכב תוספת של ג'אנט 16", מה שאני לא אמצא באף אקטיב, וגם לא אשקיע לבד מכספי.

הכל טוב פרט למכה שהרכב עבר מאחורה - מכה בבגאז' בצד ימין - שמתבררת כקצה שלדה.

אם מרימים את השטיח בבגאז' רואים את התיקון שהיא עברה (ובעל הרכב לא מסתיר את זה, יש טופס מעודכן מקומפיוטסט)

ההתלבטות היא בגלל שיש כ"כ הרבה מזדות 3 שאני יכול למצוא בערך באותו התקציב, אבל זאת הכי יפה.

האם יש משמעות לקצה שלדה? מלבד הערך של הרכב במכירה. יש הבדל בהתנהגות/אחיזה?

פורסם

אף אחד פה לא יכול לענות לך על השאלה הזאת מכיוון שרובנו לא פחחים וגם אם יש פה פחחים, איך הוא יכול לתת לך תשובות בלי לראות מה בדיוק קרה שם?

עצה שלי, אם אתה כ"כ רוצה את הרכב, קח אותו לבעל מקצוע שיאמוד את הנזק והתיקון שנעשה.

פורסם
ראיתי היום מזדה 3 יפיפיה

בדיוק בתקציב, בדיוק בקבוצה (קבוצה 2, דגם אקטיב). הרכב ישמש כרכב צמוד לנהג יחיד בחברה.

יש לרכב תוספת של ג'אנט 16", מה שאני לא אמצא באף אקטיב, וגם לא אשקיע לבד מכספי.

הכל טוב פרט למכה שהרכב עבר מאחורה - מכה בבגאז' בצד ימין - שמתבררת כקצה שלדה.

אם מרימים את השטיח בבגאז' רואים את התיקון שהיא עברה (ובעל הרכב לא מסתיר את זה, יש טופס מעודכן מקומפיוטסט)

ההתלבטות היא בגלל שיש כ"כ הרבה מזדות 3 שאני יכול למצוא בערך באותו התקציב, אבל זאת הכי יפה.

האם יש משמעות לקצה שלדה? מלבד הערך של הרכב במכירה. יש הבדל בהתנהגות/אחיזה?

באופן אישי, אני לא הייתי קונה רכב עם קצה שילדה, במיוחד כשלא מדובר על רכב נדיר במחוזותינו, אלא על מזדה 3.

השוק מוצף ברכב הנ"ל, ותמיד ניתן להחליף ג'אנטים באופן עצמאי.

אבל, כמו כל דבר בחיים יש כאן גם שאלה של מחיר- כמה המוכר מוכן להוריד ממחיר הרכב?

לסיכום- בהנחה שמדובר בקצה שלדה בלבד, ללא פגיעה בהתנהגות ובבטיחות הרכב, בהפחתה משמעותית ממחיר הרכב ורק אם אתה באמת מתעקש על הרכב הספציפי, הקניה יכולה להיות כדאית.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הרי אם תקנה את האוטו אני מניח שלא תקנה אותו במחירון.. ובעל הרכב יוריד את המחיר עקב המכה .. ואני מניח שגם אתה לא חושב לשלם מחירון על רכב כזה.

יש מלא רכבים כאלה מיד 2.. אז מה הבעיה לקחת רכב אחר בלי הג'נטים.. ובהבדל במחיר בין אוטו עם קצה שלדה לבין אחד עם שלדה נקייה להוסיף גאנט'ים?

פורסם

שווה לקנות את הרכב רק אם תשלם הרבה מתחת למחירון כי זה רכב מאוד נפוץ ושתגיע אתה למצב בו תרצה למכור תהיה לך בעיה רצינית ותאלץ להתגמש בצורה רצינית

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...