Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביגוד טרמי Aztec Equator Smart, איפה ניתן לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סט של חולצה ומכנס טרמי מסוג Aztec Equator Smart

בנתיים מצאתי את זה רק ברשת "למטייל", ידוע למישהו איפה עוד באזור המרכז ניתן למצא את החברה הספציפית הזאת?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחנות שלג בפתח תקווה (שהיא מרשת למטייל.. אך מתמחה בתחום הסקי והסנו בורד), אם אני לא טועה אפשר לקבל שם 30% הנחה על הביגוד הנ"ל.

אגב.. בפתח תקווה גם, בצומת סגולה, יש עכשיו מבצע ברשת רוזנפלד - סט מכנס וחולצה טרמית, של חברת CAMPTOWN (עידן) ב100 שקל.. פחות מחולצה בלבד של AZTEC..

פורסם

השאלה היא מה האיכות לעומת אזטק.

חשבתי גם על חרמונית אבל אני לא מוצא מי היצרן של החרמוניות הצבאיות, בעבר נאמר לי שאלה חגור אבל לאחרונה מישהו אמר לי שזה של חברה אחרת.

in the face

with a chair

פורסם

לגבי האיכות, תלוי למה אתה צריך את הביגוד? יומיום,טיול בארץ,טרק בארץ,טרק באלפיים,נסיעה על אופניים?

זה נכון

פורסם
לגבי האיכות, תלוי למה אתה צריך את הביגוד? יומיום,טיול בארץ,טרק בארץ,טרק באלפיים,נסיעה על אופניים?

יומיים בשבוע לשהות בים בחורף כמעט ללא פעילות פיזית שתגרום להתחממות

in the face

with a chair

פורסם

בוא אני אגיד לך כזה דבר, יש לי חולצה טרמית שקניתי בזמנו באיזה מבצע של THE NORTH FACE, עלתה לי 200 שקל (במבצע).

שבוע שעבר קניתי 2 סטים של מכנס+חולצה של CAMPTOWN ב200 שקל (הכל ביחד).

במספר ימים האחרונים הסתובבתי עם החולצה מתחת לסווצר ואני אגיד לך את האמת.. אין כזה הבדל.

יש פה ושם דברים קטנים כמו תפרים פחות בולטים בTNF, בד אולי טיפה יותר נעים, אבל לא שווה את ההפרש (של פי 3 במחיר..).

מבחינת שמירת טמפרטורה אני יכול להגיד לך שאני לא מרגיש הבדל, אומנם עדיין לא הייתי בתנאים קיצוניים כל כך, אך לפי מה שכתבת גם אתה לא תיהיה.

ביום שבת אני טס לצרפת לשבוע סנובורד, אני אחזור עם רשמים יותר מפורטים :)

(ושלא יהיה ספק, TNF היא רמה מעל AZTEC)

אגב, לגבי השימוש שאתה הולך לעשות, חולצה טרמית לא מחממת, היא שומרת על הטמפרטורה של הגוף ומנדפת זיעה, ככה שתמצא פיתרון גם לחימום הגוף, ופה באה עוד המלצה, מיקרופליס של UNIDRESS (אין לי מושג מי אלו), עם ריצרץ וכיסים, נעים מאוד, עולה 60 שקל ברוזנפלד.. מחיר זנות והוא נעים מאוד ומחמם.

פורסם

יש לי ביגוד מחמם בבית

הבעיה היא שלהסתובב עם 5 חולצות עלי זה קצת כבד ולא נוח לתזוזה, במכנסיים הבעיה היא יותר גדולה כי בים אי אפשר להיות עם משהו כמו בד מה שמצריך ג'ינס לפחות במעטפת החיצונית ומכנסיים אי אפשר לשים הרבה.

זאת הסיבה שחשבתי על טרמי כדי להוריד בשכבות.

in the face

with a chair

פורסם

מכנס טרמי ומעליו משהו נגד רוח, גינס מתקרר, אני אישית הייתי שם טרנינג ועל זה מכנס סערה.

חולצה טרמית, מעליו מיקרופליס ועל זה מעיל, עדיף גם נגד רוח

סט כזה של 2-3 שכבות יספק אותך..

פורסם

לך עם חליפת גלישה וזהו, זה דק יחסית לחליפת צלילה.

אם אתה לא רצה צמוד על הגוף אז תיקנה ביגוד של סנובורד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לך עם חליפת גלישה וזהו, זה דק יחסית לחליפת צלילה.

אם אתה לא רצה צמוד על הגוף אז תיקנה ביגוד של סנובורד.

בדקת את העלויות לפני שאתה ממליץ?

פורסם

כן, מחירים מתחילים ב 600 ולא ראיתי אותו מדבר על תקציב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קצת היגיון בריא לא יזיק.. מה גם שביגוד סנובורד הוא לא ממש ביגוד קל (ואת זה הוא הזכיר) - אין לי מושג לגבי ביגוד גלישה.

פורסם

התקציב הוא עד 300 במידה ומדובר במשהו באמת שווה שיגרום לי להוריד את מספר השכבות של הבגדים

חליפת גלישה\צלילה לא באה בחשבון בכלל כי אני לא הולך לגלוש או לצלול

אני גם לא בטוח עד כמה היא טובה נגד רוח, ובלילה יש רוח מזרחית מאוד קרה בחורף

in the face

with a chair

• תוכן חדש...