Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנאי מגיע בקיט התקנה למגבר?

idan_gal
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוא נגיד ויש לי מגבר 1000 ווט

מישהו אמר לי שאני קונה קיט אני צריך גם לקנות שנאי.

ומה הקיט התקנה הכי זול שאני יכול למצוא כולל כל מה שצריך?

עריכה:

אני תמיד היה בראש שלי שאני קונה קיט התקנה ב120 שקל וזהו.

עכשיו מישהו אמר לי צריך גם שנאי שזה עוד איזה 150 שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אני בספק אם אתה צריך שנאי :lol: אולי היתכוונתה CAPACITOR קבל ?

דבר שני - 1000 W RMS או 1000 W MAX ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך גם ב 100 שקל קיט מלא כולל כבל 8 ג"ג חמש מטר של סוני אקספלוד

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אני בספק אם אתה צריך שנאי :lol: אולי היתכוונתה CAPACITOR קבל ?

דבר שני - 1000 W RMS או 1000 W MAX ?

אז זהו מה זה השנאי הזה שהוא מדבר עליו? הוא אומר לי חייב את זה.(זה לא בעל מיקצוע) ומה זה הכבל שאתה מדבר עליו?

ובוא נגיד ש1000 MAX W

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל נבין משהו... שנאי אתה בטוח לא צריך!!! אלא אם כן אתה הולך לשים רסיבר ביתי אז אתה בהחלט תצטרך שנאי(ונראה לי שאתה לא מתכוון לשים אחד כזה...)..

שנאי בהגדרתו הוא ממיר מתח.. שנאי באוט בדיוק כמו בבית מתאים את המתח האוניברסלי הקיים בבית 220\12 באוטו

למתח עבודה שהמכשיר שלך צורך.. הרי לא כל המכשירים צורכים את אותו וולטאז' אזי צריך ממיר מתח..

אפשר להרחיב עוד בנושא אבל אני לא מוצא טעם בזה...

שנית- עדיף שתשאל את חבר שלך למה בדיוק הוא התכוון כשהוא אמר שנאי... כדי שנוכל להגיד לך במה זה תורם ובמה זה לא..

דבר שלישי לגבי קיט כבלים.. אל תלך על הזול ביותר.. כי קיט כבלים יקר יותר ואיכותי יותר ימנע ממך להחליף קיט כבלים בהמשך כשתרצה לשדרג למשהו קצת יותר טוב ויותר מתקדם.. ולהחליף חיווט באוטו "כמו שצריך" זה סיפור בפני עצמו.. לא כמו לחליף מגבר ורמקולים.. וקיט איכותי מדי אני מאמין שאתה לא ממש יכול להרשות לעצמך כך שמבחינת לגרוע קיט איכותי במחיר סביר לא יגרע... [המלצה שלי מניסיון דווקא בזה תשקיע קצת יותר...]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל נבין משהו... שנאי אתה בטוח לא צריך!!! אתה כל כך בטוח בעצמך שאתה מוסיף עוד 3 סימניי קריאה? (תקרא את המשך התגובה שלי ותגלה שאולי אתה טועה. אלא אם כן אתה הולך לשים רסיבר ביתי אז אתה בהחלט תצטרך שנאי על מנת להפעיל מכשיר שעובד על 220Vac אתה צריך ממיר מתח ולא שנאי רגיל. (ונראה לי שאתה לא מתכוון לשים אחד כזה...)..

שנאי בהגדרתו הוא ממיר מתח.. להגיד ששנאי בהגדרתו הוא ממיר מתח :shock: - פה קצת הגזמת. נכון שחלק מהתפקידים של השנאי הוא לבצע גם המרת מתח. אבל מדובר על מתח AC (חילופין) בלבד, ולא על מתח DC (ישר) שקיים ברכב. שנאי באוט בדיוק כמו בבית מתאים את המתח האוניברסלי הקיים בבית 220\12 כפי שכבר כתבתי קודם, בבית יש מתח AC וברכב יש מתח DC. לכן שנאי לבד אינו מתאים להמרת מתחים ברכב.

אפשר להרחיב עוד בנושא אבל אני לא מוצא טעם בזה... ואני דווקא חושב שאפשר להרחיב קצת בנושא, אבל ממי שיודע ומכיר את הנושא. בכל מקרה בד"כ שמדברים על הוספת שנאי במגבר, או ליתר דיוק בכניסת האודיו של המגבר, התפקיד של השנאי הוא לבודד רעשים, במידה ואכן קיימים רעשים. בד"כ מומלץ ורצוי לנסות וליפתור רעשים כאלה, אם הם קיימים, לא בעזרתו של שנאי. השנאי במקרה כזה פוגם בד"כ באיכות הצליל, במיוחד בתחום התדר הנמוך. לכן כל עוד שאין רעשים אין צורך בשנאי, ולכן הוא לא מגיע כחלק מערכת ההתקנה של המגבר.

שנית- עדיף שתשאל את חבר שלך למה בדיוק הוא התכוון כשהוא אמר שנאי... כדי שנוכל להגיד לך במה זה תורם ובמה זה לא.. בהחלט עדיף שתשאל את החבר שלך לאיזה צורך הוא חושב שצריך שנאי.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל נבין משהו... שנאי אתה בטוח לא צריך!!! אתה כל כך בטוח בעצמך שאתה מוסיף עוד 3 סימניי קריאה? (תקרא את המשך התגובה שלי ותגלה שאולי אתה טועה. אלא אם כן אתה הולך לשים רסיבר ביתי אז אתה בהחלט תצטרך שנאי על מנת להפעיל מכשיר שעובד על 220Vac אתה צריך ממיר מתח ולא שנאי רגיל.

שנאי בהגדרתו הוא ממיר מתח.. להגיד ששנאי בהגדרתו הוא ממיר מתח :shock: - פה קצת הגזמת. (אמת צודק שקצת הגזמתי בניסוח הזה ואף הטעתי...) נכון שחלק מהתפקידים של השנאי הוא לבצע גם המרת מתח. אבל מדובר על מתח AC (חילופין) בלבד, ולא על מתח DC (ישר) שקיים ברכב (שוב ידידי האמת איתך.. למרות שלא רציתי להכנס לזה התצורה האופיינית של השנאים מסוגלים לעבוד עם מתח חלופי בלבד AC) (אך קיימים ממירי מתח לDC) שנאי באוט בדיוק כמו בבית מתאים את המתח האוניברסלי הקיים בבית 220\12 כפי שכבר כתבתי קודם, בבית יש מתח AC וברכב יש מתח DC. לכן שנאי לבד אינו מתאים להמרת מתחים ברכב.

אפשר להרחיב עוד בנושא אבל אני לא מוצא טעם בזה... ואני דווקא חושב שאפשר להרחיב קצת בנושא, אבל ממי שיודע ומכיר את הנושא. בכל מקרה בד"כ שמדברים על הוספת שנאי במגבר, או ליתר דיוק בכניסת האודיו של המגבר, התפקיד של השנאי הוא לבודד רעשים, במידה ואכן קיימים רעשים. בד"כ מומלץ ורצוי לנסות וליפתור רעשים כאלה, אם הם קיימים, לא בעזרתו של שנאי. השנאי במקרה כזה פוגם בד"כ באיכות הצליל, במיוחד בתחום התדר הנמוך. לכן כל עוד שאין רעשים אין צורך בשנאי, ולכן הוא לא מגיע כחלק מערכת ההתקנה של המגבר. (מצטער לא ידעתי שלמחריש רעשים קוראים שנאי.. איזה סוג שנאי זה?)

שנית- עדיף שתשאל את חבר שלך למה בדיוק הוא התכוון כשהוא אמר שנאי... כדי שנוכל להגיד לך במה זה תורם ובמה זה לא.. בהחלט עדיף שתשאל את החבר שלך לאיזה צורך הוא חושב שצריך שנאי. (לאור הדברים הנ"ל כנראה זה הדבר היחידי שמתאים לשאלתו :S )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(מצטער לא ידעתי שלמחריש? אולי הכוונה למשתיק רעשים קוראים שנאי.. איזה סוג שנאי זה?) במשתיק רעשים RCA יש קופסה שיש בה 2 שנאים (אחד לערוץ שמאל ואחד לערוץ ימין) השנאים האלה הם ביחס של 1:1 בין הסליל הראשוני והמשני של השנאי והעכבה של הסלילים הנ"ל היא בד"כ 600OHM.

התשובות באדום.

שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לא ראיתי במערכות אודיו פילטר (מבדד רעשים) שעשוי משנאי. אולי חשבתם על סלילים או פיריטים??

דבר שני שנאי כן עובד במתח DC אך הוא צריך פולסים (הכי פשוט פולס מרובע).

כל הדיון הזה מיותר. בחור לא שאל על זה! אם אתם רוצים לדבר על זה, תפתחו נושא אחר.

idan_gal תשאל את חברך למה הוא התכוון, כנראה הוא טעה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לא ראיתי במערכות אודיו פילטר (מבדד רעשים) שעשוי משנאי. אם עדיין אתה לא ראית דבר כזה זה לא אומר שזה לא קיים. אולי חשבתם על סלילים או פיריטים?? לא, לא חשבתי על סליל ופריט התכוונתי לשנאי מבדל ביחס של 1:1.

התשובות באדום.

שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...