Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי נתן לנשים לנהוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכתב נחמד שנשלח במייל היום

הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!!

חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!!

נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה – שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!!

שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני מבקש ממך עכשיו למחוק לאלתר את הת'רד השוביניסטי והפוגע הזה.

נשים הן אנשים בדיוק כמוני וכמוך. הן אפילו עולות עלינו בתחומים רבים. הן כמו פרחים עדינים אשר רק ממתינים לפרוח.

אה...

יש בפורום הזה בחורות שגולשות כרגע?

כוסיות?

ציצים גדולים?

לא?

אהההה... שילכו כולן להיז$%%^ - מה הן רוצות? שישארו במטבח ויקבלו ז#$ ולא יפריעו לגברים לנהוג!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נשים הן אנשים בדיוק כמוני וכמוך. הן אפילו עולות עלינו בתחומים רבים. הן כמו פרחים עדינים אשר רק ממתינים לפרוח.

אה...

כוסיות?

ציצים גדולים?

לא?

אהההה... שילכו כולן להיז$%%^ - מה הן רוצות? שישארו במטבח ויקבלו ז#$ ולא יפריעו לגברים לנהוג!!

:roflmao::roflmao::roflmao:

מסכן תומר, לא הבין... :hihi:

172

פורסם

אה...

כוסיות?

ציצים גדולים?

לא?

חחחחחחחחחחחחחחחח

איזה אישיות "חסרת" פיצול !!!!!!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אה...

כוסיות?

ציצים גדולים?

לא?

חחחחחחחחחחחחחחחח

איזה אישיות "חסרת" פיצול !!!!!!

זה גם ככה עם הראלי ????

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני מת על נשים כל זמן שהם נישארות בבית ליד הטלויזיה ...שליד המטבח ... :roll:

על הכביש הם פשוט סכנה לציבור !!!

ביום חמישי בדרכי לנחשונים , בחורה נורא מוכשרת כמעט הכניסה אותי לתוך עמוד ....

התגובה ממנה "אני נורא מצטערת , לא הסתכלתי "

אז למה יש מראה :!::?::?::!: למה יש לך רישיון :?::!::!::?: ולמה את נוסעת אם הילד הקטן שלך באוטו אם את לא מתכוונת להסתכל במראה :?::!::?::!:

למה !!!!!!!!!?!??!?!!!!!

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...