Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בקשר לשרשור הקודם שלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1532198 , הרעשים נפסקו. האם עדיין יש צורך לגשת למוסך ?

ושאלה נוספת: היום שפשפתי בטעות את המדרכה עם הצמיג ואפילו עליתי עליה קצת (במקביל אליה). בדקתי את הצמיג והג'אנט ואין כל נזק נראה לעין. האם יש צורך לגשת לפנצ'ריה ?

תודה רבה מראש

פורסם

עלית קצת איך?

נסיעה מהירה או איטית? זווית? שמעת רעש? הרגשת "באמפ"

שמע, במבט מהיר אל הצמיג אתה יכול לראות אם ממש נגרם לו נזק או שפשוף קל שאולי לא משאיר סימן אפילו - בד"כ עלייה למדרכה וגם שפשוף אבן השפה לא מצדיקים נסיעה לפנצ'רייה הסמוכה - הצמיגים לא עד כדי כך עדינים, גם לא הג'אנט.

אם נסעת במהירות גבוהה או עלית בצורה "משוגעת" אולי יש צורך - אך משפת הכתיבה אני מניח שלא, שפשוט שפשפת מעט בעלייה על המדרכה.

אני מעריך שאין לך כל נזק - אם זה יעזור לך לישון טוב יותר, גש לפנצ'רייה בכל זאת.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

נסיעה מהירה או איטית? זווית? שמעת רעש? הרגשת "באמפ"

שמע, במבט מהיר אל הצמיג אתה יכול לראות אם ממש נגרם לו נזק או שפשוף קל שאולי לא משאיר סימן אפילו - בד"כ עלייה למדרכה וגם שפשוף אבן השפה לא מצדיקים נסיעה לפנצ'רייה הסמוכה - הצמיגים לא עד כדי כך עדינים, גם לא הג'אנט.

אם נסעת במהירות גבוהה או עלית בצורה "משוגעת" אולי יש צורך - אך משפת הכתיבה אני מניח שלא, שפשוט שפשפת מעט בעלייה על המדרכה.

אני מעריך שאין לך כל נזק - אם זה יעזור לך לישון טוב יותר, גש לפנצ'רייה בכל זאת.

נסיעה איטית מאוד (כ 5 קמ"ש להערכתי). זווית מאוד נמוכה, זה היה די במקביל למדרכה. ב"באמפ" אתה מתכוון שהצמיג עלה על המדרכה ? כן הרגשתי את החלק הימני של האוטו עולה ואז יורד. במבט מהיר לא גילתי שום נזק.

אני די פדנט אז רציתי לדעת. אם תגידו לי שאין סיבה ללכת לפנצ'ירה (מה שנראה לי שזה המצב) אני אשן טוב

לילה טוב ושנה טובה

פורסם

שמע,

הבאמפ זה ממש מכה - למעלה או למטה, זה לא יכול לקרות במהירות נמוכה. אני מתכוון כמו שאתה נכנס לבור או לחילופין עולה על מדרכה ב 30 קמש ומעלה..

לדעתי - סתם איבדת אולי קצת גומי - גם את זה אתה יכול לראות על המדרכה.

מהמבנה של הצמיג ושל המדרכה - הסיכוי שפגעת בג'אנט הוא לדעתי אפסי.

הלילה כבר עבר - אני מקווה שישנת טוב.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
שמע,

הבאמפ זה ממש מכה - למעלה או למטה, זה לא יכול לקרות במהירות נמוכה. אני מתכוון כמו שאתה נכנס לבור או לחילופין עולה על מדרכה ב 30 קמש ומעלה..

לדעתי - סתם איבדת אולי קצת גומי - גם את זה אתה יכול לראות על המדרכה.

מהמבנה של הצמיג ושל המדרכה - הסיכוי שפגעת בג'אנט הוא לדעתי אפסי.

הלילה כבר עבר - אני מקווה שישנת טוב.

הכוונה בבאמפ הוא שהצמיג עלה על המדרכה ואז ירד ממנה

אני אערוך בדיקה קצת יותר מדוקדקת לצמיג ואני אגש לפנצ'ריה רק אם יש נזק

ואפשר תשובה על השאלה בנוגע לרעש ?

תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...