Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את 800.2. עכשיו הוא עובד אצלי על גישור. ואני רוצה להגביר אותו מעט, אבל מה הבעייה שלי?!

יש לו שני גיינים. והוא סה"כ שני ערוצים....

אז זה קצת מוזר לי, כי אמור להיות רק אחד לשני ערוצים. אז בעצם איך אני מגביר אותו?

מגביר רק גין אחד או את שניהם? ביחד או בנפרד?

אני באמת רוצה שרק מי שיודע שיעזור לי. כי שמעתי שאפשר לשרוף את המגבר ואת הסאב בשנייה..... תודה

פורסם

יכול להיות שהמגבר לא יכול לעבוד בגישור, או שאתה צריך להגדיר את היציאות שלו כ-מונו ולא סטריאו.

מה הדגם המדוייק של המגבר? אולי אוכל לעזור לך.

פורסם

בטוח ששניהם גיין ולא אחד מהם כיוון תדרים ?

רשום ליד שניהם גיין ?

אם כך, אני לא הצלחתי לימצא את החוברת בכל הברדק הזה http://www.rockfordfosgate.com/rftech/library/

יש יותר מידי דגמים שעונים לשם 800.2 משנים שונות, מאיזה סידרה ושנה המגבר, או שתקשר אותנו לחוברת שלו שנוכל לעזור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי יש מגבר של Mtx

שהוא 2 ערוצים

ויש בו גם שני גיינים..

שהגברתי עליו רמקולים

אז כל גיין כיוון רמקול בנפרד

בקשר לסאב

תלוי כמה אראמאס הסאב שלך וכמה המגבר

תרים גיין אחד בלבד ותראה איך נשמע לך

אם הגברת עד הסוף ועדיין חלש לך

תתחיל להגביר גם בגיין השני

פורסם

המגבר הוא פאנץ 800.2 זה הדגם....

הוא ישן קצת הוא משנת 2000 בערך וכן יש לו שני גיינים ואמרו לי לא להרים אחד יותר מידי כי הוא ישרף ובקשר לסאב יש לי את הW3 של JL 300 RMS

אני מודה לכם על העזרה...

פורסם

במידה ובאמת אין לך בורר מונו במגבר, ואין איזו הגדרה מובנית לגבי חיבור בצורת מונו, אתה יכול (במידה והסאב הוא שני סלילים), לעשות ככה; לוודא שהיציאה מהHU למגבר היא במונו (יציאת הסאב למשל) לחבר את הסאב רק עם סליל אחד לערוץ אחד, לנגן מוזיקה, לכוון בצורה רגילה, לכבות, לחבר גם את הסליל השני, לערוץ השני, בקוטביות הפוכה לערוץ הראשון, לנגן שוב את המוזיקה, להרים גיין בעדינות עד אשר הממברנה מפסיקה לנוע ואין צליל, לכבות את המערכת, כרגע הגיינים מאוזנים וניתן לחבר את הסאב בצורה רגילה.

בשיפוצים

פורסם

בכללי, למה שתיתן 800W לסאב של 300W לא חבל על הסליל שלו?(לא בהכרח שהוא ישרף בחודש חודשיים הראשונים).

אני יודע שההגברה צריכה להיות טיפה יותר מהקיבולת של אלמנט אבל לתת לו פי 2.666 עוצמה, לא ממליץ בכלל.

פורסם

מה שאתה אומר לא נכון, בשביל זה יש את הגיין הוא לא יקבל 2.666 מעל העוצמה שלו,

גם תלוי באיזה התנגדות במגבר נימצא כדי לתת את ה 800 המוצהרים, ב 4 אוהם זה מגבר של 2X200 שזה נתון דיי מתאים לסאב 300W

בכל אופן, אכן אלו 2 גיינים ומה שפותח השירשור צריך לעשות זה לכוון אותם לאותה זוית בידיוק כאשר הוא מגשר את שני הערוצים או מחבר אותם ל 2 סילים באותו אלמנט

פורסם
מה שאתה אומר לא נכון, בשביל זה יש את הגיין הוא לא יקבל 2.666 מעל העוצמה שלו,

גם תלוי באיזה התנגדות במגבר נימצא כדי לתת את ה 800 המוצהרים, ב 4 אוהם זה מגבר של 2X200 שזה נתון דיי מתאים לסאב 300W

לא כל כך הבנתי אותך, תוכל בבקשה לפרט ולהסביר את התשובה שלך לגבי הגיין ספיציפית.

אני מכיר מישהו שנתן לסאב שלו 1000W במקום 500W (רמס כמובן) והכל היה אחלה והסאב הפציץ ממש הרמוניה, רק שביום בהיר אחד הסליל נשרף, ו99.9% הוא נשרף בגלל אי התאמה של ההגברה ליכולת ספיגה של הסאב.

ואני מכיר מישהו שנתן לסאב שלו 500W רמס במקום W250 (ב4 אום) (עם גיין כמעט סגור) - הסאב מה זה הפציץ, הוא הפציץ כל כך!, שהספיידר התנתק מהממברנה. ואחרי תיקון - גם הסליל בסוף התפרק. (ד"א תיקון הכי מקצועי שיש בארץ נראה לי).

אז על תספר לי סיפורים על גיינים שמה גיינים. אלמנטים נשרפים לרוב בגלל כיוון לקוי או בגלל אי התאמה של הרכיבים מבחינת W.

הפי ניו ייר לכולם!

פורסם

כניראה שאתה מכיר אנשים ששמים גיין בשמיים עם מגברים מטורפים על ציוד חלש.

בעיקרון אין שום בעיה לקחת מגבר מפלצת של אלפי RMS ולחבר אליו סאב גם של 100 RMS.

צריך לכוון את הגיין והווליום במערכת בהתאם, ואין סיכוי שהאלמנט ישרף בגלל שזה מגבר מטורף ביחס לאלמנט

פורסם

טוב אז עדיין לא הצלחתי להגביר את הסאב.:-(

המגבר הייה מכוון לא אחיד (גיין אחד לא הייה שווה לשני)מי שסידר את זה זה סמיון מסאונד סטרום.

אז אני יודע שהוא יודע מה לעשות, אבל אני רוצה להגביר עוד את הסאב כי לא מרגישים אותו בכלל...

אז מה אני עושה? נסיתי להגביר את שני הגיינים יחד בעדינות ממש, ועדיין לא הצלחתי להגביר אותו... מישהו חייב לעזור לי אני מפחד שאני ישרוף את הסאב ....

בבקשה רק מי שיודע שיענה כי זה עניין יקר וחשוב תודה שוב ....

פורסם

לפי דעתי, הכיוון צריך להיעשות על ידי שני אנשים, אחד עם אוזן טובה (עדיף בעל הרכב) ואחד שמכוון מאחורה ויודע מה הוא עושה.

1. סגור את הגיינים במגבר.

2. תגביר קצת פחות מהמקסימום ברדיו דיסק. נגיד אצלי 33 זה המקסימום אז אני שמתי על 27.

3. תתחיל להגביר לאט לאט את הגיינים עד שאתה שומע עיוותים מהסאב, ואז תוריד טיפה את הגיינים. וזהו, אם העוצמה של הסאב לא מספקת אותך אז הסאב כנראה חלש מדיי.

הסאב מחובר נכון? לפי הספר?

פיי..לפי חיפוש באינטרנט על המגבר, הוא ממש חזק, תהיה זהיר עם הגיינים.

• תוכן חדש...