Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי פולו קלאסיק.

B.O.C.
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

יש לי כמה שאלות בנוגע לפולו קלאסיק (SDI):

באופן כללי, האם זה רכב אמין וחסכוני (אני לא מחפש ביצועים)?

האם הוא מתאים לנהג (חדש, אם זה משנה) שכנראה ינהג בסביבות ה25K קילומטר בשנה?

ומה השנתון המומלץ בתקציב של בערך 25K?

עכשיו בקשר לפולו קלאסיק 97 (SDI) למכירה שמצאתי פה ליד הבית...

היא יד ראשונה, במצב טוב וטופלה רק במוסך מרכזי, אבל עברה 300 אלף קילומטר. כדאי בכלל לחשוב על זה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פולו קלאסיק SDI וסיאט קורדובה-רכבים זהים .

כאו תראה תשובות לרוב השאלות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188065

הרכב שראית-ישן מדי. ב25 אלף ש"ח תוכל למצוא הרבה יותר חדש.(מעל 2000).:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=261&FromYear=2000&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הפולו שראיתי אני יכול לקנות ב12K.

25K זה באמת הגבול העליון שלי והשאיפה היא להגיע לסביבות ה20K. אם לא תהיה ברירה נעלה ל25K.

לא שווה לקנות אותו בזול ולהשקיע קצת בתיקונים אם צריך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב אמין וחסכוני מאוד, כמובן גם בתנאי שטופל כראוי. אין שום סיבה שהרכב לא יתאים לנהג חדש או בכלל, ואם תיקח בחשבון שזהו דיזל ורוב האנשים שקנו אותו ייעדו אותו לנסיעות מרובות, לא תהיה לו שום בעיה לגבוע 25K בשנה ואף יותר.

הפולו שמצאת עברה בממוצע כ-30K ק"מ בשנה שזה לא נורא בגדול, אבל תוכל גם למצוא אחת משנה מתקדמת יותר ועם פחות ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק מנוע, קלאצ', משאבת סולר, מערכת מיזוג , מערכת היגוי-אם כל אלה בסדר אתה יכול לחשוב לקנות כי סה"כ 300 אלף ב11 שנים (אם לא זייפו ) זה לא הרבה.

אני הייתי מחפש שנת 2000 (גם נכנסת לתקציב של 20K) עם פחות ק"מ. גם הזמן עושה את שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...