Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאזות,שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המסקנה - האלמנטים צריכים להיות מתואמים אחד כלפי השני כדי לעבוד נכון
הכוונה באותה פאזה? לדוגמא שניהם 24DB או 12DB או 18DB ?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא בהכרח, יכול להיות שברכב אחר אתה תקבל תוצאה טובה יותר כאשר דרגות החיתוך שונות בין הרכיבים לעומת זאת בשלי זה נשמע טוב כשדרגות החיתוך מתואמות בין הרכיבים.

מה שכן בהכרח זה שאתה חייב למצוא את ההתאמה בין הרכיבים של המערכת שלך כדי שהם יעבדו ביחד ולא נגד השני וכדי שהם יאפשרו לך ליצור אופי צליל שיותר מתאים לטעם האישי שלך.

בוא נאמר והמידבאסים שלך נשמעים מרוחים מידי, תנסה לגרום להם להיות קצת יותר פאנצ'יים אבל לעומת זאת את הסאב תכוון ככה שהוא יתן קצת ליטוף - אלא אם כן אתה אוהב את החדות בכל המערכת שלך.

כמובן שהכל תלוי בבחירת רכיבים עם אופי מתאים - אבל אחרי שעשית את זה, אתה עוד יכול לשחק המון "לכאן ולשם" רק ע"י שינוי פאזות ונקודות חיתוך.

אני יודע שזה נשמע מוזר - אבל עובדה שזה קורה וזה גם ההסבר המדעי הכי טוב שאפשר לתת

אם אני מכפיל את גובה נקודות החיתוך (מ12 ל24 DB) - הפאזה של הרמקולים מתהפכת ואז אני חייב להפוך פאזה בHU בשביל שהסאב יחזור לתמונה - וזה מדהים מהבחינה הזאת שאם אני לא עושה את זה - הסאב נעלם! כאילו שאין סאב, הוא בקושי מורגש.

ואם אני מחזיר את המצב לקדמותו - אז עוד פעם הפאזה מתהפכת ואני צריך להפוך את הסאב.

לקחת את הידיעה הזאת בחשבון, להבין מה קורה כשהופכים לרמוקל את הפאזה זה לא מספיק, צריך גם לדעת איך זה גורם לשאר הרמקולים להתנהג במקביל. - ברגע שאתה יודע לכוון רמקול אחד ומצד שני להתאים את שאר המערכת לשינוי, אתה על הגל הנכון ואפשר לאמר שאתה יודע מה אתה עושה - זה כבר לא סתם נסיונות על עיוור, זאת הבנה של פעולת מערכת.

תוסיף לזה קצת משחקי הגברה, משחקי זווית, עוביי חוטים נכון ועוד אלמנטים ויש לך את כל הכלים שאתה צריך בשביל לעשות את המקסימום מהמערכת שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...