Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

s80 סוגי המנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מושג מה ההבדלים בין סוגי המנועים השונים .

איזה מהם מומלץ לאיזה מנוע יש פחות תקלות.

צריכת דלק לא חשובה במיוחד וגם להיות ראשון ברמזור זה לא כלכך חשוב.

אמינות נוחיות אלה הקווים המנחים.

בביקור באתר יד 2 הופיעו מספר דגמים ל s80 עם מנוע 2400 2500 2800 2900 3000 עם טורבו בלי טורבו

מישהו מוכן לעשות סדר?

מדובר בשנתון 2001 2002

תודה

פורסם

לארץ הגיעו 3 מנועים -

2400 סמ"ק, 2900 סמ"ק אטמוספרי ו2900 סמ"ק עם 2 מגדשי טורבו.

2400 סמ"ק - 170 כ"ס ו-22 קג"מ מומנט.

2900 סמ"ק אטמו' - 204 כ"ס ו-28 קג"מ מומנט.

2900 סמ"ק מוגדש - 272 כ"ס ו-38 קג"מ מומנט.

אם אתה לא מחפש מהירות, ה2900 סמ"ק אטמו' אמור להוות פשרה טובה,

ויתכן וסיכוייך למצוא אחת שמורה יהיו טובים יותר.

פורסם

האם ה-2400 חלש עבור משקל כזה או שהוא בעייתי טכנית?

לגבי המנוע המוגדש האם הוא מקור לתקלות נוספות?

פורסם

ה 2900 טורבו, במיוחד בשנים הראשונות, יצרה עומס גדול במיוחד על הגיר, מה שהביא לקריסתו ולאוסף בעיות נוספות. לא מומלץ.

ה 2900 האטמוספרי בסדר גמור, ולמרות שצריכת הדלק בהתאם, הוא רכב מפנק ודי אמין.

ה 2400 אינו חלש מדי, אם אתה לא מצפה לבצועים, או להדבקת הראש למשענת בזמן האצה (מה שקורה עם מנוע הטורבו החזק).

אגב, מאוחר יותר יבאו לארץ גם 2000 טורבו, אך לא הזדמן לי להכירו.

באופן כללי, הייתי ממליץ לך לשקול דוקא את ה 60s , אם צפיפות במושב האחורי לא מאוד מפריעה לך.

פורסם

האמת מצאתי עם מנועי 2400 כמה מציאות אבל עם אתה אומר שזה חלש אני אמתין,

השאלה עם היה יבוא של 2900 אטמוספרי אחרי 2002

פורסם

אמינות בינונית, ה2900 אטמוספרי נחשב לאמין יחסית, אך גם בו כל תקלה עשויה להגיע להוצאה קשה. דווקא מסיבה זו הצעתי לך לבדוק את ה s60 - היא הרבה יותר אמינה וקלה להחזקה, וגם יותר מהנה לנהיגה, למרות המרווח האחורי המוגבל.

פורסם

הטרייד-אין של וולבו הם אוטוסנטר, ויש להם תמיד מכוניות מידיים פרטיות. היה לי נסיון לא רע איתם, ולפחות איתי הם היו אמינים. אני יודע שלגבי וולבו גם ניתן לקבל הנחות מסויימות. היתרון שם הוא שאתה מקבל אחריות לשנה די מקיפה, ואני גם השתמשתי בה כשהלכה לי ציריה (3000 שח!).

• תוכן חדש...