Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קאיה שומה מודל 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לרכוש קאיה שומה מודל 2000, נפח 1.8, אוטו', השכרה לשעבר, יד 2.

על המונה 150,000 ק"מ (כאילו שאני מאמין לזה), אך הרכב במצב הרכב במצב תקין, שלם והכל עובד.

מבחינת הגודל והמחיר (20K ש"ח) הרכב מתאים, אודה לקבל חוות דעת מאנשים שהיה להם רכב זה לגבי תכונותיו:

אמינות, נוחות ורושם כללי.

פורסם

על המונה 150,000 ק"מ (כאילו שאני מאמין לזה) .

בלי להתייחס לרכב ספציפית, אם יש לך חשש הקטן ביותר אז תתרחק, מה הבעיה?

דרך אגב, זה נשמע די סביר לרכב השכרה מהשנה הזו.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תראה, לי יש קאיה שומה מודל 2001 נפח 1.8.

אני די מרוצה מהאוטו הוא אמין מאוד ונוח יחסית והנסיעה עליו לא רעה. אבל, כבר פגשתי אנשים שעייפו מללכת למוסכים עם הרכב הזה. לפי דעתי זה עניין של איך האוטו מטופל מהרגע שיצא מהסוכנות חדש.האוטו הזה אצלי מהרגע שיצא מסוכנות ובוצעה לו הרצה כמו שצריך וטיפולים במוסכים מורשים ותוספים לרכב כשצריך ולכן הוא משרת אותי נאמנה כבר 240K קילומטרים ארוכים. בגדול לגבי המחיר הוא יקר. לאוטו אין שוק וגם אם המחירון (לא בדקתי) הוא 20K בשקט תוכל להוריד אותו ל17K אפילו פחות..אם האוטו מתאים לך כך לבדיקה ואם יצא תקין 100 אחוז תקנה תשקיע קצת

בתוסף דלק ולאחר מכן פלאש למנוע וטיפול מסיבי במוסך מורשה. אני מאמין שאם תשמור על אחזקה נכונה, תהנה ממנו..

בהצלחה.

פורסם

האוטו מיושן וגרוע בכל קנה מידה מודרני. אם אתה מחפש מציאות עדיף לך לחפש סיטרואן קסארה מאותם שנתונים. מכונית פי כמה יותר טובה. בצע חיפוש בפורום אחר שומה וקסארה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...