Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאפריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לנמיביה לתקופה ממושכת (עבודה בשטח) מגיע עם אשתי +1+בדרך

הולך ליסוע שם הרבה מאוד.

מחפש רכב חזק (הרבה דרכי עפר) עם הרבה מקום ל 4 + ציוד, חסכוני מאוד בדלק שיכול ליסוע מהר בבטיחות (יש שם גם כבישים טובים וריקים)

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

תקציב עד 12000 דולר

פורסם

יהיה קצת מסובך לעזור לך מהארץ כיוון שלרוב האנשים אין מושג איזה רכבים קיימים בשוק הנמיבי ומה המחירים שלהם.

ממליץ להתייעץ עם מר אלכסנדר (זה מקומברס) השוהה שם כבר תקופה ארוכה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה שאתה מחפש זה דיפנדר 110 , ניסן פטרול ישן ( באפריקה קיימת גרסאת עולם שלישי , בלי פינוקים ומחשבים ) , או טויוטה 75.

כמו קודמי , אין לי מושג מה המחירים שם , אני רק יכול לנחש ש-12K דולר זה הרבה כסף באפריקה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

טופ גיר עשו על זה פרק ..

אחד מהפרקים הכי מצחיקים שראיתי !

המנצחת בשורה התחתונה הייתה אופל קאדט 64 שהאמונד כ"כ התאהב בה עד שהוא ייבא אותה לבריטניה ..

נ.ב.

היו גם לנצ'יה בטא ובנץ 280 שלא איכזבו ובוא נגיד שהם מיררו לרכבים שם את החיים :p

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
מה שאתה מחפש זה דיפנדר 110 , ניסן פטרול ישן ( באפריקה קיימת גרסאת עולם שלישי , בלי פינוקים ומחשבים ) , או טויוטה 75.

כמו קודמי , אין לי מושג מה המחירים שם , אני רק יכול לנחש ש-12K דולר זה הרבה כסף באפריקה.

אלכס.

מצטרף לאלכס. הדיפנדר הוא חיה רעה, קשוח בצורה בלתי רגילה, אמין ובעל יכולות עבירות מדהימות(למרות מנוע צנוע בכ"ס!). רוב חוקרי הטבע, מחפשי אוצרות, כוחות ביטחון וכו' עושים שימוש בדיפנדרים(עדיפים על הלנדרוברים/רינג'רוברים)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

גם טויוטה לנדקרוזר HJ60 ישן הולך, משהו כזה (די נפוץ באפריקה)

toyota-land-cruiser-hj-60-1980.jpg

חסכוניות בדלק לא תמצא כאן, אבל כל היתר כן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כשתגיע לנמיביה אתה תראה שהרוב המוחלט שם הם רכבי השטח של טויטה. דיפנדר? רק אם אתה בלונדינית בריטית שעובדת בנשיונל ג'אוגרפיק ומגישה תוכנית על הפתן המלכותי בעל אשכי הזהב. הלנד קרוזר על סוגיו השונים הינם גם ההמלצה של המקומיים שאומנם לא מבינים מי יודע מה במונחים כמו היגוי יתר ותת היגוי, אך בהחלט יודעים איזה רכב נוסע בבוץ הכי עמוק.

• תוכן חדש...