Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוצאים מי הבעלים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

איך אני מוצא את הבעלים "הלא מאושרים" של רכב ששוכב לו נירקב ועובר התעללות.

יש לי את מס הרכב.

אני מעוניין לקנות אותו ולא יודע איך ליצור קשר עם הבעלים.

תודה

פורסם

תפנה למוקד העירוני במקום מגוריך...

תתריע על מפגע בטיחותי, תן את מספר הרכב.

לאחר מיכן שיאתרו את בעל הרכב דרך המשטרה,

צור קשר שוב עם המוקד ובקש את הבעלים של הרכב שפונה

כי נותרו מס' מסמכים ו/או פריטים ש''נשרו'' מהרכב שנגרר.

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שלא תעיז לעשות את זה! א)- זה מגעיל כלפי הבעלים, במידה והוא כן עדיין מתעניין ברכב שלו (והמצב של הרכב לא אומר כלום, אין לך שום זכות לקחת בכח משהו ממשיהו, או לגרום שיקחו לו את זה!!!)!:evil: וב)- העיריה פשוט תבוא, ותיקח את האוטו, במידה וזה משהו, שנראה כמו גרוטאה, ישר לגריטה- אחלה פתרון למצוא הבעלים!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

1. לברר עם השכנים הגרים בקרבת מקום לגבי הרכב.

2. להשאיר פתק על הרכב/שמשה עם בקשה ליצור קשר עימך.

3. מכר במשטרה.

4. מכר במשרד הרישוי.

5. מנוע החיפוש של גוגל, תתפלא כמה מידע יש שם...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבל שבמדינה אין אפשרות כמו באנגליה למצוא את בעל הרכב תמורת תשלום "סימלי".

הם מוציאים בנוסף גם חובות שיש לרכב וכו' - טוב נגד גנבים\רמאים\סוחרים. זה רעיון מצוין שחייבים ליישם גם בארץ.

לגבי המקרה הזה,

מכרים תמיד יכולים לעזור. אבל אם לא אז אני לא רואה דרך נוספת..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני פעם השתמשתי בשרותיו של חוקר פרטי, תמורת 150 ש"ח קיבלתי את כל הפרטים.

אני לא יודע אם הסכום הסימלי באנגליה זה יותר או פחות, בכל מקרה 150 ש"ח זה לא בשמיים. הכל דרך אגב נעשה טלפונית, הוא לא ראה אותי, אני לא מכיר אותו ואת התשלום השארתי במעטפה בתיבת הדואר שלו.

שאולי.

פורסם

קודם כל תודה על הרעיונות

אני אנסה לדבר על ליבם של שוטרי מדינת ישראל, אולי

יצא לי לדבר עם אחד עם לב זהב? (יש כאלה בכלל)

פורסם

נמחק זה המשפט המתאים! נו מה לעשות מכרתי ת'מיני קניתי (איזו טעות!!!) פיאט ספידר 850.. מכרתי גם את זו - :roll: עשיתי הפסקה עם השריטה שלי.. ואולי נחזור למיני שוב.. נראה עוד לא החלטתי, צריך להתאושש מהמכה הפיננסית של הפיאט!

• תוכן חדש...