Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

משום מה צצה לי לפני כמה זמן בעיה ברכב....

דוושת הגז "הפכה" להיות רגישה מאוד וכשאני לוחץ על דוושת הגז קצת יותר מדי חזק

(לא ממש לחיצה חזקה ... רק כדי להאיץ) הטורים קופצים לי כאילו שאני בניוטרל, אז אני צריך לשחרר קצת

את הגז ולהאיץ ממש בהדרגתיות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי, קודם כל בלהבין את הבעיה ולמה זה קורה, וכמה בערך משוערכת עלות תיוקן של דבר כזה.

תודה רבה רבה,

אלעד.

פורסם

הרכב לא היה תמיד רגיש לגז זה תופעה חדשה.

הרכב : סקודה ניו פליסיה 1600 שנת 98

אם אני לא מעלה את המהירות בצורה מאוד מתונה הטורים קופצים כתלות בכמות הגז שאני נותן,

אני אלחץ חזק הטורים יקפצו חזק אלחץ חלש אז יקפצו חלש. רק אם אני לוחץ על הגז ממש ממש בהדרגתיות

אז זה בסדר.

מה יש לאוטו שלי ????? עזרה....................

תודה.

פורסם

ממש לא זה כמעט 20% ממחיר הרכב ....

האם זו בעיה חמורה ? היא תובלי למשהו הרסני יותר או שאפשר להסתדר ככה ?

תודה.

פורסם

אתה יכול להישאר ככה אבל לא הרבה זמן כי אם הקלאץ מחליק אז הוא יגיע לנקודה מסויימת שתתחיל לישחוק איזה חלק.

תלוי עד כמה המצב חמור.

זה ילך ויחמיר עד שהקלאץ ישפשף באיזה חלק ואז הנזק יגדל.

פורסם
ממש לא זה כמעט 20% ממחיר הרכב ....

תודה.

אין קשר בין מחיר הרכב למחיר התיקון. כידאיות זאת כבר שאלה אחרת.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...