Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שהמתקין שלי מביא רק פיוניר,אלפיין וקלריון אז אני צריך שהHU יהיה של אחת מהחברות האלו.

בנתיים המתקין המליץ לי על הפיוניר 6950.

אני צריך שתיהיה לו כניסת AUX ולפחות 2 כניסות למגבר,שלט זה בונוס.

אפשר לחרוג 1300,לא יותר.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם תשים לב נתתי לך בקישור רק שלוש חברות , לדעתי כול מה שתבחר מכאן יהיה טוב . אם אתה רוצה העדפה , אז אני הייתי מעדיף פאנאסוניק , במחירים האלו .

אני מבין אבל , שהמתקין שלך לא יכול לתת לך , אז תבדוק אם יש אלפיין כזה (לא מאמין , אבל אבדוק יותר מאוחר ), ואם לא תקח את הפיוניר שעולה הכי פחות

בברכה יהודה

פורסם

יש עוד מתקינים בארץ.. לדעתי להנעל על מוצר רק מפני ש"זה מה שהמתקין מחזיק.." היא גישה מעט וותרנית.

חפש לעומק, תראה מה אתה אוהב, תסתובב ותראה מכשירים, תחליט מה מתאים לך ואז תמצא לך מתקין באזורך.

חוץ מזה... זו רק התקנה של רדיו, לא איזה פרוייקט אטום.. לא מאמין שתתחרט על התקנה של מישהו אחר.

ואם אתה מתעקש וחשובה לך ההתקנה של המתקין המסויים הזה אני בטוח שהוא יכול גם להביא לך משהו אחר. או שתקנה חיצונית וגש אליו לשם ההתקנה.

פורסם

דווקא אני לא תקוע עליו,אבל מעדיף להתקין אצלו.

פשוט הוא מתקין מעולה,התקנתי אצלו את כל המערכת ואני סומך עלי,וגם אני מקבל זיכוי של 400 ש"ח על הHU שלי שיש לי כרגע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קרא את ההודעה שלי שוב.

מבחינתי הסיבות שלך לא מצדיקות.

בסה"כ התקנת רדיו

תמכור את שלך בפורום\יד 2.

לא שהחברות שציינת רעות, אבל אני אוהב להשאר עם אופציות פתוחות.

אם היית שואל אותי שנתיים אחורה לא הייתי מתקרב לפנסוניק. במקרה שוטטתי בחנויות ונתקלתי בו.

עד היום אני מסרב להחליפו ויש הרבה אנשים שאמרו לי שהוא "מסרס" את המערכת - לדעתי הוא נהדר.

ועשיתי כבר בדיקות החלפתי אותו באלפיין שעולה כפול ממנו, קלריון של חבר ששווה מעל כפול -

וזה פשוט לא היה זה.

שמור על ראש פתוח.

תומר.

פורסם

תראה זה לא הקטע של ההתקנה,בכל מקרה אני יכול לקנות במקום אחד ולהתקין אצלו.

הקטע הוא שאני מקבל זיכוי של 400 ש"ח על המכשיר שיש לי עכשיו ואני לא חושב שמקום אחר יתן לי כ"כ הרבה עליו,מכשיר פשוט מאוד מאוד אבל במצב מצויין.

בכל מקרה חשבתי על הקלריון 575,אבל האם אני יכול לשמוע רדיו בלי לכייל אותו(עניין של 150 שקל?)

או שבכלל לרדת בשנה למכשיר 566,חשוב לציין שאני בכלל לא צריך את הUSB.

אפשר למתוח את התקציב ל1400.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שים לב למה שאתה אומר . הוא נותן לי זכוי של 400 ש"ח , מה שלא אקבל במקום אחר , מאידך הוא מכריח אותי לקנות דברים יותר יקרים , כי הוא לא מחזיק/לא רוצה להחליף לפאנאסוניק ? ואם תמכור ביד שניה ותקבל 200 , שווה לך להוסיף 400 ש"ח ?!!!

לדעתי לקלריון הולכים אלו שמוכנים לייבא מחו"ל את ה775 , לכול השאר אני מציע את הפאנאסוניק . אני לא חושב שאתה תקבל איכות הרבה יותר גבוהה , מהפאנאסוניק , וגם אם תקבל טיפה יותר זה בטוח לא שווה את ההפרש במחיר .

אם הייתי במקומך הייתי מבקש ממנו שיתן לך את הפאנאסוניק , ואם לא הייתי מנסה למכור את מה שיש לך ב200-300 ש"ח ביד שניה ואז ללכת לקנות את הפאנאסוניק

בברכה יהודה

פורסם
האם אתה מדבר על הפנסוניק 8413?

מה יש ה5401 לא מספיק להוד מעלתו ?:lol:

תאמין לי שהוא יספיק לך בהחלט . בשביל לקבל איכות סאונד טובה יותר ושתבחין בה ממש ברכב , תצטרך יותר מלהכפיל את אול המערכת שלך . וגם אז לא בטוח שתקבל את אפקט הוואו , שבלעדיו לא שווה לשדרג

בברכה יהודה

פורסם

:-D פשוט על זה המליצו בתחילת הט'רד אז חשבתי שאתה מדבר עליו .

תגיד לא שווה להשקיע עוד קצת ולקחת את הדגמים הנמוכים של קלריון?

כי קראתי על המכשיר קצת בפורום ואמרו שהבולמי זעזועים שלו לא משהו,ואין דבר שמעצבן אותי יותר מדיסק שקופץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה יכול להראות לי מקומות שאמרו משהו על הבלמים שלו . אני לא ממש מכיר אותו , אבל ממה שאני יודע אין לו את הבעיה הזו . אישית אני פשוט לא מכווין לרמות כאלו , כשאני אשים מערכת זה מערכת היי אנד . ולכן אין לי נסיון מעשי עם זה , אבל מה שאתה אומר מוזר לי מאוד . וממה שאני מכיר זה לא קרה עם הפאנאסוניק

בברכה יהודה

• תוכן חדש...