Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגה מחשב דרך פיגו 407

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי בעיה הרכב שלי מסוג פיגו 407 שנת 2005 בשעות הבוקר מיד לאחר הדלקת המנוע הצג של הבקרה על המיזוג ועל הרדיו ועל נתוני הטיפול הנמצא מעל הרדיו מתפקד בבוקר בצורה טובה והראות היא ברורה אבל לאחר מספר דקות של נסיעה הצג הופך להיות כהה ומטושטש ולא ברור כך הוא נשאר במשך כל היום.

שאלתי מוסכים ואמרו לי שיש צורך להחליף את הצג אך מאחר והוא מתפקד בבוקר בסדר השאלה היא האם יש גורם נוסף המשפיע על הבהירות של הצג. אם יש צורך להחיף מה המחיר הממולץ לצג אחר והאם כדאי לקנות מפירוק והאם הבעיה ידוע ככשל של היצרן.

תודה

דוד

פורסם

היי,

כוונתי לא הייתה לכך, עמעום התצוגה עם האורות הוא דבר מקובל ואין עם זה בעיה.

כוונתי הייתה לכך שמספר דקות לאחר תחילת הנסיעה, הצג הופך כהה.

אני יכול רק לשער שמאחר והצג עובד ומתחם אז התוגה הופכת לבלתי ברורה.

דבר דומה שהתצוגה כהה במהלך היום, גם אם הרכב לא בשימוש, אך הצג מתחמם מחום הסביבה אך בלילה כשקר

אז התצוגה בבוקר תראה טוב.

תודה רבה

• תוכן חדש...