Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתכוון לקנות ג'יפ חדש, הוא מתבלט בין הסנטה פה החדש לראב 4.

שתי המכוניות מהחברה.

אפשר בבקשה חוות דעת עליהם?

נוחות,אמינות וכל דבר אחר שאתם יודעים עליהם בעצם :)

תודה מראש.

פורסם

בקרוב מגיע הפולקסווגן טיגואן, האח הקטן של הטוארג. המחיר אטרקטיבי מאוד (איזור 220K) ולפי מבחנים שקראתי עד עכשיו, הוא אמור לנגב את הרצפה עם המתחרים שלו. הייתי מחכה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הסנטה פה יותר גדול מהרב 4 וגם מפואר יותר. אין השוואה בינהם. הטוסקון הינו מתחרה לרב 4 .

בכל אופן הטויוטה מן הסתם יותר איכותי . אם הבחירה אכן היא משני רכבי הנ"ל בלבד, הייתי בוחר ביונדאי, שהוא יותר מרשים .

ay-ahzakot.co.il

פורסם

הקשר בין ג'יפ לשני הרכבים הנ"ל מקרי בהחלט.

אם אבא שלך מחפש יכולת שטח אלו לא הכלים המתאימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אנחנו בהתלבטות בקטגוריה הזאת(להחליף את הגולף בג'יפון), החלטנו לחכות לפורד אדג' שנראה מרשים מאוד ויגיע לארץ בסביבות ינואר.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

זה עתה חזרתי מצרפת , ליוותה אותי ביומים הללו סנטה פה דיזל ידנית.

רכב סביר בהחלט, מבודד היטב מביפנים, פלסטיקה עם מגע זול, ופס הפורמיקה פשוט מזעזע..

מנוע הדיזל בחיבור לידני משנע את הרכב היטב, הרכב מרווח בהחלט, אם כי לנהג גבוהה תהיה בעיה בהזחת המושב לאחור עקב מגבלת היצרן..

בקיצור, באופן אישי הרכב לא עשה לי את זה, אני עדיף מובילי נוסעים עם יכולות כמו ה SMAX או הפיקאסו , האופנה של כאילו גייפ לא מדברת אלי בכלל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא מבין אנשים כאלה, אם אין צורך ביכולת שטח למה לקנות רכב נחות? בסכום של 200 K ניתן לקנות מנהלים מאובזרת ומפנקת, נוחה יותר, בעלת ביצועים טובים יותר, בטוחה יותר, מאובזרת יותר! :?

פורסם

בינואר נוחת הפורד אדג' בארץ. קרוסאובר יפיפה, מנוע 3.5 ליטר, 265 כ"ס עם למעלה מ 35 קג' מומנט. רכב מאובזר, מרשים וחזק. נראה לי שגם הוא יכול להיות אלמנט נוסף בסגמנט זה.

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=4269

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...